درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی
سرخط خبرها

استارت آپ ها، راهگشای تحریم

  • کد خبر: ۴۴۰۵۶
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
استارت آپ ها، راهگشای تحریم
علی جاهدی
سال هاست خیلی از شرکت‌های بزرگ فناوری دنیا سرویس‌های مختلف خود را به کاربران کشورمان ارائه نمی‌دهند و هم راستا با تحریم‌های مختلفی که به کشور ما تحمیل شده است، دسترسی ایرانی‌ها به خدمات خود را مسدود کرده اند. با اینکه به طور کلی این مسئله مشکلاتی را برای کاربران کشورمان ایجاد می‌کند، اما می‌توان آن را به عنوان یک فرصت برای شرکت‌های فناور و استارت آپی هم دید. در سال‌های گذشته شرکت‌های فناور و استارت آپ‌های مختلفی بودند که در نبود سرویس‌های جهانی، ایده بومی آن‌ها را در داخل پیاده سازی کردند و مورد استقبال مردم هم قرار گرفتند.
 
استارت آپ مسیریاب «نشان» را می‌توان یکی از این موارد به حساب آورد. با اینکه قبل از قطع دسترسی کاربران کشورمان به مسیریاب ویز، پروژه نشان شروع شده بود، اما اتفاقاتی که برای ویز افتاد تا اندازه‌ای به رشد بهتر مسیریاب‌های بومی از جمله «نشان» کمک کرد. اکنون در وضعیتی هستیم که مسیر رشد این برنامه‌ها شکل گرفته است و حتی در صورت وجود دوباره رقیب‌های قدرتمند خارجی، باز هم نمونه‌های داخلی مثل «نشان» به رشد خود ادامه خواهند داد.
 
به همین دلیل، زمانی که شرکت‌های فناوری مثل «ترلو» خدماتشان را به کاربران ایرانی قطع می‌کنند، این مسئله باعث به وجود آمدن یک فرصت کسب و کاری برای استارت آپ‌هایی مثل «میزیتو» و «تسکولو» خواهد بود که با ارائه باکیفیت خدماتی مشابه، علاوه بر رفع نیاز کاربران، بتوانند جایگاهی در بازار خدمات برای خود ایجاد کنند. البته مسلما حضور رقیبان قدرتمند خارجی می‌تواند تا حدودی به رشد بهتر شرکت‌های داخلی هم کمک کند. اما با توجه به توانمندی متخصصان و کارآفرین‌های ایرانی، این قابلیت در کشورمان وجود دارد که به سرعت جایگزین‌هایی بومی برای سرویس‌هایی که به دلیل تحریم به روی کاربران کشورمان بسته می‌شود ایجاد کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->