هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود
سرخط خبرها

خطری که از کنار گوش کسب‌وکار‌های مجازی عبور کرد

  • کد خبر: ۸۲۱۰۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
خطری که از کنار گوش کسب‌وکار‌های مجازی عبور کرد
هفته گذشته بخشنامه‌ای از طرف بانک مرکزی منتشر شد که در صورت اجرایی شدن می‌توانست به منزله نابودی بخش زیادی از اکوسیستم کسب‌وکار‌های آنلاین و فروشگاه‌های اینترنتی باشد که در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - هفته گذشته بخشنامه‌ای از طرف بانک مرکزی منتشر شد که در صورت اجرایی شدن می‌توانست به منزله نابودی بخش زیادی از اکوسیستم کسب‌وکار‌های آنلاین و فروشگاه‌های اینترنتی باشد که در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.

داستان از این قرار بود که بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، روزانه تنها امکان ۲۰ تراکنش واریز پول به صورت کارت‌به‌کارت برای هر فرد با کد ملی واحد وجود داشت.

در کنار سقف روزانه، در این طرح برای کارت‌به‌کارت‌های ماهانه هم سقف ۸۰ تراکنش برای هر فرد در نظر گرفته شده بود، دستورالعملی که با هدف کنترل تراکنش‌های مالی مشکوک و مبارزه با سایت‌های شرط‌بندی صادر شده بود و مسئولان بانک مرکزی قصد داشتند با یک حرکت، همه چالش‌های این حوزه را تا حد زیادی برطرف کنند. اما بیش از چند ساعت از اعلام این تصمیم نگذشته بود که نگرانی‌های زیادی درباره تأثیر آن بر کسب‌وکار‌های آنلاین مطرح شد. اجرا شدن این طرح به این معنا بود که اگر شما یک فروشگاه آنلاین اینترنتی دارید که مشتریانتان هزینه خدمات یا کالای شما را به صورت کارت‌به‌کارت پرداخت می‌کنند، ماهانه تنها می‌توانید ۸۰ مشتری داشته باشید.

اجرایی شدن چنین طرحی در عمل به معنی پایان کار بسیاری از کسب‌وکار‌های خرد بود که در بستر‌های مختلف مشغول فعالیت هستند. در واقع، در این میان کسب‌وکار‌هایی که به جای استفاده از درگاه پرداخت از کارت‌به‌کارت برای انتقال وجه و دریافت وجه کالا‌های خود استفاده می‌کردند، چاره‌ای جز حرکت به سمت گرفتن درگاه‌های پرداخت بانکی نداشتند، راه حلی که برای بخش زیادی از این مدل مشاغل عملی نبود و آن‌ها را با مشکلات فراوانی روبه‌رو و در عمل تعطیل می‌کرد.

البته خوشبختانه اعتراض‌ها به بخشنامه تازه بانک مرکزی اثرگذار بود و در روز‌های گذشته، روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد پیرو اخبار منتشرشده درباره محدودیت تراکنش‌های واریز به کارت، این محدودیت تاکنون از سوی هیچ بانکی اعمال نشده و بر اساس دستور ریاست کل بانک مرکزی در راستای حمایت از کسب‌وکار‌های خرد، مقرر شده است این موضوع بار دیگر مورد بررسی قرار بگیرد و رویه‌های بانک مرکزی به نحوی تعیین شود که نگرانی‌ای برای کسب‌وکار‌ها ایجاد نشود.

به مسئولان عزیز بانک مرکزی پیشنهاد می‌کنیم از این به بعد پیش از گرفتن تصمیم و بخشنامه‌کردن دستور‌های تازه، کمی فکر کنند و نتایج قانون‌های تازه‌ای را که می‌خواهند اجرا کنند بسنجند. شاید با این کار، همه‌چیز کمی بهتر اداره شده و نگرانی و اضطراب کمتری هم به مردم و کسب‌وکار‌های مختلف وارد شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->