یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها
هشدار رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذاراستان:

قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد

  • کد خبر: ۴۲۶۹۴
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵
قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد
رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضوی گفت: صنعت مرغ تخم‌گذار استان روزانه بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان زیان می‌کند.

طنین همتی| شهرآرانیوز، قصه تکراری و تمام‌نشدنی تخصیص‌نیافتن ارز دولتی به نهاده‌های دام و طیور دیگر به قصه‌ای خسته‌کننده و حوصله‌سربر برای تولیدکنندگان در این چند سال تبدیل شده است، مرغداران و دامدارانی که با وجود سختی کار تولید، طعم ثبات و حمایت‌های دولتی را به‌طور کامل نچشیدند و این سیاست‌های دوپهلوی دولتی‌ها، آن‌ها از پا درآورده است و به‌گفته موسوی‌نژاد، فعال این عرصه، دولت باید تکلیف آن‌ها را روشن کند.

 

سیدحسین موسوی‌نژاد دراین‌باره اظهار کرد: تخصیص‌نیافتن ارز دولتی به نهاده‌ها و آزادسازی قیمت داروهای مکمل دست‌به‌دست هم داده است که قیمت تمام‌شده یک کیلوگرم تخم‌مرغ با تخصیص ۴۰ درصد نهاده‌های ما با ارز دولتی به بیش از ۱۵ هزار تومان برسد. درحالی که ستاد تنظیم بازار کشور بدون در نظر گرفتن شرایط پیش‌آمده برای مرغدار، قیمت تخم‌مرغ را در بازار ۹۵۰۰ تومان اعلام کرده، اما این محصول برای مرغدار ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان تمام شده است. قیمت تخم‌مرغ در بازار افزایش پیدا کرده است، اما با همین قیمت، تخم‌مرغ را کیلویی ۳۰۰۰ تومان از قیمت تمام‌شده پایین‌تر می‌فروشیم.

مرغدار از پس تامین آذوقه روزانه مرغ بر نمی آید

رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضویدرباره چرایی موج گرانی یادآور شد: صنعت مرغداری از دیرباز تحت تأثیر تخصیص‌نیافتن ارز در بازه‌های زمانی قرار داشته است. متأسفانه دولت در ۳ ماه پایان ۹۸ باید ارز مورد نیاز نهاده‌ها را از جمله ذرت و کنجاله سویا تخصیص می‌داد که این کار از سوی وزارت صنعت و معدن انجام نشد. این تخصیص‌نیافتن ارز عواقبش را ۵ماه بعد نشان داد و کمبود عرضه آن زمان اکنون خودش را نشان داد و نهاده‌های مورد نیاز ما به مقدار کافی وارد کشور نشد و ما را با مشکل روبه‌رو کرد. نهاده‌هایی هم که الان داخل بازار است، نهاده‌هایی است که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده، ولی نظارت بر روی این موضوع هم ضعیف است و مرغداران ما متأسفانه از اول سال نهاده ندارند و مجبورند مرغ‌های خود را کشتار کنند و آن‌ها هم که گله‌هایشان جوان است، از یک منبع نامتعارف! برای تأمین خوراک مورد نیازشان استفاده کنند.

صنعت مرغ تخم‌گذار استان روزانه بیش از یک میلیارد تومان ضرر می‌کند

رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضوی با بیان اینکه روزانه صنعت مرغ تخم‌گذار استان بیش از یک میلیارد تومان ضرر می‌کند، افزود: مرغدار هم باتوجه‌به مشکلات پیش رو انگیزه‌ای برای تولید ندارد و آن‌ها که تولیدشان بخش کمتری از نیاز بازار را تأمین می‌کند یا کشتارکردند یا اینکه برای فرار از هزینه‌های روزانه نگهداری مرغ به مراکز خیریه متوسل شدند و مرغ تخم‌گذار را به‌صورت فله‌ای به آن‌ها داده‌اند.

قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد

موسوی‌نژاد تأکید کرد: قیمت موجود در بازار هم برای مرغدار به‌صرفه نیست و باتوجه‌به حمایت‌نکردن دولت در سال جدید، هشدار می‌دهم که قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد. لازم به یادآوری است مشکلات ما از زمانی شروع شد که کارهای تنظیم بازار کشاورزی از جهاد کشاورزی گرفته و به وزارت صنعت و معدن سپرده شد و این سازمان هم اشراف کامل به مشکلات ندارد.

ادامه شرایط موجود، تولید تخم مرغ از بین خواهد رفت

موسوی‌نژاد ادامه داد: تا چند وقت دیگر صنعت مرغ تخم‌گذار ما از بین خواهد رفت و واردات تخم‌مرغ که معلوم نیست تغذیه‌ مرغ چه بوده است، از تولید پیشی می‌گیرد. این درحالی است که بعد از صنعت نفت و پتروشیمی، بیشترین سرمایه‌گذاری ملی بخش خصوصی در حوزه طیور انجام می‌شود که دولت با بی‌تدبیری، این صنعت مولد را از بین می‌برد. اکنون سویا در بازار کیلویی ۱۴ هزار تومان خریداری می‌شود. انجمن حمایت هم می‌گوید شما سویا را از کجا تأمین می‌کنید که کیلویی ۱۴ هزار تومان است و از ما فاکتور می‌خواهد، اما جای سؤال است که آیا فردی که گران‌فروشی می‌کند، حاضر است به ما فاکتور بدهد؟

مرغ تخم گذار از بین برود ۹ ماه زمان می‌برد احیا شود

وی ادامه داد: تفاوتی که در تولید مرغ تخم‌گذار و مرغ گوشتی وجود دارد، در این است که وقتی مرغدار بخواهد امروز گله مرغ گوشتی را حذف کند، می‌تواند و اگر فردا نهاده در دسترس قرار گیرد، ۴۵ روز بعد از جوجه‌ریزی، گوشت سر سفره مردم است، ولی اگر مرغ تخم‌گذار از بین برود، ۹ ماه زمان می‌برد تا بخواهد احیا شود. ضمن اینکه مرغدار ما اکنون انگیزه‌ای برای تولید ندارد و اگر جایی دیگر سرمایه‌گذاری کند، در زمان فروش هیچ‌کس نمی‌گوید چرا گران‌فروشی کردی، ولی در این صنعت به‌جای اینکه دنبال رفع مشکل و علت گرانی باشند، تولیدکننده را به گران‌فروشی متهم می‌کنند.

دولت باید تکلیف مرغدار را برای ارز مشخص کند

این فعال در حوزه طیور با تأکید بر اینکه دولت باید تکلیف مرغدار را برای ارز مشخص کند، گفت: آیا دولت می‌تواند نهاده دولتی در اختیار مرغدار قرار دهد؟ اگر هم نمی‌تواند، بگوید ارز نداریم. اگر حمایت‌های نصفه‌نیمه دولت را در شرایط کنونی در نظر نگیریم و سایر عوامل تأثیرگذار را هم ثابت بگیریم، بهای منصفانه قیمت تخم‌مرغ با سود در نظر گرفته شده برای مرغدار، کیلویی ۲۳ هزار تومان است که طبق قاعده، تخم‌مرغ کیلویی ۳۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد. اما با همین شرایط موجود و حمایت‌های حداقلی دولت، مرغ باید کیلویی ۱۶ هزار تومان از مرغدار خریداری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->