تصادف مرگبار دو خودرو در محور خواف- قائن+تصویر(۲۹ مرداد ۱۴۰۳) نجات جان هشت شهروند مشهدی از حریق (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) ۲۸ متهم در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد دستگیر شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) زمان احتمالی برگزاری عمره و ثبت‌ نام جدید حج ویدئو | آتش سوزی یک ساختمان نیمه کاره در خیابان ولیعصر تهران (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) چگونه با فرسودگی شغلی مبارزه کنیم؟ کاهش ذخایر خونی استان خراسان رضوی به دلیل گرمای هوا هلال احمر: هیچ فوتی به علت گرمازدگی در بین زائران اربعین نداشتیم کاهش ۱۲ درصدی عملیات حریق آتش نشانی مشهد در سال ۱۴۰۳ استفاده از هوش مصنوعی برای مشاوره به دانش‌آموزان و انتخاب رشته در سال تحصیلی آینده تشکیل شورای پرستاری در مشهد | پیگیری خواسته‌ها و مطالبات پرستاران خوردن پیاز برای چه کسانی توصیه نمی‌شود؟ غربالگری گوش و شنوایی یک میلیون و ۳۰۰ هزار نوزاد در کشور تست‌های SPF ضدآفتاب در فضای مجازی علمی است؟ افتتاح سالن انتظار همراهان بیماران در بیمارستان قائم(عج) مشهد که با همت خیرین ساخته شد تکمیل ظرفیت ۱۰۰ درصدی واحد‌های اقامتی مشهد در دهه پایانی صفر شرایط جذب امریه سربازی اعزام آبان ۱۴۰۳ توسط دانشگاه تهران اعلام شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۳) | روند نسبی افزایش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری تقاضای سفر از مرز‌های زمینی اربعین ۱۶ درصد افزایش یافت بازگشت رایگان زائران اربعین به مرز مهران قتل مادرزن جوان زیر چرخ‌ خودروی داماد در مشهد اطلاعیه ستاد اربعین: زائران در صورت مفقودی گذرنامه، با شماره ۱۲۸ تماس بگیرند
سرخط خبرها

درباره طاسی منطقه‌ ای و روش درمان آن

  • کد خبر: ۸۵۱۷۴
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
درباره طاسی منطقه‌ ای و روش درمان آن
آلوپسی یا طاسی منطقه‌ای یکی از بیماری‌های رایجی است که باعث ریزش موی سر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آلوپسی یا طاسی منطقه‌ای به کاهش موی سر یا هر بخش دیگری از بدن اطلاق می‌شود. این نوع طاسی به صورت ریزش سریع مو در یک بخش بروز می‌کند که ناشی از اختلالات سیستم ایمنی بدن است.

در حقیقت در آلوپسی سلول‌های ایمنی بدن که مسئول مبارزه با عوامل بیماری زای خارجی هستند به اشتباه به سلول‌های موی سر (فولیکول) حمله کرده و باعث از بین رفتن آن‌ها می‌شوند. دانشمندان هنوز دلیل اصلی بروز این حالت را کشف نکرده اند، اما محققان می‌گویند هر دو عامل ژنتیکی و محیطی می‌تواند در بروز این بیماری موثر باشد.

براساس اعلام مرکز سلامت ملی آمریکا، بیش از ۵ میلیون آمریکایی از آلوپسی رنج می‌برند. گرچه احتمال بروز این بیماری در زنان و مردان وجود دارد، اما زنان بیشتر در خطر ابتلا قرار دارند. با این حال، حتی کودکان نیز امکان دارد شاهد بروز آلوپسی باشند.

در صورت مشاهده علائم طاسی منطقه ای، نخستین کاری که باید انجام دهید مراجعه به پزشک متخصص است. پزشک می‌تواند با انجام آزمایش‌هایی مانند بافت برداری و یا تست خون به طور دقیق بیماری را تشخیص دهد. بسیاری از متخصصان بیماری‌های خودایمنی اغلب در این موارد رژیم غذایی ضدالتهابی را پیشنهاد می‌کنند.

بیماران باید بدانند که مصرف شکر، غذا‌های فرآوری شده و مشروبات الکلی می‌تواند باعث آغاز فرآیند التهاب در بدن شود. یک رژیم غذایی ضدالتهابی باید شامل غلات کامل، میوه ها، سبزیجات، و گوشت بدون چربی باشد.

درمان‌های تخصصی برای آلوپسی نیز می‌تواند شامل استفاده از دارو‌های موضعی، تزریقی، درمان‌های خوراکی و یا روش‌های ابتکاری مانند نور درمانی و درمان با پلاسمای غنی از پلاکت باشد. پلاسمای غنی از پلاکت به پلاسمای غلیظ شده خون اطلاق می‌شود که دارای مقادیر زیادی پلاکت است و برای درمان بیماری‌های مختلف مانند صدمات غضروفی، تاندون ها و سایر آسیب‌های بافت‌های نرم بدن استفاده می‌شود.

استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت یک روش موثر برای درمان بیماری آلوپسی است. طاسی منطقه‌ای در صورتی که به موقع تشخیص داده و درمان شود می‌تواند منجر به بازگشت مو‌های از دست رفته شود. با این حال، در صورتی که آسیب به فولیکول‌ها جدی باشد، فرد دچار طاسی دائمی می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->