ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود
سرخط خبرها

دریافت نفقه و سازوکارهای قانونی آن به چه صورت است؟

  • کد خبر: ۵۳۶۷۶
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
دریافت نفقه و سازوکارهای قانونی آن به چه صورت است؟
در صورتی که زن بخواهد نفقه خود را مطالبه کند، می‌تواند به دو روش حقوقی و کیفری این کار را انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نفقه حق قانونی زنان است و در صورتی که مرد از پرداخت نفقه به همسر خود سر باز زند زن می‌تواند از طریق حقوقی و حتی کیفری نفقه خود را از شوهرش مطالبه کند.

 

اگر زن بخواهد به صورت حقوقی نفقه خود را از همسرش بگیرد می‌تواند با تنظیم دادخواست با موضوعیت مطالبه نفقه و با ذکر تاریخ از روزی که شوهر نفقه او را پرداخت نکرده است به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا شورای حل اختلاف مراجعه کند.

 

در صورتی که نفقه زن زیر ۲۰ میلیون تومان باشد باید به شورای حل اختلاف برود و پس از شکایت زوجه از شوهرش، دادگاهی تشکیل می‌شود و موضوع به کارشناس رسمی ارجاع خواهد شد.

 

پس از آنکه کارشناس نظر خود را درباره شکایت زوج مطرح کرد شوهر در صورت محکومیت باید نفقه خواسته‌شده زن را به او پرداخت کند.

 

اما علاوه بر طرح دعوای حقوقی زن می‌تواند برای دریافت نفقه در دادگاه‌های کیفری هم شکایت کند، بر این اساس در صورتی که مرد نفقه به زن پرداخت نکند مجرم است و باید مجازات حبس را تحمل کند.

 

زن برای شکایت می‌تواند به دادسرای محل زندگی مشترک خود و همسرش مراجعه کند و شکواییه‌ای مبنی بر ترک نفقه تنظیم و پس از ابطال تمبر به دایره ارجاع دادسرا آن را تحویل دهد تا پس از انجام تحقیقات در کلانتری حکم به مجازات شوهر داده شود و او به زندان برود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->