هشدار پلیس راهور درباره بازگشت زائران: خستگی و خواب‌آلودگی عامل نیمی از واژگونی‌ها در محور مشهد – سمنان + فیلم صدور کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی از فردا (۳ شهریور ۱۴۰۴) رکوردشکنی جابجایی مسافران متروی مشهد در شب شهادت امام رضا (ع) بازدید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از موکب‌های عزاداری روز پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) ورود بیش از ۵میلیون و ۲۴۱ هزار نفر زائر و مسافر به مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) خواص و فواید مصرف روغن ذرت برای سلامتی بدن پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در مشهد اقدامات ضروری برای مراقبت از زانو‌ها یک راه ساده برای محافظت از سلامت قلب زنان مسن کشف ۳ میلیون قرص لاغری مرگبار (۲ شهریور ۱۴۰۴)  تابستان چگونه مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه متوجه نارسایی کبد شویم؟ افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه در ۱۴۰۴ | مدارس دولتی ابتدایی مناطق محروم در اولویت شیر مدارس از سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ توزیع می‌شود | تخصیص اعتبار ۶.۳ همتی به برنامه شیر مدارس قطار‌های فوق‌العاده مسافری در مسیر مشهد برای روز‌های پایانی ماه صفر برقرار هستند + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به مشهد و جاده‌های چالوس و هراز اعلام شد (۲ شهریور ۱۴۰۴) آیا استفاده همزمان از «مرخصی زایمان» و «بیمه بیکاری» امکان پذیر است؟ کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

  • کد خبر: ۳۴۸۱۷
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳
  • ۲
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی
«آش عباسعلی» یک آش محلی و بسیار مقوی و خوشمزه کرمانشاهی است. گفته می‌شود حدود ۲۰۰ سال قبل آشپزی با نام عباسعلی نذر می‌کند موقع افطار این آش را درست کند و به روزه داران بدهد.
هانیه رضوانی | شهرآرانیوز؛  «آش عباسعلی» یک آش محلی و بسیار مقوی و خوشمزه کرمانشاهی است. گفته می‌شود حدود ۲۰۰ سال قبل آشپزی با نام عباسعلی نذر می‌کند موقع افطار این آش را درست کند و به روزه داران بدهد. برای همین هم آش عباسعلی مخصوص افطار و ماه رمضان شناخته می‌شود، هرچند به علت ترکیبات غنی پروتئینی و املاح معدنی‌ای که دارد نظیر زینک، یک وعده غذایی کامل برای همه سال به حساب می‌آید. کرمانشاهی‌های اصیل به این آش به اختصار «آش واسلی» هم می‌گویند.
 
معروف‌ترین آش واسلی کرمانشاه در محله قدیمی این شهر یعنی «تیمچه» پخته می‌شود. گاهی از بعدازظهر‌ها مردم توی صف‌های طولانی آش عباسعلی تیمچه می‌ایستند تا بتوانند قدری از این آش بخرند و سر سفره خانواده ببرند. راستی، این آش چند سالی هم در جشنواره غذا‌های ایرانی اول شده است. برای همین، امیدوارم آن را بپزید و از خوردنش در کنار دیگر اعضای خانواده لذت ببرید.

مناسب برای: ۲۰ نفر

زمان برای پخت: ۲۴۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۵۰۰ تومان

 

مواد لازم:

نخود یک پیمانه
لوبیا سفید ۲ پیمانه
جو یک پیمانه
پیاز ۲ عدد
گندم نیم کوب یا بلغور یک پیمانه
گوشت گوساله یا گوسفندی نیم کیلو
عدس ۳ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
سیر ۲ حبه
روغن به میزان لازم
 
 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید و با حبوباتی (نخود، لوبیا سفید، گندم نیم کوب یا بلغور و جو) که ازقبل حدود ۳ تا ۴ ساعت خیسانده اید بپزید.
 
طرز تهبه آش عباسعلی کرمانشاهی
برنج و عدس را هم که از قبل حدود ۳ تا ۴ ساعت خیسانده اید به حبوبات اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند.
 
طرز تهبه آش عباسعلی کرمانشاهی
در مرحله آخر پخت، گوشتی را که از قبل با یک پیاز پخته اید، به همراه ۲ حبه سیر (استفاده از سیر دلخواه است) بکوبید و درون آش بریزید. آش را مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برود و کش بیاید.
 
طرز تهبه آش عباسعلی کرمانشاهی
قدری روغن (ترجیحا روغن کرمانشاهی) را داغ کنید و بعد از خاموش کردن شعله، روی آش بریزید. در صورت تمایل، می‌توانید پیازداغ و نعناداغ هم به آش اضافه کنید.

طرز تهبه آش عباسعلی کرمانشاهی
 
نکته: گوشت و سیر را با یک ملاقه از حبوبات پخته با هم بکوبید تا بیشتر به خورد هم بروند و آش کش بیاید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هنگامه کلهری کرمانشاهی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۵
0
0
به نظر من همه غذاها و اش های ایرانی خوشمزه هستن .ممنون که غذا یی که هم میهنان عزیزم نمیشناسن انها را به این عزیزان معرفی میکنید .با تشکر
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۴
0
0
بسیار عالی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->