به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعظیم بهفر، با هشدار درباره مصرف خوراکیهای نامطمئن توسط دانشآموزان، گفت: «خانوادهها باید در خرید اقلام غذایی برای فرزندان خود، به ویژه صبحانه و میانوعده مدرسه، دقت بیشتری داشته باشند و از محصولات دارای برچسب اصالت، تاریخ معتبر و نشان استاندارد استفاده کنند.»
وی افزود: «از خرید فرآوردههای فلهای، بینامونشان یا بدون مجوز بهداشتی باید پرهیز شود، چراکه این محصولات میتوانند سلامت کودکان و نوجوانان را به خطر بیندازند.»
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی، برخی از گزینههای مناسب و سالم برای دانشآموزان را چنین معرفی کرد:
لبنیات پاستوریزه
آبمیوههای دارای مجوز بهداشتی
نانهای سبوسدار بستهبندیشده
مغزها مانند گردو و بادام (در حد کنترلشده)
میوههای تازه و آماده مصرف
بهفر با اشاره به نقش مهم مدارس در آموزش تغذیه صحیح به دانشآموزان، گفت: «باید در کنار خانوادهها، مدارس هم در ترویج فرهنگ مصرف مواد غذایی سالم مشارکت داشته باشند. دانشآموزان برای آغاز یک روز پرانرژی، نیازمند تغذیهای مطمئن و متعادل هستند.»
منبع: سلامت نیوز