تدابیر ویژه برای جلوگیری از قطع برق در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام پایانی صفر | تصمیم‌گیری نهایی با استاندار معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی نیمه‌اول شهریورماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود بوی بدن چه چیز‌هایی را در مورد سلامتی شما آشکار می‌کند اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد نحوه برگزاری امتحانات نهایی در تابستان ۱۴۰۴ عملیات تی پی بدامِن؛ نقشه شوم آمریکا و انگلیس علیه مصدق آغاز واریز حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی از فردا (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) + جدول زمانی آیا معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مرداد واریز می‌شود؟ همتی‌فر دادستان جدید مشهد شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما (سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دمای برخی نقاط استان به بیش از ۴۰ درجه خواهد رسید ادعای عضو کمیسیون آموزش مجلس: آغاز مدارس از ۵ سالگی درنهایت منجر به افزایش بهره‌وری شغلی می‌شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) بازسازی صحنه جنایت بعد از ۶ سال در جاده میامی مشهد تجهیز ۲۸۰۰ مدرسه به فضای ورزشی در هفته تربیت بدنی سال ۱۴۰۴ دیابت در کودکان چه علائمی دارد؟ سخنگوی آموزش و پرورش: عمده معوقات فرهنگیان طی ۳ سال اخیر، در سال ۱۴۰۴ پرداخت شده است حذف غذا‌های بسیار فرآوری شده، کلید دوبرابر کردن کاهش وزن همه چیز در مورد مضرات سیگار الکترونیکی ۳۰ درصد کاهش تلفات جاده‌ای اربعین ۱۴۰۴ افزایش چاقی در کودکان | زنگ خطری برای آینده سلامت جامعه اجرای «فوق‌العاده خاص» پرستاران منوط به تصویب دولت و تخصیص بودجه دستگیری ۳ متهم ماجرای تیراندازی در چالوس + ویدئو کمبود ۸۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران در دهه پایانی ماه صفر فرمانده انتظامی خراسان رضوی: ورود خودرو از مبادی ورودی مشهد ۱۲ درصد افزایش داشته است| آماده‌باش کامل در ایام دهه آخر ماه صفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: در دهه آخر ماه صفر کمبودی در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو نداریم قتل شریک تجاری در باغ ویلا + انداختن جسد در چاه | متهم در آستانه قصاص آغاز طرح «هم‌محله‌ای امام‌رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در مشهد طی دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی

  • کد خبر: ۷۲۸۴۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی
کمپوت کردن یکی از روش‌های قدیمی برای نگهداری چنین میوه‌هایی است که بسیار هم طرف دار دارد، اما خیلی‌ها به دلیل اینکه کمپوت‌های خانگی عمر زیادی نمی‌کنند و خراب می‌شوند، ترجیح می‌دهند از کمپوت‌های بازاری و آماده استفاده کنند.
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ یکی از خوبی‌ها و امتیازت ویژه فصل تابستان تنوع میوه‌ها در آن است، میوه‌هایی که از برخی از آن‌ها تا سال دیگر خبری نیست، مانند گیلاس، آلبالو و زردآلو یا اگر هم باشد، مانند هلو و شلیل، بسیار گران اند. برای همین، خیلی‌ها از روش‌هایی مانند فریزکردن برای نگهداری این نوع میوه‌ها استفاده می‌کنند. با این روش، خاصیت میوه و طعم اصلی آن را تا حد زیادی ازبین می‌برند.

کمپوت کردن یکی از روش‌های قدیمی برای نگهداری چنین میوه‌هایی است که بسیار هم طرف دار دارد، اما خیلی‌ها به دلیل اینکه کمپوت‌های خانگی عمر زیادی نمی‌کنند و خراب می‌شوند، ترجیح می‌دهند از کمپوت‌های بازاری و آماده استفاده کنند. روشی که هیچ توصیه نمی‌کنیم، چون نه سلامت این محصولات تضمین شده و نه قیمت آن‌ها به صرفه است.
 
این در حالی است که در نوع خانگی آن، همه چیز از جمله میزان شکر استفاده شده و نوع آن دست خود شماست. نظیر اینکه به جای شکر سفید از شکر سالم قهوه‌ای استفاده کنید. از این رو، امروز تصمیم داریم روشی سنتی و به صرفه برای درست کردن کمپوت به شما معرفی کنیم که بتوان از این طریق تا چند سال کمپوت‌ها را صحیح و سالم نگه داشت.


روش کنسرو کردن انواع میوه

برای تهیه انواع کمپوت به قدری میوه، شکر (ترجیحا شکر قهوه ای)، مقداری آب و ظرف‌های شیشه‌ای درفلزی نیاز دارید. میوه برای کمپوت باید سفت و سالم باشد. برای اینکه در خریدتان اقتصادی‌تر عمل کنید، حتما میوه را از میدان میوه و تره بار تهیه کنید. با این کار،  تا ۲۵ درصد در خریدتان صرفه جویی اقتصادی خواهید کرد. چون خرید از میدان میوه و تره بار کلی است، می‌توانید با بخش‌های معیوب میوه ها، مربا یا لواشک تهیه کنید.
 
میوه‌ها را پس از شستن، آماده کنید. برای نمونه، میوه‌هایی مانند هلو، سیب و گلابی را باید پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید، ولی میوه‌هایی مانند گیلاس و آلبالو را به همان شکل اصلی خود نگه دارید. حالا میوه‌ها را همراه با شکر موردنیاز و آب درون ظرف شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید. آب باید ظرف را کامل پرکند و فضایی برای هوا وجود نداشته باشد. شیشه‌ها را درون قابلمه‌ای بچینید و قابلمه را تاحدی که شیشه‌ها زیر آب برود، پر آب کنید و روی حرارت بگذارید. ۱۵-۲۰ دقیقه بگذارید آب به همان حالت بجوشد. بعد شعله را خاموش کنید. شیشه‌ها که قدری سردتر شد، دوباره در آن‌ها را محکم کنید. با این روش کمپوت‌های شما کنسروی می‌شوند و قابلیت نگهداری برای چند سال را خواهند یافت.


چرا خانگی به صرفه‌تر است؟

برای اینکه متوجه به صرفه بودن تولیدات خانگی خود در مقایسه با نوع بازاری اش شوید، بد نیست این قیمت‌ها را باهم مقایسه کنید.
 
درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->