تلاش شهرداری و شورای شهر مشهد برای مقابله با چالش‌های فضای سبز و حمل‌ونقل مشهد (۲ خرداد ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در مسیر درآمدزایی پایدار با نوآوری‌های مالی و اقتصادی مشهد در حوزه سرمایه‌گذاری‌های غیرساختمانی، شهری بکر و سرمایه‌پذیر است تأمین آب فضای سبز مشهد با مدل نوین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آغاز اجرای پروژه عظیم عصمتیه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در منطقه ۱۲ مشهد رونمایی از بسته سرمایه‌گذاری ۷۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد در نمایشگاه ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تشکیل صندوق‌های نوآورانه مدیریت شهری برای نخستین‌بار در مشهد مظفری: ارتقای بهره‌وری آب، اولویتی حیاتی برای شهر مشهد است قرارداد سرمایه‌گذاری تأمین آب فضای سبز مشهد منعقد شد (یکم خرداد ۱۴۰۴) موزه ملی غذا در مشهد افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: روی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تأمین مالی کلانشهرها می‌توان حساب ویژه‌ای باز کرد کاهش ۷۳ درصدی مرگ ناشی از تصادف با موتورسیکلت با استفاده از کلاه ایمنی سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز دحوالارض، فردا (جمعه، دوم خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: هر هفته یک تا دو پروژه در مناطق کم‌برخوردار افتتاح خواهیم کرد فرماندار مشهد: توسعه متوازن از اولویت‌های مدیریت شهری است تعطیلی واحدهای آلاینده و مزاحم شهری مشهد | چه کسانی مشمول آن شدند؟ قلندرشریف: بیش از ۴۷ کلان‌پروژه در مشهد در حال اجراست | پروژه‌ها به صورت عادلانه در سطح شهر پراکنده‌اند معاون دادستان خراسان رضوی: ارائه خدمات ویژه به مناطق کم‌برخوردار، افتخاری برای مدیریت شهری است هدررفت آب در مشهد به کمترین میزان در کشور رسید رئیس شورای عالی استان‌ها: بنای کار را بر توجه به عدالت اجتماعی و مردم محوری گذاشتیم
سرخط خبرها

بهره‌برداری از مرکز پردازش هوشمند پستی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۷۷۱۶۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۹
بهره‌برداری از مرکز پردازش هوشمند پستی خراسان رضوی
مرکز مبادله و پردازش مکانیزه و هوشمند مبادلات پستی استان خراسان رضوی روز سه‌شنبه طی مراسمی در مشهد به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز مبادله و پردازش مکانیزه و هوشمند مبادلات پستی استان خراسان رضوی روز سه‌شنبه طی مراسمی در مشهد به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل شرکت پست خراسان رضوی در آیین آغاز به کار این مرکز گفت: به طور معمول هر نفر می‌تواند ۶۰۰ مرسوله را وارد و تجزیه کند اما این مرکز قادر است با استفاده از تجهیزات و دستگاه‌های ویژه در هر ساعت سه هزار مرسوله را وارد و تجزیه کند.

 سید احمد موسوی افزود: عملیات تجزیه این مرسوله ها با کمترین صدمه و بالاترین سرعت انجام می‌شود که با توجه به ورود روزانه ۱۰ تا ۱۵ هزار بسته پستی، سرعت کار بیشتر و صدمه به مرسولات کاهش پیدا می‌کند.

 وی اظهار داشت: این دستگاه با هزینه ۱۰۰ میلیارد ریال با پیگیری و همراهی هیات مدیره پست و کمک بخش خصوصی تهیه شده است.

مدیرکل شرکت پست خراسان رضوی گفت: این دستگاه دارای انواع سامانه‌های قرائت بارکد و دوربین‌های مخصوص بارکدخوان است و می‌تواند بسته‌ها را بر اساس مقصد، وزن و حجم آنها جداسازی کند.

موسوی افزود: در این سامانه ابتدا مرسولات را به شکل منظم و با فواصل از پیش تعیین شده به صف قرار می‌دهند و سپس به سمت دستگاه پروفایلر که وظیفه خواندن بارکد و تشخیص مقصد ارسالی را دارد، هدایت می‌کنند.

معاون فنی و بازرگانی شرکت پست ایران هم از طریق ارتباط زنده ویدئوکنفرانسی با این مراسم گفت: هوشمندسازی شبکه پستی از اسفند پارسال آغاز شد که از آن زمان تاکنون تهران، اصفهان و شیراز هوشمندسازی شده اند و امروز نیز مشهد و تبریز به این سامانه پیوستند.

حسین غضنفری ادامه داد: استفاده از سورتینگ یک اقدام راهبردی و نقطه اتصال سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است که نقش مهمی در کاهش خطای تجزیه و کاهش نیاز به نیروی انسانی و توان مدیریت کردن ایفا می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی پست هم از طریق ارتباط زنده تصویری گفت: نگاه و تغییر رویکردی که در پست ایجاد شده باید ادامه یابد. اگر این کار تاکنون انجام نمی‌شد وضعیت پست به مراتب بدتر بود.

رمضانعلی سبحانی فر ادامه داد: باید رویکرد و نگاه را در شرکت نسبت به گذشته تغییر دهیم چرا که نیازهای جامعه نسبت به گذشته فرق کرده است.

وی با بیان اینکه برنامه مکانیزه پست قبل از انقلاب در دستور کار بوده است، افزود: این اتفاق تاکنون نیفتاده بود و امروز به همت مدیران مجموعه این شرکت گام به گام رو به جلو می‌رویم.

مدیرعامل شرکت ملی پست اظهار داشت: با برنامه‌های اجرا شده، خسارات بسته‌های پستی خیلی کاهش و رضایتمندی مردم افزایش داشته است. همچنین شکایات ۲۵ درصد کاهش یافته است.

سبحانی فر ادامه داد: بحث هوشمندسازی رصد کالا در دستور کار قرار گرفته است و با تغییراتی که در سامانه های نرم افزاری ما ایجاد شده، این آمادگی را داریم که این پایش را در خصوص تمام کالاها به اجرا بگذاریم و اینکه بدانیم چه کالایی از چه نقطه‌ای حرکت کرده و به چه نقطه ای می‌رود تا به درستی در جایگاه خود قرار بگیرد، از بروز احتکار، قاچاق و دلال بازی در خصوص کالاهای اساسی و ضروری جامعه پیشگیری خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->