نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت
سرخط خبرها

فیلترینگ و مافیای فروش «وی پی ان»

  • کد خبر: ۵۹۵۷۹
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
فیلترینگ و مافیای فروش «وی پی ان»
مهدی غیبی - کارشناس فناوری
در ۲ سال گذشته و پس از فیلترشدن تلگرام، دلایل مختلفی برای این تصمیم مطرح شده است، اما معمولا کسی درباره واقعیت داستان صحبت نمی‌کند. آیا فیلترکردن تلگرام فقط به دلیل جداشدن کاربران از یک بستر خارجی خطرناک و تشویق کاربران به استفاده از پلت فرم‌های داخلی بود؟
 
به نظر من بعید است چنین علتی پشت این تصمیم بوده باشد. باید گفت تجارت پشت فروش وی پی ان‌ها بسیار پرسود است و حتی شاهد هستیم که خیلی افراد بدون هیچ ترسی و با دادن شماره کارت‌های بانکی، برای دورزدن فیلترینگ این برنامه‌ها را می‌فروشند. در برهه‌ای از زمان تلگرام به تهدیدی امنیتی تبدیل شد، اما الان دیگر چنین وضعی وجود ندارد و به نظر می‌رسد تجارت بزرگ فروش فیلترشکن مهم‌ترین عامل بسته ماندن این برنامه است.

این تصمیم با وجود اینکه در ظاهر برای حمایت از پیام رسان‌های بومی گرفته شد، درنهایت به رشد این برنامه‌ها هم ضربه زد. برای برنامه‌های بومی بهتر این بود که در کنار تلگرام به رشد خود ادامه دهند و با کمک مزیت‌های رقابتی خود از جمله ارائه خدمات اداری مورد نیاز مردم، کاربران خودشان را داشته باشند. الان همه مدیرعامل‌های برنامه‌های بومی هم در صحبت‌های خود اعلام کرده اند که فیلترشدن برنامه‌های رقیب خارجی به ضرر کسب وکار آن‌ها تمام شده است. اما بازهم مشاهده می‌کنیم که تصمیم گیران نهایی بدون توجه به چنین نکاتی، با فیلترکردن برنامه‌های خارجی ذهنیت مردم به پلت فرم‌های بومی را منفی می‌کنند و در کنار آن، بازار پررونقی برای مافیای فروش وی پی ان ایجاد می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->