هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی راهکار‌های جلوگیری از قطع اینترنت در تابستان | ارتباطات زیر سایه خاموشی‌ها دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است! بسته هدیه ایرانسل به مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ + روش فعالسازی یکی از دریافت‌کنندگان تراشه نورالینک حالا با کمک هوش مصنوعی گراک می‌تواند دوباره حرف بزند اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می‌شود تغییر تیتراژ ابتدایی فصل دوم سریال The Last of Us بعد از اتفاقات دردناک قسمت دوم! + فیلم و عکس گوشی CMF Phone 2 Pro ناتینگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت ویدئو | مقایسه ظاهری گلکسی S۲۵ Edge با گلکسی S۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ توضیحات ایرانسل درباره اختلال سیم‌کارت‌های دائمی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش‌های استارتاپ‌های شهر
سرخط خبرها

نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۹۹۹۵
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴
نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود
دانشمندانی که به دنبال مقابله با بحران چاقی مداوم هستند، به کشف مهمی دست یافته‌اند: محدودیت متناوب کالری منجر به تغییرات قابل توجهی در روده و مغز می‌شود که ممکن است گزینه‌های جدیدی را برای حفظ وزن سالم ایجاد کند.

شهرآرانیوز؛ محققان چینی ۲۵ داوطلب چاق را در یک دوره ۶۲ روزه مورد مطالعه قرار دادند که طی آن در یک برنامه محدودیت متناوب انرژی (IER) شرکت کردند؛ رژیمی که شامل کنترل دقیق کالری دریافتی و روزه‌داری نسبی در برخی روز‌هاست.

شرکت‌کنندگان در این مطالعه نه تنها وزن کم کردند _ به طور متوسط ​​۷.۶ کیلوگرم یا ۷.۸ درصد از وزن بدنشان _ بلکه شواهدی از تغییر در فعالیت مناطق مرتبط با چاقی مغز و در ترکیب باکتری‌های روده نیز وجود داشت.

کیانگ زنگ، محقق سلامت مرکز ملی تحقیقات بالینی بیماری‌های سالمندان در چین، هنگام انتشار نتایج در دسامبر ۲۰۲۳ گفت: «در اینجا نشان می‌دهیم که رژیم غذایی IER محور مغز-روده-میکروبیوم انسان را تغییر می‌دهد. تغییرات مشاهده‌شده در میکروبیوم روده و فعالیت در مناطق مغزی مرتبط با اعتیاد در طول و پس از کاهش وزن مرتبط هستند.»

مشخص نیست چه چیزی باعث این تغییرات می‌شود، یا آیا روده بر مغز تأثیر می‌گذارد یا برعکس. با این حال، ما می‌دانیم که روده و مغز ارتباط نزدیکی با هم دارند، بنابراین درمان مناطق خاصی از مغز می‌تواند راهی برای کنترل مصرف غذا باشد.

تغییرات در فعالیت مغز که از طریق اسکن‌های fMRI مشاهده شد، در مناطق مهم تنظیم اشتها و اعتیاد اتفاق افتاده بودند؛ از جمله قسمتی در سطح مغز که در تنظیم عملکردهای شناختی و حسی نقش دارد.

علاوه بر این، تغییرات میکروبیوم روده، که از طریق نمونه‌های مدفوع و اندازه‌گیری‌های خون تجزیه و تحلیل شدند، به مناطق خاصی از مغز مرتبط بودند.

برای مثال، باکتری‌های «کپرککوس کامس» (Coprococcus comes) و «یو باکتریوم هالی» (Eubacterium hallii) با فعالیت بخشی از مغز که در عملکرد اجرایی و اراده ما در کنترل مصرف غذا نقش دارد، ارتباط منفی داشت.

شیائونینگ وانگ، دانشمند پزشکی مرکز کلینیک دولتی سالمندان در چین، گفته است: «تصور می‌شود که میکروبیوم روده به روشی پیچیده و دو طرفه با مغز ارتباط برقرار می‌کند.»

میکروبیوم، انتقال‌دهنده‌های عصبی و نوروتوکسین‌هایی تولید می‌کند که از طریق اعصاب و گردش خون به مغز دسترسی پیدا می‌کنند. در عوض، مغز رفتار خوردن را کنترل می‌کند، در حالی که مواد مغذی رژیم غذایی ما ترکیب میکروبیوم روده را تغییر می‌دهند.

غذا در یک بشقاب چوبی که با کارد و چنگال‌ مانند عقربه‌های ساعت به نظر می رسد

تخمین زده می‌شود که بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان چاقی‌ای دارند که منجر به افزایش خطر ابتلا به بسیاری از مشکلات می‌شود، از سرطان گرفته تا بیماری‌های قلبی.

دانستن بیشتر در مورد چگونگی وابستگی مغز و روده می‌تواند تفاوت زیادی در پیشگیری و کاهش موثر چاقی ایجاد کند.

لیمینگ وانگ، دانشمند زیست‌پزشکی از آکادمی علوم چین، گفته است: «سوال بعدی که باید به آن پاسخ داده شود، درباره مکانیسم ارتباط میکروبیوم روده و مغز افراد چاق است: کدام مناطق خاص میکروبیوم روده و مغز برای کاهش وزن موفق و حفظ وزن سالم حیاتی هستند؟»

این تحقیق در Frontiers in Cellular and Infection Microbiology منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->