هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

با علائم اولیه پارکینسون آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۰۱۱۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
با علائم اولیه پارکینسون آشنا شوید
بیماری پارکینسون یک اختلال پیشرونده سیستم عصبی است که بر حرکت تأثیر می‌گذارد. علائم آن به تدریج شروع می‌شود، گاهی اوقات فقط با یک لرزش که به سختی قابل مشاهده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بیماری پارکینسون یک بیماری عصبی پیشرونده است به این معنا که بیمار در آن دوپامین کافی ندارد، به دلیل آنکه برخی از سلول‌های سازنده آن مرده اند.

اگرچه هیچ درمانی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد، اما تشخیص زودهنگام بسیار مهم است تا بیماران بتوانند درمان مناسب و مشاوره در مورد مراقبت‌های این بیماری را دریافت کند.

انجمن پارکینسون در انگلیس می‌گوید که افراد مبتلا به بیماری پارکینسون اغلب از مشکلاتی چشمی رنج می‌برند.

برخی از بیماران ممکن است از پلک زدن غیر ارادی رنج ببرند، این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که ماهیچه‌هایی که پلک‌ها را باز می‌کنند به سختی باز می‌شوند. این تیک عصبی معمولا در زمان صحبت کردن اتفاق می‌افتد.

گاهی اوقات پلک‌ها می‌توانند کاملا بسته شوند و مانع از دید صحیح شما شوند. در موارد خفیف آغازی، مالش ملایم پلک‌ها ممکن است کمک کننده باشد.

این علائم شامل اشکال در حرکت چشم‌ها، هنگام نگاه کردن به اشیاء با حرکت سریع قابل توجه باشد، همچنین تاری دید که می‌تواند به دلیل مشکل در حرکت چشم ایجاد شود.

برخی دیگر با دیدن دو تصویر از یک جسم به طور همزمان، ممکن است دچار دوبینی شوند.

افراد مبتلا به بیماری پارکینسون ممکن است کمتر از دیگران پلک بزنند که ممکن است باعث خشکی و سوزش چشم شود.

بیماران پارکینسون ممکن است در نور کم به سختی ببینید. همچنین ممکن است نتوانند شکل اجسام را به وضوح تشخیص دهند، این می‌تواند بر توانایی خواندن حروف کوچک نیز تأثیر بگذارد.

برخی از افراد مبتلا به بیماری پارکینسون در تشخیص تفاوت بین رنگ‌های خاص مشکل دارند و ممکن است در شناخت فضای اطراف خود مشکل داشته باشند.

بسیاری از علائم و نشانه‌های دیگر وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، سه علامت اصلی این بیماری وجود دارد. این علائم شامل لرزش غیرارادی قسمت‌های خاصی از بدن، حرکت آهسته و سفتی و انعطاف ناپذیری عضلات است.

علائم برای اکثر افراد مبتلا به پارکینسون با رسیدن به سن پنجاه سالگی شروع می‌شود.

درمان‌ها و عوامل مختلفی وجود دارند که می‌توانند به مدیریت این بیماری کمک کنند؛ از آنجایی که علت بیماری پارکینسون هنوز ناشناخته است، راه‌های مطمئن برای جلوگیری از این بیماری نیز یک راز باقی مانده است.

برخی تحقیقات نشان داده اند که ورزش منظم ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش دهد. طبق گفته بنیاد پارکینسون انگلیس، ۲.۵ ساعت ورزش در هفته می‌تواند پیشرفت علائم را کاهش دهد. این بنیاد می‌گوید ورزش می‌تواند به مدیریت علائم فیزیکی و سایر علائم مانند مشکلات خواب، خستگی، خلق و خو و سلامت روان کمک کند.

منبع:  جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->