ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

کوه‌ها امکان وقف ندارند

  • کد خبر: ۳۹۵۰۸
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱
کوه‌ها امکان وقف ندارند
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درباره موضوع وقف کوه دماوند گفت: این‌که بگوییم دماوند، دنا و سبلان وقف شد، اشتباه است، چون اصلا در اختیار شخص نبودند.
به گزارش شهرآرانیوز، ذبیح‌الله خداییان در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، با اشاره به اینکه چیزی وقف می‌شود که قبلا تحت تملک شخص بوده است اما کوه‌ها امکان وقف ندارد، افزود: به موجب قانون ساماندهی، تهیه نقشه اراضی استاندارد روستایی و تفکیک و تایید نقشه‌ها برعهده بنیاد مسکن است و ما براساس تاییدی که بنیاد انجام می‌دهد نسبت به صدور سند مالکیت برای روستاییان اقدام می‌کنیم.
وی ادامه داد: صدور این اسناد موجب ماندگاری روستاییان در روستا‌ها می‌شود، من اعتقادم این است که امضای تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن موجب می‌شود زندگی در روستا‌ها رونق بگیرد و زمینی که دارند تبدیل به سرمایه‌ای می‌شود که می‌توانند از آن بهره‌برداری کنند.
خداییان با بیان این‌که وقف شرایط و مقررات خاص خود را دارد، اظهارداشت: اگر در روستایی زمین وقفی هم وجود دارد قرارداد اجاره بین سازمان اوقاف و شخص بهره‌بردار منعقد می‌شود و بر اساس آن قرارداد ما هم اقدام به صدور سند مالکیت می‌کنیم.
 
اطراف روستای ملار وقف شده است نه کوه دماوند
وی گفت: بخش زیادی در اطراف روستای ملار که روستاییان حق چرای دام داشتند، وقف شده است و فاصله زیادی با کوه دماوند دارد و قسمتی است که قابل تملک است بنابراین این قسمت وقف شده و سندش به نام اوقاف صادر شده است.
خداییان در ارتباط با گفته‌های مبنی بر این‌که یک یال از کوه دماوند وقف شده نیز گفت: گروهی متشکل از کارشناسان اداره اوقاف، سازمان ثبت و سازمان جنگل‌ها بررسی کردند و در آن قسمت نیز مشکلی وجود ندارد و اگر اختلافی هم باشد بین سازمان جنگل‌ها و اداره اوقاف توافق صورت می‌گیرد و ما براساس آن اقدام به صدور سند مالکیت می‌کنیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با حواشی ایجاد شده در فضای مجازی مبنی بر وقفی اعلام کردن مراتع و کوه‌های دیگری از سمت سازمان ثبت اسناد، گفت: به عنوان مثال مراتع اطراف دماوند منطقه وسیعی است و همکاران ما که برای نقشه‌برداری رفته بودند اعلام کردند که در آن مناطق قطعه‌بندی‌هایی صورت گرفته است و امکان تصرف این مراتع در آینده توسط افراد سودجو وجود دارد و ما به سازمان جنگل‌ها اعلام کردیم که نقشه اراضی ملی را به ما اعلام کنند تا هرچه سریع‌تر اقدام به صدور سند برای قسمت‌هایی که فاقد سند مالکیت است، انجام شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->