عارف: دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جانباختگان و مصدومان این حادثه تضییع شود عراقچی: مواضع غیرمنطقی آمریکا باعث شد که زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات را تعیین نکنیم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک و متقابل میان ایران و ترکمنستان راهبردی برای تامین رفاه دو ملت است آیت‌الله علم‌الهدی: مشکل جمعیت با فرهنگ‌سازی قابل حل است روسیه برای کمک به دستیابی اجماع میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد قالیباف در بزرگداشت شهدای خدمت: شهید رئیسی روح انقلاب را در فضای مدیریتی کشور زنده کرد عارف وارد بندرعباس شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آژانس امدادرسانی سازمان ملل در فلسطین، از گسترش سوءتغذیه در نوار غزه خبر داد قدردانی پاکستان از چین برای حمایت قاطع پکن از تمامیت ارضی این کشور ویدئو | سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و توصیه ایشان به طرف مقابل لغو مذاکرات به نقل از سخنگوی وزارت خارجه، ساختگی است (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: اتاق بازرگانی ایران و تهران ۲۷۶ میلیارد تومان برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی اختصاص داده است ۵ کامیون وارد غزه شد که ۲ کامیون آن حامل کفن بود ابراز امیدواری مسکو برای تصویب سریع‌تر توافق راهبردی با ایران عراقچی بعد از سخنرانی رهبر انقلاب: از نظر ایران موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست + فیلم کوچک‌زاده در مجلس در پی تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام جنجال به پا کرد سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نشده است معاون‌اول رئیس‌جمهور با خانواده‌های شهیدان آیت‌الله رئیسی و مالک رحمتی دیدار کرد معاون حقوقی عراقچی: تحریم‌های دارویی باعث محروم شدن انسان‌ها از حق زندگی شده است وزارت خارجه آمریکا: جدول زمانی مشخصی برای لغو تحریم‌های سوریه وجود ندارد هشدار سفیر ایران در لندن به قانون‌گذاران انگلیسی درباره اختلال در روابط دو کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست | آمریکایی ها در مذاکرات دست از یاوه گویی بردارند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و عکس بهروزآذر خبر داد؛ مخالفت دولت با طرح جدید کاهش مهریه به ۱۴ سکه مهاجرانی: بخش خصوصی باوجود ناترازی‌ها سرپا مانده است قالیباف: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت قابلیت تحول در مسائل اقتصادی را دارد آن روز سخت | روایت سقوط بالگرد شهید جمهور و همراهانش عراقچی: مجمع گفتگوی تهران، پایتخت را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای تبدیل کرد پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟
سرخط خبرها

دولت بریتانیا به هزاران کارمند افغان که با نظامیانش همکاری کرده‌اند اقامت می‌دهد

  • کد خبر: ۶۹۰۸۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
دولت بریتانیا به هزاران کارمند افغان که با نظامیانش همکاری کرده‌اند اقامت می‌دهد
بن والاس، وزیر دفاع بریتانیا گفته است که این افراد شامل کسانی هستند که به‌عنوان ترجمان با نظامیان بریتانیا در افغانستان کار کرده و هم‌اکنون در معرض تهدید قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه‌ی خبری اسکای نیوز به نقل از وزیر دفاع بریتانیا، گزارش کرده است که رقم این افراد به سه‌هزار نفر می‌رسد. این شبکه‌ی خبری گفته است که کارمندان افغان نظامیان بریتانیا با خطر انتقام‌جویی از سوی جنگ‌جویان گروه طالبان مواجه اند و این مورد پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان تشدید می‌یابد.

 

در همین حال، وزیر دفاع بریتانیا گفته است که این شهروندان افغانستان از خودگذشتگی بزرگی کرده و حالا نوبت بریتانیا است که متقابلا عمل کند.

 

او همچنان از اجرای طرحی برای تسریع در صدور مجوز اقامت و انتقال این افراد خبر داده است.

 

براساس این طرح، تسریع در اعطای اقامت و کمک به شهروندن افغان که از اول آپریل به اجرا گذاشته شده، بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور به شماری از وزارت‌خانه‌های مرتبط بریتانیا مأموریت داده تا برای تسریع در انتقال و اقامت کارمندان محلی افغان و خانواده‌های‌شان اقدام کنند.

 

وزیر دفاع بریتانیا علت تسریع و اجرای این طرح را بدترشدن وضعیت امنیتی در افغانستان خوانده است.

 

قبل از این یک‌هزار و ۳۰۰ کارمند افغان نظامیان بریتانیایی و اعضای خانواده‌های‌شان به این کشور منتقل شده‌اند.

 

این درحالی است که نگرانی‌ها از امنیت جانی کارمندان افغان نظامیان خارجی مستقر در کشور، پس از خروج این نیروها افزایش یافته است.

 

در تاریخ ۶ خرداد جنرال مارک میلی، رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم گفته بود که کشورش پیش از خروج نیروهایش از افغانستان در ماه سپتامبر، به سرعت در حال برنامه‌ریزی برای خارج‌کردن آن عده از شهروندان افغانستان است که برای نیروهای امریکایی کار کرده‌اند.

 

به گفته‌ی او، در حال حاضر شمار قابل توجهی از مترجمان و دیگر کسانی که برای آمریکا کار کرده‌اند، در معرض خطر حملات طالبان قرار دارند.

 

طبق یک برنامه‌ی ویژه حدود ۱۸ هزار شهروند افغان برای مهاجرت به آمریکا درخواست داده‌اند، اما این روند عملا جریان نداشته و متقاضیان سال‌ها منتظر ویزا بوده‌اند.

 

همچنین قبلا حدود ۹۰ فرد و سازمان آلمانی در یک ابتکار حمایتی از حکومت فدرال این کشور خواسته بودند که کارمندان محلی افغان در معرض خطر که سال‌ها با نیروهای آلمانی مستقر در افغانستان کار کرده‌اند، را به‌صورت فوری به آلمان بیاورد.

 

آنان در نامه‌ای به وزیران خارجه، دفاع، داخله و همکاری و توسعه‌ی آلمان، تأکید کرده‌اند؛ درحالی که نیروهای آلمانی برای بازگشت به کشورشان آمادگی می‌گیرند، ترس کارمندان محلی افغان و خانواده‌های‌شان که با این نیروها کار کرده‌اند، در حال افزایش است.

 

آنان افزوده بودند که طالبان بارها به‌گونه‌ی واضح اعلام کرده‌اند که کارمندان افغان که برای غربی‌ها کار کرده‌اند، را همکار غرب می‌دانند.

 

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->