قیمت طلا در بازار جهان (۲۶ تیر ۱۴۰۳) سهم ۷۰ درصدی خراسان رضوی از تجارت ایران و افغانستان قیمت جدید دام زنده اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۳) ثبت‌نام خودرو‌های فرسوده در سامانه نوسازی ناوگان + لینک | سن فرسودگی انواع خودرو‌ها چقدر است؟ قیمت بلیت هواپیما به مقصد عراق پرواز کرد! | قیمت بلیت رفت و برگشت هواپیما به نجف چقدر است؟ سازمان بازرسی: از تعطیلی شرکت صنایع سیم و کابل مشهد و بیکاری ۴۰۰ نفر جلوگیری شد استقرار ۱۱ جایگاه ارزاق عمومی و ۵ نانوایی در اطراف حرم مطهر رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی گوشی‌های موبایل کارکرده را چند بخریم؟ (۲۴ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۸۰۰ هزار تومانی قیمت سکه امامی در مشهد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) + یک اطلاعیه مهم بازار بورس متعادل به استقبال تعطیلات محرم رفت | گزارش وضعیت بورس (۲۴ تیر ۱۴۰۳) نشست شورای معادن خراسان‌رضوی با حضور استاندار برگزار شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا چه زمانی است؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ تیر ۱۴۰۳) پیامک سازمان مالیاتی؛ مهلت اظهارنامه شرکت‌ها تمدید نمی‌شود مالیات سالیانه خودرو مشمول چه افرادی می‌شود؟ خسارت ۱۶۰ میلیارد تومانی عشایر خراسان رضوی در بهار سال جاری قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۴ تیر ۱۴۰۳) | لاماری ایما ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان تعطیلی فروشگاه‌های لوازم خانگی مشهد از شهریورماه در پی تداوم رکود بازار بررسی امروز قیمت خودرو‌های صفر داخلی (۲۴ تیر ۱۴۰۳) | رانا پلاس ۶۶۵ میلیون تومان حوادث غیر مترقبه اقلیمی بیشترین خسارات را به محصولات باغی زد سرکوب قیمت خودرو در رکود بازار | کاهش ۳۰ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی واحدهای صنعتی مشهدی بابت قبوض برق پرداخت شده بدهکار شدند! بلیت قطار ۳۰ درصد گران شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) روش‌های پرداخت قبض تلفن همراه و ثابت بدون مراجعه به بانک کدام است؟ چگونه به دهک‌بندی اعتراض کنیم؟ اطلاعیه مهم دامپزشکی برای روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی
سرخط خبرها

قیمت خودرو در سراشیبی ارزانی و رکود در بازار قرار دارد

  • کد خبر: ۵۴۱۷۴
  • ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۲
قیمت خودرو در سراشیبی ارزانی و رکود در بازار قرار دارد
با فروکش کردن تدریجی التهاب دلار طی چند وقت اخیر، روند کاهشی قیمت خودرو هم در بازار آغاز شد و این کاهش برای خودروهای خارجی بسیار محسوس‌تر بود، اما خودروهای تولید داخل را نیز در بر گرفت.
به گزارش شهرآرانیوز، همین چند ماه قبل بود که هر روز در سایت‌های خبری و صفحات مجازی قیمت لحظه‌ای خودرو بسیار داغ شده بود و میلیونی بالا می‌رفت، پراید بیشتر از صد میلیون تومانی به تیتر اخبار رسیده بود و در این بین نیز بساط دلالی خودرو داغ بود.

افزایش قیمت‌ها هم مربوط به خودرو‌های داخلی بود و هم خارجی که البته در خودرو‌های خارجی پا به پای دلار بالا می‌رفت و در بازار خودرو‌های داخلی نیز اختلاف چند ۱۰ میلیونی بین قیمت بازار و درب کارخانه دیده می‌شد.

این آشفتگی چند ماهی ادامه داشت و مثل تجربه همه این سال‌ها که هر زمان چیزی گران می‌شود، مردم بیشتر برای خرید آن راغب می‌شوند، بازار خرید و فروش خودرو هم حسابی داغ بود و البته خیلی‌ها هم سود‌های میلیونی و میلیاردی در این بین به جیب زدند.

با فروکش کردن تدریجی التهاب دلار طی چند وقت اخیر، روند کاهشی قیمت خودرو هم در بازار آغاز شد و این کاهش برای خودرو‌های خارجی بسیار محسوس‌تر بود، اما خودرو‌های تولید داخل را نیز در بر گرفت.

