آغاز اصلاح قیمت دارو‌های زیان‌ده (۱۲ دی ۱۴۰۳) کوچه «نجف ۲۹»؛ بی پناه در برابر معضلات اعتیاد و ناامنی تماس‌های مزاحمی با اورژانس مشهد ۱۵ درصد افزایش یافت (۱۲ دی ۱۴۰۳) افزایش اضافه‌کار پرستاران از چه زمانی اجرا می‌شود؟ مقاوم‌سازی ۱۷۴هزار خانه روستایی در خراسان رضوی منتخبان رویداد نشان مشهد الرضا (ع) می‌توانند جانشین پروری کنند هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به افزایش بیماری‌های تنفسی | آنفلوانزا را دست‌کم‌ نگیرید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۳) | بهبود شاخص کیفیت هوا تا شنبه چرا همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ناقص اجرا شده است؟ دستگیری چند متهم به سرقت و کلاهبرداری توسط پلیس مشهد | عاقبت پرسه‌زنی مجرمان در شهر کشف ۳۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک باغ ویلا در مشهد (۱۲ دی ۱۴۰۳) چرا حقوق آذر ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی کم شد؟ | بازنشستگان دوباره فیش حقوقی را چک کنند فعالیت سامانه بارشی در ۱۳ استان (۱۲ دی ۱۴۰۳) سونوگرافی در دوران بارداری هیچ ضرری برای مادر و جنین ندارد  همه چیز درباره «ورزش سوماتیک» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور: سالانه ۱۰ هزار پرونده قصور پزشکی بررسی می‌شود | فوت بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات سال ۱۴۰۲ کشف بیش از ۱۳ هزار دُز قرص و آمپول غیرمجاز در داورزن (۱۲ دی ۱۴۰۳) مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در جاده‌های خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) هشدار مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره سامانه بارشی و کولاک برف در خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) درمان رایگان مبتلایان به سرطان پستان در طرح غربالگری مناطق محروم بارش باران در سال جاری ۴۲ درصد کاهش یافته است توصیه‌های تغذیه‌ای برای مادران باردار چه عواملی بر ناباروری مردان تأثیرگذار است؟ مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دانشجویان برای بیمه شدن به کجا مراجعه کنند؟

  • کد خبر: ۷۳۵۱۸
  • ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۵
دانشجویان برای بیمه شدن به کجا مراجعه کنند؟
بیمه دانشجویان همانند بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد می‌باشد. پرداخت حق بیمه هر ماه حداکثر تا پایان دو ماه بعد قابل پرداخت می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون توسعه و تعمیم بیمه اداره کل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی، مجید حسن زاده در خصوص شرایط بیمه شدن دانشجویان، افزود: بر اساس مقررات بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، حداقل و حداکثر سن پذیرش درخواست به ترتیب ۱۸ و ۵۰ سال است و برای افرادی که بالاتر از ۵۰ سال سن داشته باشند، دارا بودن سابقه پرداخت حق بیمه قبلی معادل مازاد سنی نزد این سازمان الزامی است. ضمناً ارائه کارت دانشجویی معتبر در هنگام ثبت تقاضا ضروری است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشجویان برای بیمه شدن به کجا مراجعه و درخواست بدهند، گفت: دانشجویان می‌بایست از طریق مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان به نشانی es.tamin.ir و ورود به منوی بیمه شدگان / بیمه شدگان خاص / انعقاد قرارداد بیمه مشاغل آزاد، نسبت به انعقاد قرارداد بیمه دانشجویان اقدام کنند.

معاون توسعه و تعمیم بیمه اداره کل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به این سوال که بیمه دانشجویان از چه سالی آغاز شده است، افزود: از دی ۱۳۹۷ آغاز شده است و تا اردیبهشت امسال ۱۰۵۵۳ نفر با انعقاد قرارداد در ردیف بیمه پردازان قرار گرفته‌اند که از این تعداد ۹۵۳۷ نفر مرد و ۱۰۱۶ نفر زن هستند.

وی در خصوص اینکه بیمه دانشجویان در کدام نوع از بیمه‌ها قرار می‌گیرد و پرداخت حق بیمه آنها چگونه است، اظهار داشت: بیمه این افراد همانند بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد می‌باشد. پرداخت حق بیمه هر ماه حداکثر تا پایان دو ماه بعد قابل پرداخت می‌باشد. از فروردین تا حداکثر خرداد ماه سال بعد امکان پرداخت حق بیمه میسر است.

حسن زاده به مزایای این نوع بیمه اشاره کرد و گفت: مزایای این نوعبیمه حسب مورد و با توجه به شرایط متقاضی و نرخ‌های پرداخت حق بیمه انتخابی شامل بازنشستگی، فوت، از کارافتادگی و خدمات درمانی است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشجویان کدام استان‌ها بیشترین استقبال از این نوع بیمه داشته‌اند افزود: به ترتیب استان‌های اصفهان (۱۷۴۳ نفر)، غرب تهران بزرگ (۱۶۰۱ نفر)، آذربایجان شرقی (۷۴۳ نفر)، شرق تهران بزرگ (۶۶۵ نفر) و مازندران (۶۲۷ نفر) بیشترین استقبال را داشته‌اند.

حسن زاده همچنین در خصوص اینکه پس از اتمام دانشجویی، تکلیف سوابق بیمه‌ای آنها چه می‌شود، تاکید کرد: در صورت تمایل و عدم انقطاع در پرداخت حق بیمه دانشجویان می‌توانند پس از فراغت از تحصیل نسبت به ادامه بیمه خویش بر اساس قرارداد منعقده قبلی اقدام کنند.

معاون توسعه و تعمیم بیمه اداره کل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به این سوال که در صورتی که دانشجو خود بیمه شده تبعی باشد، ین نوع بیمه‌ها با یکدیگر منافات دارد یا خیر و آیا همزمان می‌تواند هر دو نوع بیمه را داشته باشد؟ گفت: در صورتی که دانشجو به عنوان فرد تبعی و به سبب تحت تکفل بودن پدر یا مادر خود از خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی استفاده می‌کند می‌تواند به طور همزمان با انعقاد قرارداد بیمه دانشجویی حسب مورد از تعهدات بلند مدت مربوطه شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوتبهره مند شود.

حسن زاده در خصوص برنامه برای معرفی این نوع بیمه نیز افزود: تبلیغ در دانشگاه‌ها برای جذب متقاضی جدید توسط شعب، انجام فعالیت بازاریابی توسط دفاتر کارگزاری‌های رسمی سازمان و چاپ بنر، تراکت و…، از جمله این برنامه‌ها است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->