کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند
سرخط خبرها

علت عرق کردن زیاد بدن چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۷۰۸
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۵
علت عرق کردن زیاد بدن چیست؟
عرق کردن زیاد به عنوان تعریقی که فعالیت های طبیعی را مختل می کند، تعریف می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عرق کردن زیاد که با نام هایپرهیدروزیس یا سودوریا نیز شناخته می شود، وضعیتی است که با تعریق بیش از حد تشخیص داده می شود. تعریق می تواند فقط یک ناحیه خاص یا کل بدن را تحت تاثیر قرار دهد. اگرچه تهدید کننده حیات نیست، اما می تواند ناراحت کننده باشد و باعث خجالت و آسیب روانی شود.

تعریق بیش از حد نشانه چیست؟

تعریق بیش از حد معمولاً در دست ها، پاها، زیر بغل و کشاله ران به دلیل تراکم نسبتاً بالای غدد عرق، بیشتر فعال است.

عرق کردن زیاد کانونی: زمانی که تعریق بیش از حد موضعی باشد. به عنوان مثال، عرق کردن زیاد کف پلانتار تعریق بیش از حد کف دست و پا است.
 
عرق کردن زیاد عمومی: تعریق بیش از حد کل بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. عرق کردن زیاد ممکن است از بدو تولد وجود داشته باشد یا در مراحل بعدی زندگی ایجاد شود. با این حال، بیشتر موارد تعریق بیش از حد در طول سال های نوجوانی فرد شروع می شود. این عارضه می‌تواند به دلیل یک بیماری زمینه‌ای باشد یا هیچ دلیل واضحی نداشته باشد.
 
عرق کردن زیاد ایدیوپاتیک اولیه: "Idiopathic" به معنای "با علت ناشناخته" است. در اکثر موارد، عرق کردن زیاد موضعی است.
 
عرق کردن زیاد ثانویه: فرد به دلیل یک بیماری زمینه ای مانند چاقی، نقرس، یائسگی، تومور، مسمومیت با جیوه، دیابت شیرین یا پرکاری تیروئید (غده تیروئید پرکار) بیش از حد عرق می کند.

علت عرق زیاد چیست؟
علل عرق کردن زیاد اولیه به خوبی شناخته نشده است. از سوی دیگر، عرق کردن زیاد ثانویه فهرست طولانی از علل شناخته شده دارد.

۱. علت عرق کردن زیاد اولیه

مردم قبلاً فکر می کردند که هایپرهیدروزیس اولیه با وضعیت روانی و عاطفی بیمار مرتبط است و فقط افراد، مضطرب یا عصبی را تحت تأثیر قرار می دهد. با این حال، تحقیقات اخیر نشان داده است که افراد مبتلا به عرق کردن زیاد اولیه نسبت به بقیه افراد در معرض همان محرک‌ها مستعد احساس اضطراب، عصبی بودن یا استرس عاطفی نیستند.

در واقع، برعکس است - احساسات عاطفی و ذهنی بسیاری از بیماران مبتلا به عرق کردن زیاد به دلیل تعریق بیش از حد است. مطالعات همچنین نشان داده‌اند که برخی از ژن‌های منبع قابل اعتماد نقشی در عرق کردن زیاد دارند و احتمال ارثی بودن آن را بیشتر می‌کنند. اکثر بیماران مبتلا به عرق کردن زیاد اولیه خواهر یا برادر یا والدینی دارند که به این بیماری مبتلا هستند.

۲. علل عرق کردن زیاد ثانویه

آسیب نخاعی
سوء مصرف الکل
اضطراب
دیابت
نقرس
بیماری قلبی
پرکاری تیروئید - غده تیروئید پرکار
چاقی
بیماری پارکینسون
بارداری
نارسایی تنفسی
زونا
برخی از سرطان ها مانند بیماری هوچکین
برخی از عفونت ها - HIV، مالاریا، سل (سل)
آنتی کولین استرازها (برای بیماری آلزایمر)، پیلوکارپین (برای گلوکوم)، پروپرانولول (برای فشار خون بالا)
سوء مصرف مواد

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->