این روند کاهشی ادامه دارد و حالا همه چشم انتظار ارزان شدن بیشتر خودرو هستند و همین امر باعث شده بسیاری برای خرید خودرو دست نگه دارند تا بازار به ثبات برسد و از همین رو مدتی است خرید و فروش از رونق افتاده و نمایشگاه‌های اتومبیل دچار رکود شده اند.

آنطور که گفته می‌شود در برخی محصولات حتی قیمت بازار از قیمت درب کارخانه نیز پایین‌تر آمده و خریدار ندارد.

فرید عزیزی از فعالان بازار خودرو با اشاره به رکودی که در بازار خودرو و به تبع آن نمایشگاه‌های اتومبیل حاکم شده، گفت: از زمانی که قیمت خودرو کاهشی شده همه دست نگه داشته اند تا قیمت‌ها باز هم پایین‌تر بیاید و خرید و فروش چندانی صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: خرید و فروش‌های موردی هم که داریم عمدتا یا مربوط به افرادی است که نیاز مالی دارند و خودرو می‌فروشند و یا خرید خودرو برای آن‌ها ضروری است.

عزیزی با بیان اینکه عرضه خودرو زیاد و خریدار آن کم است، یادآور شد: بسیاری از افراد تلاش می‌کنند تا قیمت‌ها پایین‌تر نرفته خودروی خود را بفروشند، از سوی دیگر خریداران منتظر ارزان‌تر شدن خودرو هستند تا زیان نکنند.

این فعال بازار خودرو با بیان اینکه در گذشته بخشی از خرید و فروش‌های خودرو نیز مربوط به واسطه‌ها و با هدف درآمدزایی و سود بود، خاطرنشان کرد: اکنون که قیمت خودرو پایین آمده خرید و فروش در این بخش نیز متوقف شده است.

وی معتقد است، تجارب گذشته نشان می‌دهد این روند چندان ماندگار نیست و به زودی با به ثبات رسیدن قیمت‌ها بازار دوباره رونق خواهد گرفت، اما هرگز به رونق زمانی که قیمت‌ها بالا و بساط واسطه‌گری داغ بود، نخواهد رسید.
 

کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت خودرو در بازار

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو کرمانشاه نیز با اشاره به کاهش حدود ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت خودرو در بازار طی حدود یک ماه اخیر، گفت: قیمت خودرو هنوز هم مقداری حباب دارد.

رضا سلیم ساسانی در گفتگو با ایسنا، از آغاز روند کاهشی قیمت خودرو در بازار کرمانشاه مانند سراسر کشور طی یک ماه اخیر خبر داد و اظهار کرد: اگرچه میزان کاهش قیمت برای خودرو‌های مختلف متفاوت است، اما قیمت خودرو‌های ایرانی به طور میانگین ۲۰ تا ۳۰ درصد و قیمت خودرو‌های خارجی نیز حدود ۲۵ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: اگرچه امکان پیش‌بینی دقیق وضعیت بازار خودرو در آینده وجود ندارد، اما این احتمال هست که روند کاهشی قیمت‌ها همچنان ادامه داشته باشد.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو کرمانشاه قیمت کنونی خودرو در بازار را همچنان دارای حباب دانست و یادآور شد: به نظر می‌رسد اگر مقدار دیگری کاهش قیمت داشته باشیم، این حباب از بین برود.

سلیم ساسانی با بیان اینکه این کاهش قیمت رخ داده در بازار خودرو به نفع خریدار و مصرف کننده است، خاطرنشان کرد: خودرو هم در ایامی که گران شده بود خریدار خود را داشت و هم در حال حاضر مشتری در بازار وجود دارد.

وی تاکید کرد: البته به دلیل برخی از شرایط مانند پایین بودن قدرت خرید مردم، شرایط بیماری کرونا و همچنین انتظار برای کاهش بیشتر قیمت خودرو، نمایشگاه‌داران در حال حاضر مقداری در شرایط رکود هستند.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل کرمانشاه سپس به اختلاف قیمت خودرو در بازار آزاد و درب کارخانه اشاره کرد و افزود: با وجود روند کاهشی که در یک ماه اخیر در قیمت‌های بازار داشتیم، هنوز در برخی خودرو‌ها تفاوت قیمت قابل توجهی بین خودرو در بازار و درب کارخانه وجود دارد و قیمت بازار آزاد مقداری بالاتر است.

سلیم ساسانی با بیان اینکه این اختلاف قیمت برای خودرو‌های مختلف متفاوت است، اضافه کرد: برای مثال برای خودرو ۲۰۶ تیپ دو این اختلاف قیمت به ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان هم می‌رسد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->