برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است
سرخط خبرها

زباله های کرونایی باعث ابتلای سایر افراد خانواده می شود؟

  • کد خبر: ۳۸۳۴۵
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۸
زباله های کرونایی باعث ابتلای سایر افراد خانواده می شود؟
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا نسبت به جمع‌آوری زباله‌های بیماران مبتلا به کرونا که در قرنطینه خانگی بسر می‌برند، هشدار داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: بسیاری از افراد در مورد نحوه جمع آوری زباله بیماران کرونایی در خانه آگاهی چندانی ندارند و آن‌ها را با زباله‌های خانگی مخلوط می‌کنند که این کار باعث انتقال ویروس به سایر اعضای خانواده می‌شود.

وی اظهار داشت: بیماری که در خانه با شرایط لازم ادامه دوران نقاهت را می‌گذراند باید زباله‌های عفونی وی مانند ماسک و دستمال کاغذی به صورت جداگانه به همت افراد خانواده جمع آوری شده و با بستن و گره زدن آن داخل کیسه زباله جداگانه گذاشته شده و خارج از خانه قرار داده شود.

مردانی ادامه داد: اگر خانواده‌ها زباله‌هایی که احتمال بیشتری به عفونی بودن آن دارند مانند دستمال کاغذی و ... باید جداگانه در یک کیسه نایلون ضخیم جمع آوری کنند و بعد داخل کیسه زباله سایر پسماند‌های خانه بگذارند تا انتقال عفونت و ویروس‌هایی مانند کرونا بسیار کاهش یابد.

این متخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: بحث جمع آوری زباله بیماران کرونایی در خانه باید توسط اعضای خانواده همراه با دستکش و ماسک مورد توجه قرار گیرد و بصورت مداوم پنجره‌ها باز بوده تا هوا در خانه جریان داشته باشد.

مردانی با بیان اینکه شمار مبتلایان به کرونا بیشتر از آمار رسمی اعلام شده است، تصریح کرد: تعداد افرادی که بدون علامت به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند، بیشتر از کسانی است که با داشتن علایم به این ویروس دچار می‌شوند و این مسئله در دنیا بوده و کشور ما از این امر مستثنی نیست.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: موج همه گیری کرونا با آغاز فصل پاییز بیشتر خواهد بود و از مردم می‌خواهیم که اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را در خارج از خانه رعایت کنند و از تردد‌های غیرضروری در شهر خودداری کنند.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->