جلیل شعبانی درگذشت+بیوگرافی و علت فوت خلق اثر هنری نقاشان مشهدی به یاد شهید «سیدحسن نصرالله» + فیلم دیپلم افتخار جشنواره روسی برای «آوای ابرها» بازیابی هویت غنی دینی و انقلابی‌ از طریق داستان‌نویسی ضروری است یادی از مرحوم غلامعلی پورعطایی، استاد بی بدیل دوتار از خطه تربت جام هم زمان با سالروز درگذشتش جایزه ملی داستان حماسی، احیای هویت ادبی و حماسی خراسان رضوی است + فیلم دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی: ۸۸۹ اثر به جشنواره ارسال شده است بررسی وضعیت نسبت هنر و فرهنگ دفاع مقدس | واجب فراموش شده برگزاری نمایشگاه نقاشی هنرمندان مشهدی با عنوان «ماشین طبیعی» | نگاه هنرمندانه به زیست شناسی در عصر هوش مصنوعی اجلاس همکاری‌های علمی‌فرهنگی زبان و ادبیات فارسی در نیشابور، فرصتی برای تقویت ارتباط در حوزه تمدنی زبان فارسی گفتگو با دکتر محمود اکرامی فر درباره نسبت‌های شعر و رسانه در گذر زمان | شعر بیشتر شده، اما قوی‌تر نشده است اجرای نمایش «برش» با حضور صحرا اسدالهی و آرش عدل‌پرور در مشهد اعلام جدول زمانبندی مسیر بازبینی آثار در جشنواره تئاتر خراسان رضوی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ پخش فیلم‌های پلیسی و استکبارستیزانه از تلویزیون در آخر هفته (۱۲ و ۱۳ مهر ۱۴۰۳) درمیشیان، سینماگر ایرانی، نامزد جایزه «افشین یداللهی» شد درخشش «پریسان» در جشنواره‌های خارجی آرش مجیدی با «تانک‌خورها» روی آنتن شبکه سه + زمان پخش
سرخط خبرها

درباره مهدی منصوب، هنرمند مشهدی که در جبهه سلاح قلم نیز بر دست می‌گرفت

  • کد خبر: ۴۴۶۶۷
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸
درباره مهدی منصوب، هنرمند مشهدی که در جبهه سلاح قلم نیز بر دست می‌گرفت
آذر ۱۳۴۲ در مشهد مقدس دیده به جهان گشود. از همان کودکی ویژگی‌های برجسته و درخشان در وجودش دیده می‌شد. در کنار تحصیل در دانشگاه، ذوق هنری‌اش او را به طرف فراگیری هنر خوش‌نویسی کشاند. حدود سال ۱۳۶۲ بود که به طور جدی زیر نظر استادانی که در حرم مطهر رضوی به آموزش این هنر مشغول بودند خطاطی را آغاز کرد.
شهرآرانیوز - آذر ۱۳۴۲ در مشهد مقدس دیده به جهان گشود. از همان کودکی ویژگی‌های برجسته و درخشان در وجودش دیده می‌شد. باهوش بود. از هر چیزی بیشتر به دستورات دینی و مذهبی توجه داشت. از تنبلی و راحت‌طلبی دوری می‌کرد. با همه مودب و بااخلاق بود و پدرش از داشتن چنین فرزندی به خود می‌بالید. اطرافیانش می‌گویند مهدی منصوب، شخصیتی بی‌نظیر و سرشار از نبوغ بوده و در هر کاری که گام می‌نهاده موفق ظاهر می‌شده است. در کنار فعالیت‌های علمی، هنری و ورزشی، به مسائل سیاسی و انقلابی بی‌تفاوت نبوده و در همه مراحل پیروزی انقلاب اسلامی حضوری فعال داشته است. برای تحصیل در دانشگاه رشته مهندسی عمران دانشگاه گیلان پذیرفته شد.
 
در کنار تحصیل در دانشگاه، ذوق هنری‌اش او را به طرف فراگیری هنر خوش‌نویسی کشاند. حدود سال ۱۳۶۲ بود که به طور جدی زیر نظر استادانی که در حرم مطهر رضوی به آموزش این هنر مشغول بودند خطاطی را آغاز کرد. از آن پس صحن انقلاب محل رفت و آمد او شد. از خطاطی او برای شعارنویسی در راهپیمایی‌ها استفاده می‌شد. خطاطی‌ها و خوش‌نویسی‌های او همچنین محیط پایگاه‌های بسیج، مساجد، دانشگاه‌ها و خطوط مقدم جبهه را به زیبایی آراسته بود و برایش تفاوتی نداشت خطش روی مقوا، پارچه، تابلو، دیوار و ... باشد، او به فکر استفاده از هنرش برای روحیه دادن به مردم و رزمندگان و تبلیغ دین و انقلاب بود.
 
پس از سال ۶۲ تا زمان شهادت با علاقه فراوان به مشق خوش‌نویسی پرداخت و آثار فراوانی را به یادگار گذاشت. اغلب آثارش مضامینی مذهبی و انقلابی دارند. از او چند دفتر خوش‌نویسی نیز به یادگار مانده است. سر انجام عشق به دین و میهن و دفاع از مردم و رهبرش او را پس از هشت مرحله حضور در جبهه به دیدار حق کشاند. پیش از شهادتش در بخش‌های مختلف جبهه همانند یگان تبلیغی، فرهنگی، ادوات و دیده‌بانی، دریایی، مهندسی، رزمی، اطلاعات و عملیات حضور داشت. مهدی منصوب هنگام انجام عملیات شناسایی، در جزیره مجنون به شهادت رسید و به جمع دوستان شهیدش پیوست.
 
 
 
درباره کاظم اخوان، رزمنده عکاس که سال ۱۳۶۱ ربوده شد
 
 
درباره کاظم اخوان، رزمنده عکاس که سال ۱۳۶۱ ربوده شد
 
 
درباره مهدی منصوب، هنرمند مشهدی که در جبهه سلاح قلم نیز بر دست می‌گرفت
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->