توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی
سرخط خبرها

مصرف خودسرانه آنتی اسید‌های سوزش سر دل، ممنوع!

  • کد خبر: ۹۱۳۲۰
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۰
مصرف خودسرانه آنتی اسید‌های سوزش سر دل، ممنوع!
سوزش سر دل یا سوزش معده احساس درد ناخوشایندی است که در بالای معده احساس می‌کنید. تشخیص سوزش سردل بر پایه علائم تیپیک بیمار است که با مصرف آنتی اسید‌ها یا سایر دارو‌های بلوک کننده اسید بهبود می‌یابند؛ اما این دارو‌ها نباید به صورت خودسرانه مصرف شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، داروهای آنتی‌اسید که بدون نسخه در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند، می‌توانند سوزش سردل را که در نتیجه بازگشت محتویات اسیدی معده به درون مری است، تسکین دهند.

این داروها معمولا برای افراد دچار سورش سردل خفیف و گاهگاهی به خوبی عمل می‌کنند. برخی از افراد مصرف قرص‌های آنتی‌اسید برایشان راحت‌تر است و برخی دیگر با مصرف شکل‌های مایع آنتی‌اسید زودتر تسکین پیدا می‌کنند.

از جمله آنتی‌اسیدهای رایج می‌توان به این موارد اشاره کرد:

- آنتی‌اسیدهای بر پایه منیزیوم: این آنتی‌اسیدها مانند هیدروکسی منیزیوم پرطرفدار هستند چرا که اثرشان سریع است. البته یک مشکل آنتی‌اسیدهای حاوی منیزیوم این است که ممکن است اسهال ایجاد کنند

- آنتی‌اسیدهای پر پایه آلومینیوم: این آنتی‌اسیدها مانند هیدروکسی آلومینیوم می‌تواند به همان اندازه آنتی‌اسیدهای بر پایه منیزیوم موثر باشند، اما ممکن است باعث یبوست شوند.

- آنتی‌اسیدهای بر پایه کلسیم: این آنتی‌اسیدها مانند کربنات کلسیم هم ممکن است یبوست ایجاد کنند و مصرف بیش از حد آنها ممکن است میزان کلسیم خون را بالا ببرد.

- آنتی‌اسیدهای ترکیبی: داروهای آنتی‌اسیدی ترکیبی که حاوی هر  دوی آلومینیوم و منیزیوم (مثلا قرص‌های حاوی کربنات منیزیوم و کربنات آلومنیوم یا شربت‌های حاوی هیدروکسید آلومینیوم و هیدروکسید منیزیوم) هم وجد دارند. این داروها یک لایه محافظتی در راس معده شما ایجاد می‌کنند که به جلوگیری از ریفلاکس اسید یا بازگشت محتویات اسیدی معده به مری کمک می‌کنند.

- بیکربنات سدیم: بیکربنات سدیم به عنوان یک آنتی‌اسید قدرت کمتری از سایر آنتی‌اسیدها دارد و حاوی مقدار زیادی سدیم هم هست. بنابراین اگر به علت فشار خون بالا، نارسایی قلبی یا مشکلات کلیوی باید مصرف نمک یا سدیمتان محدود شود، نباید از آن استفاده کنید.

همچنین به یاد داشته باشید که اگر از قرص‌های آنتی‌اسید استفاده می‌کنید، باید آن را به طور کامل بجوید تا بیشترین اثربخشی را داشته باشند و بهترین زمان برای مصرف آنتی‌اسید پس از صرف غذا یا هنگامی است که علائمتان بروز کرده است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->