به گزارش شهرآرانیوز، اگر به دنبال کیک خوشمزهای هستید که بتوان آن را در زمان کم و با هزینه اندک درست کرد، توصیه میکنم حتما کیک دارچین را امتحان کنید و از بو و طعمش لذت ببرید. این کیک یک انتخاب مناسب برای میهمانیهای عصرانه و دورهمیهای آخر هفته است. اگر میخواهید طعم کیکتان بهتر شود و هنگام برش زدن هم ظاهرش سریع خراب نشود، حتما کیک را برای تعداد زیاد درست کنید.
مناسب برای: ۹ نفر
زمان برای پخت: ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه کیک دارچین:
تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: یک لیوان
شکر: یک لیوان
روغن: یک سوم لیوان
آرد: ۵/۲ لیوان
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک دارچین:
درون ظرفی مناسب تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر آن را هم بزنید.

شیر و روغن را به ترتیب به مخلوط اضافه کنید و هرکدام را جداگانه هم بزنید. حالا بکینگ پودر، دارچین و در صورت تمایل نصف قاشق چای خوری هل ساییده را با آرد ترکیب و ۳ بار الک کنید. بعد هم آن را به مواد قبلی اضافه و با استفاده از قاشق به صــــورت دورانی خوب مخلوط کنید.

کف قالب کیک کاغذ بگذارید و مواد را درون آن بریزید. بعد هم کیک را درون فری که از قبل گرم شده است به مدت ٤٠ دقیقه بپزید. حرارت فر باید١٨٠ درجه سانتی گراد باشد.