وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضانت فرزند به فرد معتاد نمی‌رسد

  • کد خبر: ۷۶۸۴
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۹
حضانت فرزند به فرد معتاد نمی‌رسد
سـتون صـدای مـشـاور جــایی بــرای بیــان پرسـش‌ها و مـشکلات حـقوقی شـما شهـروندان است که می‌توانید آن‌ها را با ما در میان بگذارید و پاسخ سؤالات خود را از قضات دادگستری، وکلا و کارشناسان حقوقی دریافت کنید.

پیامک:
۳۰۰۰۷۲۸۹
تلفن:
۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
پیام رسان:
۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
شهروندان گرامی با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

 

راحله حسین زاده - ردپای طلاق وقتی در یک خانواده نمایان می‌شود که زوجین گمان می‌کنند درک متقابلی از یکدیگر ندارند، موضوعی که مشاوره‌های پیش از طلاق بار‌ها نشان داده زوجین در بسیاری از مواقع اشتباه می‌کنند و تنها سوءتفاهم‌هایی باعث شده تا به این مرحله برسند، گذشته از اینکه طبق آمار بسیاری از مشکلات زناشویی با مشاوره حل و فصل شدنی است، طلاق ابتدای یک زندگی پر تنش است، تنش‌هایی همچون گرفتن مهریه، حضانت فرزندان، ازدواج مجدد و... که بخش عمده‌ای از پرسش‌های شهروندان در ستون صدای مشاور امروز است و حسن سعیدی، وکیل پایه یک دادگستری به آن پاسخ می‌دهد.
۷۳۶... ۰۹۱۵// اگر زنی به دلیل اعتیاد همسرش قصد طلاق داشته باشد، آیا دادگاه حضانت فرزند را به طور دائم به مادر می‌دهد؟
دادگاه بسته به تقاضای نزدیکان طفل موضوع حضانت را بررسی می‌کند. یکی از موارد تأثیرگذار در این حکم، اعتیاد است که اگر اثبات شود مرد معتاد است، در این صورت دادگاه حضانت را به مادر خواهد داد، اما این حضانت مانع از ملاقات فرزند و پدر نمی‌شود.
۱۸۷... ۰۹۱۵// آیا مردی می‌تواند همسرش را از شغلی که دارد منع کند و عدم تمکین زنش را بگیرد؟ این درحالی است که در زمان عقد، زن دانشجو معلم بوده و در سند ازدواج نیز عنوان دانشجو ذکر شده و مرد با علم به این موضوع ازدواج کرده است.
طبق ماده ۱۱۱۷‌قانون مدنی، شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی با مصالح خانوادگی یا حیثیت خود یا زن است منع کند. با توجه به این ماده در صورتی مرد می‌تواند این کار را بکند که شغل زن با مصلحت خانواده منافات داشته باشد که تشخیص آن با عرف است. در اینجا با توجه به اینکه شغل زن معلمی بوده، نمی‌تواند از موارد منافی با مصلحت خانواده باشد هرچند تصمیم با دادگاه است.
۰۲۸...۰۹۳۷// شخصی در یک کوچه بن‌بست سکونت دارد و با همسایه‌ها سر پارک کردن خودرو مدام دچار اختلاف می‌شود، آیا همسایه‌ها می‌توانند به او بگویند که کنار دیوار منزل ما پارک نکن و باید خودرو را داخل خانه ببری؟
طبق مفهوم ماده ۲۴‌قانون مدنی که بیان داشته هیچ‌کس نمی‌تواند راه و خیابان عمومی و کوچه‌هایی که آخر آن‌ها مسدود نیست را تملک کند در اینجا می‌توان گفت که کوچه بن‌بست ملک مشترک یا اختصاصی اشخاص همان کوچه محسوب می‌شود و هر یک از افراد باید در محدوده ملک خود خودرو را پارک کنند نه در مقابل ملک دیگری و این پارک کردن خودرو نباید باعت ایجاد مزاحمت برای همسایه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->