ضرورت پیوند سیاست‌گذاری جمعیتی با توسعه اقتصادی و رفاه عمومی ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین ۱۴۰۴ وارد کشور خواهد شد آغاز پویش «نه به کار کودک» از ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ دستگیری سارقی با یک سرقت در هر ۳۳ ساعت | دزدی روی دور تند! زمان طلایی رویش مجدد مو را از دست ندهید هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت به محض بیدار شدن از خواب، گوشی را چک نکنید! ۲۲ مصدوم درپی واژگون‌شدن اتوبوس اتباع افغانستانی در جوپار کرمان نتایج تکان‌دهنده درباره مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا گیاه ضدسرماخوردگی قوی در آشپزخانه شما! سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود
سرخط خبرها

علائم غیرمعمول‌ترِ کووید ۱۹ چیست؟

  • کد خبر: ۴۶۵۱۳
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
علائم غیرمعمول‌ترِ کووید ۱۹ چیست؟
تب، سرفه و تنگی نفس از شایع ترین علائم بیماری کووید ۱۹ بوده و بیشتر شناخته شده هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، تب، سرفه و تنگی نفس از شایع ترین علائم بیماری کووید ۱۹ بوده و بیشتر شناخته شده هستند.

هرچند علاوه بر این علائم، بیماری کووید-۱۹ در برخی از بیماران با نشانه‌های دیگری خود را بروز می‌دهد که کمتر شایع‌اند.

سایت "مدیکال دیلی" در مطلبی به برخی از آنها اشاره کرده است:

- ریزش مو: اگرچه دلیل آن مشخص نیست، به نظر می رسد ریزش مو علامت دیگری است که برخی از افراد مبتلا به بیماری کووید-۱۹به آن دچار می شوند. ممکن است ریزش مو مربوط به استرسی باشد که هنگام مقابله با عفونت به بدن وارد می شود. با این حال، ریزش مو ممکن است دلایل زیادی داشته باشد و می تواند به دلیل استرس در مورد همه گیری بیماری یا مشکلات شخصی باشد.

- التهاب ملتحمه: پزشکان تاکید کرده اند که بیماری کووید-۱۹ می تواند موجب عارضه التهاب ملتحمه (قرمزی چشم) شود. التهاب ملتحمه، یک عفونت ویروسی یا باکتریایی مسری در ملتحمه چشم است، غشایی که کره چشم و پلک را می پوشاند. سایر مشکلات چشمی ناشی از این بیماری را می توان بروز رگ های خونی قرمز و قابل مشاهده در قسمت سفیدی چشم، تورم پلک‌ها و جاری شدن اشک دانست.

- احساس گیجی: به گفته کارشناسان ممکن است بیماری کووید-۱۹ در افراد مسن با احساس گیجی نشان داده شود یا ممکن است در صورت وجود این عارضه تشدید شود. این موضوع عجیب نیست زیرا اغلب احساس گیجی یا تغییر رفتار، اولین علامت عفونت ویروسی یا باکتریایی در سالمندان است.

- بثورات پوستی یا تغییر رنگ: این علامت بیماری کووید-۱۹ بیشتر در میان جوانان شایع است که کهیرهای دردناک و همراه با خارش روی دست ها و پاهای فرد مبتلا ظاهر می شود. تغییر رنگ نیز می تواند روی پوست ظاهر شود. در حقیقت، بثورات غیرمعمول بنفش رنگ که بیشتر اطراف انگشتان پا ایجاد می شود، "کووید انگشت پا" نامگذاری شده است. این عارضه بیشتر در نوع خفیف بیماری مشاهده می شود.

- ناراحتی معده: بیماری کووید ۱۹ ناشی از ویروس تنفسی است که به ریه ها حمله می کند. اما محققان دریافته اند که این ویروس، بسیاری از سیستم های بدن از جمله روده یا دستگاه گوارش را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. برخی از افراد مبتلا به بیماری کووید-۱۹ قبل از بروز علائم دیگر دچار اسهال و استفراغ می شوند.

- سردرد: برخی از افراد هنگام ابتلا به این بیماری دچار سردرد می شوند. آنچه سردرد کووید را منحصر به فرد می کند این است که رفع نمی شود.

- لختگی خون: طبق مطالعه انجام شده در اروپا، در عروقِ حدود یک سوم افراد مبتلا به کووید-۱۹ که در بیمارستان بستری می شوند لخته خون مشاهده می شود که می تواند به سمت قلب، ریه ها یا مغز حرکت کند و در نتیجه ممکن است فرد به حمله قلبی، سکته مغزی یا آمبولی ریه دچار شود.

- از دست دادن قدرت شنوایی: اگرچه این علامت معمول نیست اما برخی از افراد مبتلا به کووید-۱۹ از کم شنوایی ناگهانی و برخی دیگر از سرگیجه یا وزوز گوش شکایت دارند. بررسی انجام شده در انگلیس نشان داد که از هر ۱۰ نفری که به این عفونت مبتلا شده اند، یک نفر نوعی از کم شنوایی یا وزوز گوش را تجربه کرده که تا هشت هفته ادامه دارد. کاهش شنوایی ناگهانی یک عارضه جدی است زیرا می تواند دلیل دیگری داشته باشد و باید در اسرع وقت تحت معاینه و درمان قرار گیرد.

- از دست دادن قدرت چشایی/بویایی یا هر دو: معلوم نیست چرا اما برخی از افراد مبتلا به کووید-۱۹ حس بویایی یا چشایی خود را از دست می‌دهند و این مشکل می‌تواند تا شش هفته یا بیشتر ادامه یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->