حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کوکوی خوزستانی «پوکورا» را حتما امتحان کنید+ دستور پخت

  • کد خبر: ۸۵۸۳۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱
کوکوی خوزستانی «پوکورا» را حتما امتحان کنید+ دستور پخت
کوکویی خوشمزه با اصالت هندی است که نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانی‌ها را تشکیل می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پوکورا یا پاکوره نوعی کوکوست که اصالت هندی دارد و در میان خوزستانی‌ها هم بسیار پرطرف‌دار است. این غذا را خوزستانی‌ها با کمی تغییر و بیشتر به صورت کتلت می‌پزند. برای همین، در کشورمان پوکورا را غذایی خوزستانی می‌شناسیم. هندی‌ها در تهیه این غذا از پیاز و آرد سفید نیز استفاده می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه پوکورا

آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم
تره خردشده: یک فنجان
تخم‌مرغ: ۲ عدد
زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
آب ولرم: یک استکان کوچک

روش تهیه

آرد نخود را با آب ولرم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا آرد درون آب کاملا باز شود.

زعفران دم‌کرده و تره خردشده را به آرد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه‌ها را در ظرف دیگری باهم مخلوط کنید و چند دقیقه خوب هم بزنید. سپس به مواد قبلی اضافه کنید.

روغن را درون تابه‌ای بریزد و بگذارید خوب داغ شود. شعله را کم کنید و مایع کوکو را داخل روغن بریزید. پس از سرخ‌شدن، طرف دیگرش را هم سرخ کنید.

فوت آشپزی

*پوکورا را می‌توان شبیه کتلت هم پخت. با قاشق کم‌کم از مایع کوکو بردارید و درون روغن بریزید تا سرخ شود.

*استفاده از روغن حیوانی برای سرخ‌کردن کوکو و کتلت، بافت آن‌ها را نرم‌تر می‌کند.

پوکورا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->