صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) در یزد به‌دلیل قطع‌بودن آب تعطیل شد انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد
سرخط خبرها

قرص آهن برای چه کسانی مناسب است؟

  • کد خبر: ۹۱۸۶۵
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
قرص آهن برای چه کسانی مناسب است؟
آهن، ماده‌ی معدنی است که مسئول حمل و نقل اکسیژن در سلول‌های قرمز خون و انتقال پیام‌های عصبی است. اگر آهن کافی در بدن نداشته باشیم، دچار کم خونی یا آنمی می‌شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، آهن یکی از مواد مغذی ضروری برای بدن است که عملکرد‌های مهم و متفاوتی را در بدن بر عهده دارد و سطوح پایین این ماده معدنی می‌تواند عوارضی نامطلوب را در بدن بر جای بگذارد. احساس خستگی مداوم، ضعف تمرکز و ابتلا به عفونت‌های مکرر می‌تواند از علائم بروز کم‌خونی و فقر آهن در بدن باشد، اما با این حال تشخیص فقر آهن به ویژه در مراحل اولیه آن کار ساده‌ای نیست. یکی از ایده‌آل‌ترین راهکار‌ها جهت مبارزه با کمبود آهن مصرف مکمل‌های غذایی حاوی این عنصر است، اما به واقع مصرف قرص آهن برای چه افرادی ضروری به شمار می‌آید؟

نوزادان و خردسالان نسبت به بزرگسالان، میزان آهن بیشتری نیاز دارند، زیرا بدن آنان به سرعت در حال رشد است. در دوران کودکی، دختران و پسران به یک میزان آهن نیاز دارند. بدین ترتیب که بدن از سنین چهار تا هشت سالگی روزانه ۱۰ میلی‌گرم و از سنین ۹ تا ۱۳ سالگی به هشت میلی‌گرم آهن در روز نیاز دارد.

همچنین زنان به میزان آهن بیشتری نیاز دارند، زیرا به طور طبیعی چند روز در ماه میزان قابل توجهی خون از دست می‌دهند. به همین دلیل است که زنان ۱۹ تا ۵۰ ساله باید روزانه ۱۸ میلی‌گرم آهن دریافت کنند، در حالی‌که این میزان در مردان این گروه سنی هشت میلی‌گرم است.

همچنین در شرایط زیر ممکن است بدن به آهن بیشتری نیاز داشته باشد که می‌توان از طریق مصرف مواد غذایی یا در صورت تجویز پزشک متخصص، با مکمل‌های آهن تامین کرد:

در دوران بارداری یا شیردهی

ابتلا به نارسایی کلیوی (مخصوصا در صورت دیالیز شدن که بدن آهن بیشتری از دست می‌دهد)

جراحت و خونریزی

ابتلا به اختلالات گوارشی که مانع جذب طبیعی آهن می‌شود.

مصرف مقدار زیادی آنتی اسید که از جذب آهن در بدن جلوگیری می‌کند.

انجام جراحی کاهش وزن

ورزش فشرده و سنگین

رژیم غذایی گیاه‌خواری

منبع: آخرین خبر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->