تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

به این ۷ دلیل واکسن بزنید

  • کد خبر: ۸۴۰۹۱
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
یک داروساز در خراسان جنوبی گفت: هفت دلیل عمده و اصلی و علمی برای تزریق واکسن کرونا وجود دارد که افراد باید از آن آگاه باشند و آن موقع نسبت به تزریق یا عدم تزریق تصمیم بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه شمشیرگران اظهار کرد: واکسن با سیستم ایمنی همکاری می‌کند تا اگر در معرض ویروس کرونا قرار گرفتید یا مبتلا نشوید یا اگر کرونا گرفتید، شدید نباشد و احتمال بستری شدن یا مرگ بسیار کم و تقریباً صفر باشد.

وی افزود: با دریافت واکسن نه تنها از خود در برابر کرونا محافظت می‌کنید، بلکه به محافظت از دیگران مخصوصاً سالمندان و افراد در معرض خطر نیز کمک می‌کنید.

این داروساز ادامه داد: توقف یک پاندمی نیاز به استفاده از تمام ابزارهای موجود دارد؛ پس علاوه برای پروتکل‌ها سهم خود را در واکسیناسیون نیز باید انجام دهید تا این پاندمی به اتمام برسد.

شمشیرگران افزود: اغلب افراد با واکسیناسیون دچار عارضه  نمی‌شوند، یا اگر شوند معمولاً خفیف و کوتاه مدت است و این در برابر عوارض بیماری کرونا ناچیز است؛ پس لازم است عاقلانه تصمیم بگیرید.

وی ادامه داد: اگر قبلا کرونا گرفته‌اید و واکسن نزده‌اید، ریسک ابتلای مجدد شما دو برابر کسانی است که قبلا کرونا گرفته‌اند و واکسینه شده‌اند چراکه معلوم نیست ایمنی ناشی از ابتلا، تا چه مدتی دوام دارد.

وی بیان کرد: تزریق واکسن با پیشگیری از کرونا باعث کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌ها و داروهای ضد ویروس می‌شود و در نتیجه بروز باکتری‌ها و ویروس‌های مقاوم به دارو کاهش پیدا می‌کند و دلیل آخر اینکه واکسیناسیون فقط چند دقیقه زمان می‌برد و رایگان است؛ در حالی که هزینه‌های درمان بسیار بالاست و مشکلات اقتصادی زیادی را به وجود می‌آورد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->