کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۸ تیر) + آموزش چرا گربه‌ها بیشتر به انسان‌ها میومیو می‌کنند؟ جزئیاتی جدید از اپل واچ سری ۱۰ | صفحه نمایش بزرگتر و طراحی نازک‌تر قیمت گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو سامسونگ مشخص شد قابلیت ترجمه همزمان تماس‌ها با Galaxy AI به واتساپ اضافه می‌شود کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) + آموزش وعده‌های مسعود پزشکیان درباره اینترنت و مسئله فیلترینگ چه بود؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) اولین تصاویر از گلکسی بادز ۳ سامسونگ پیش از رونمایی رسمی + عکس حسگر اثر انگشت اولتراسونیک در گوگل پیکسل ۹ | قدرت شناسایی حتی هنگام رطوبت و چرب‌بودن دست علت ریزش قیمت بیت کوین در روز‌های اخیر چیست؟ (۱۵ تیر ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر)
سرخط خبرها

رصد بارش شهابی جباری در ۲۹ و ۳۰ مهرماه

  • کد خبر: ۴۷۱۱۲
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
رصد بارش شهابی جباری در ۲۹ و ۳۰ مهرماه
کارشناس نجوم از امکان رصد بارش شهابی جباری در ۲۹ و ۳۰ مهرماه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان مهرجو کارشناس نجوم  اظهار کرد: هرسال بارش شهابی جباری از ۱۰ مهر تا ۱۶ آبان فعال است و در تاریخ ۲۹ و ۳۰ مهرماه به اوج خود می‌رسد.

وی با اشاره به ZHR یا نرخ سرسویی این بارش شهابی که هر سال از مهر ماه تا اواسط آبان‌ماه رخ می‌دهد، گفت: بارش شهابی جباری را می توان در اوج خود و در آسمان کاملا تاریک از هر جای کشور رصد کرد به طوری که در شرایط ایدئال در هر ساعت ۲۵ شهاب قابل رصد است.

 

مهرجو با بیان اینکه کانون این بارش صورت فلکی جبار است، خاطرنشان کرد: منشأ این بارش شهابی ذرات به جای مانده از دنباله‌دار هالی است که هر ۷۶ سال یک‌بار از نزدیکی خورشید عبور می‌کند و ذراتی از آن در فضای اطراف خورشید به جا می‌ماند.

کارشناس نجوم با بیان اینکه آخرین بار این دنباله‌دار در سال ۱۳۶۵ از نزدیکی خورشید عبور کرده است، بیان کرد: از این رو می‌توان گفت که در سال ۱۴۴۱ شمسی دوباره از کنار خورشید عبور خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: زمانی که این دنباله‌دار از کنار خورشید عبور می‌کند فشار تابش خورشید باعث می‌شود که بخش‌هایی از دنباله‌دار به صورت ذره‌هایی ریز از آن جدا شده و در مدار زمین باقی بماند و به جو زمین برخورد کنند.

مهرجو با بیان اینکه هر سال شدت این ذرات کم و کمتر می‌شود، عنوان کرد: برای رصد بهتر این بارش شهابی جباری امسال لازم است که حتما در آسمان تاریک باشیم و کانون بارش یعنی صورت فلکی جبار را مشاهده کنیم.

 

وی بیان کرد: معمولا مشاهده بارش‌های شهابی، به عرض جغرافیایی ناظر بستگی ندارد و از هر کجای کره زمین به شرط داشتن آسمانی تاریک و با آلودگی نوری کم می‌توان این پدیده جذاب را مشاهده کرد.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->