گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری چهار آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضا تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد
سرخط خبرها

مینو محرز: ۴۰۰ هزار دز واکسن برکت تولید و به وزارت بهداشت تحویل داده شده است

  • کد خبر: ۷۳۰۸۲
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳
مینو محرز: ۴۰۰ هزار دز واکسن برکت تولید و به وزارت بهداشت تحویل داده شده است
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره آخرین وضعیت تولید و تزریق واکسن کوو ایران برکت توضیح داد.

گروه سلامت و پزشکی شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره آخرین وضعیت تولید و تزریق واکسن کوو ایران برکت توضیح داد.


دکتر مینو محرز درباره روند تأیید علمی و تولید واکسن برکت به شهرآرانیوز گفت: پس از کسب مجوز تزریق اضطراری این واکسن، گروه داروسازی با طی مراحل مختلف تأیید علمی و پزشکی، ۲ هفته قبل ۴۰۰ هزار دز از این واکسن را برای تزریق به وزارت بهداشت تحویل داده است.


وی ادامه داد: تعهد شرکت یک‌میلیون دز واکسن بوده است که خوشبختانه تا هفته آینده ۵۵۰ هزار دز دیگر به وزارت بهداشت تحویل داده خواهد شد.


محرز در واکنش به انتقاد برخی پزشکان مبنی بر تأییدنشدن واکسن برکت از سوی سازمان بهداشت جهانی تصریح کرد: تزریق اضطراری در همه جهان اتفاق افتاد و هیچ‌یک از واکسن‌های تولیدشده در جهان برای واکسیناسیون مردم کشورشان تأییدیه سازمان بهداشت جهانی را نگرفتند. تأییدیه و مقالات علمی مربوط به واکسن زمانی مطرح می‌شود که کشور تولیدکننده واکسن بخواهد آن را صادر کند. در چنین شرایطی، باید سازمان بهداشت جهانی مجوز تزریق آن را صادر و مقالات علمی آن را تأیید و منتشر کند.


وی درباره تعدد واکسن در ایران و پایین‌بودن آمار واکسیناسیون متذکر شد: فرایند تولید واکسن، چه در بعد علمی و چه تولید، امری حساس و زمان‌بر است و ما تا پیش از همه‌گیری جهانی، بسیاری از امکانات تولید واکسن در کشور را نداشتیم. در واقع، ایران سال‌هاست به‌جز واکسن‌های دامی، واکسن انسانی تولید نکرده است و موفقیت فعلی، با وجود کندبودن حرکت ما، پس از نزدیک به ۲۵ سال اتفاق افتاده است.
محرز یادآور شد: در گذشته، شرکت‌های بزرگ سرم‌سازی رازی و پاستور قطب‌های صنعت تولید واکسن بودند که در سالیان گذشته این امکان را از دست دادند و با تهیه آزمایشگاه سطح ۳، دوباره موفق شدیم واکسن ایرانی و انسانی تولید کنیم.


عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با دفاع از دستاورد علمی دانشمندان ایرانی خاطرنشان کرد: واکسن‌های فعلی به‌ویژه برکت، در کارخانه‌ای نیمه‌صنعتی تولید می‌شوند و با صنعتی‌شدن کامل کارخانه، روند تولید ما نیز افزایش چشمگیری خواهد یافت و کمبود‌ها در تزریق واکسن جبران می‌شود. این را نیز اضافه کنم که در مسیر تولید واکسن، وزارت بهداشت با سخت‌گیری فراوان و کنترل‌های روزانه، بیش از ۴۷ هزار دز در روز را تأیید نمی‌کند که این نشان از دقت زیاد متخصصان وزارت بهداشت ایران است.


محرز درباره رونق گردشگری در کشور‌های اطراف برای تزریق رایگان واکسن گفت: این مسئله بسیار مهم و برای اقتصاد هر کشوری سودمند است، اما ایران اگر بخواهد به چنین کاری دست بزند، باید مسافران ورودی را ایزوله کند، وگرنه امکان ورود بیماری‌های گسترده مانند سرخک و آبله از مبدأ برخی کشور‌های همسایه وجود دارد و این اتفاق در شرایط کنونی به سود ما نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->