ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
سرخط خبرها

بحران کرونا با کشف واکسن تمام نمی‌شود

  • کد خبر: ۵۱۶۴۱
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۹
بحران کرونا با کشف واکسن تمام نمی‌شود
مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: پیشرفت در زمینه واکسن به همه ما روحیه می‌دهد. اما ما از این بابت نگرانیم که این مسئله باعث ایجاد برداشت‌هایی درباره به اتمام رسیدن بحران شیوع کرونا شده است. این بیماری همه‌گیر هنوز راه زیادی برای رفتن دارد و تصمیم‌هایی که گرفته می‌شود، مشخص‌کننده مسیر آن در کوتاه مدت و زمان نهایی اتمام آن خواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز، تدروس آدهانوم پیشرفت‌های حاصل‌شده در خصوص کشف واکسن کووید-۱۹  را تحولی مثبت توصیف کرد، اما گفت سازمان تحت امر او از این بابت نگران است که این مسئله باعث ایجاد برداشت‌هایی درباره به اتمام رسیدن بحران شیوع کرونا شده است.  

به نوشته رویترز، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: «پیشرفت در زمینه واکسن به همه ما روحیه می‌دهد و ما الان می‌توانیم نوری را در پایان این تونل مشاهده کنیم. ولی، سازمان جهانی بهداشت از اینکه برداشت‌های فزاینده‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ به پایان رسیده نگران است.»

او گفت این بیماری همه‌گیر هنوز راه زیادی برای رفتن دارد و تصمیم‌هایی که شهروندان و دولتمردان می‌گیرند مشخص‌کننده مسیر آن در کوتاه مدت و زمان نهایی اتمام آن خواهد بود.  


واکسن شرکت فایزر


 شرکت داروسازی «فایزر» روز ۲۲ آبان‌ماه اعلام کرده بود داده‌های اولیه از تزریق واکسن کرونا به داوطلبان، حاکی از ایمن بودن واکسن این شرکت است.

فایزر اعلام کرد بررسی اولیه داده‌های مربوط به واکسن این شرکت نشان می‌دهد تزریق این واکسن در ۹۰ درصد موارد باعث ایجاد مصونیت در برابر کرونا شده است. مطابق ادعای این شرکت آمریکایی، در آخرین مرحله  آزمایش بالینی، تزریق این واکسن به ۹۴ بیمار داوطلب به ایجاد هیچ عارضه جدی در آن‌ها منجر نشده است.

این شرکت اعلام کرده تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی بیش از یک میلیارد دوز از این واکسن را در سراسر جهان عرضه خواهد کرد.

دولت انگلیس روز چهارشنبه مجوز استفاده از این واکسن را صادر کرد. لندن با این تصمیم نخستین کشور غربی لقب گرفت که قبل از سایر کشور‌های اروپایی و آمریکا استفاده از این واکسن را برای پیشگیری از شیوع «کووید-۱۹» مجاز کرد.  

«آنتونی فاوچی»، متخصص ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا از این تصمیم انتقاد و آن را اقدامی عجولانه توصیف کرد.  فاوچی گفته که تصمیم دولت انگلیس بیش از اندازه به اطلاعات شرکت سازنده واکسن متکی بوده و بدون انجام بررسی‌های موشکافانه علمی انجام شده است.


واکسن به تنهایی کافی نیست


«تدروس آدهانوم» هفته پیش هم واکسن کرونا را برای مهار بیماری کووید-۱۹ «ضروری» خواند، اما گفته بود که واکسن جایگزین سایر ابزار‌های مبارزه با این بیماری نخواهد شد و باید به عنوان مکمل آن‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

 آدهانوم که در یک کنفرانس ویدئویی گفت: «واکسن به تنهایی این بیماری همه‌گیر را مهار نخواهد کرد.»


واکسن‌ها چطور آزمایش می‌شوند؟


واکسن‌ها آنتی‌ژن‌های ضعیف‌شده یا مرده‌ای هستند که دستگاه ایمنی بدن را برای مبارزه در برابر ویروس‌ها، آموزش داده و آن را به ساخت آنتی‌بادی تحریک می‌کنند.

در مرحله آزمایش‌های پیش‌بالینی، پژوهشگران واکسن را به بدن حیوانات وارد می‌کنند تا ببیینند باعث تحریک سیستم ایمنی می‌شود یا خیر.

در مرحله اول آزمایش بالینی، واکسن به گروه کوچکی از انسان‌ها تزریق می‌شود تا مشخص شود که آیا ایمن است یا خیر. در این مرحله اطلاعاتی درباره اثرات واکسن بر تحریک دستگاه ایمنی بدن نیز جمع‌آوری می‌شود.

در مرحله دوم، واکسن به صد‌ها نفر تزریق می‌شود تا دانشمندان بتوانند اطلاعات بیشتری درباره ایمن بودن آن و دوز مناسب آن به دست آورند.

در مرحله سوم، واکسن برای تأیید ایمن بودن آن و آثار جانبی احتمالی‌اش به بدن هزاران نفر تزریق می‌شود. در این مرحله، به گروه کنترل، دارونما تزریق می‌شود و اثربخشی واکسن مورد بررسی قرار می‌گیرد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->