فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳) شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا
سرخط خبرها

با بلندترین باتری انعطاف پذیر جهان آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۲۹۶۰
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۳
با بلندترین باتری انعطاف پذیر جهان آشنا شوید
محققان یک باتری فیبری انعطاف پذیر ساخته اند که طول آن ۱۴۰ متر و ظرفیت ذخیره آن ۱۲۳ میلی آمپر است. به گفته آنها با توجه به طول ۱۴۰ متری آن، بلندترین باتری انعطاف پذیر جهان به حساب می آید.

به گزارش شهرآرانیوز، دستگاه های ذخیره انرژی که انعطاف پذیر هستند و می توان از آنها در پارچه ها استفاده کرد، نقش مهمی در گجت های الکترونیک پوشیدنی نسل آینده خواهند داشت. در همین راستا مهندسان دانشگاه MIT یک نمونه از چنین دستگاهی را با ویژگی های خاص ابداع کرده اند. این باتری شارژی لیتیوم یونی فقط چند صد میکرون ضخامت دارد اما طول آن ۱۴۰ متر است و می توان آن را در لباس های عادی به کار برد. همچنین امکان تولید دستگاه با طول بیشتر نیز وجود دارد.

محققان این دانشگاه برای تولید باتری مذکور از یک سیستم کشش الیاف استاندارد استفاده کردند تا الیاف را طوری بسازند که تمام اجزای ملزوم آن در یک استوانه بزرگ قرار گیرند و در دمایی زیر نقطه ذوب گرم شوند. سپس مواد از یک دهانه باریک گذرانده شدند تا علاوه بر حفظ آرایش مورد نظر مواد آنها فشرده شوند و قطرشان به اندازه زیادی کاهش یابد.

نکته تمایز این طرح با نمونه های قبلی آن است که مواد اصلی باتری مانند لیتیوم داخل فیبر قرار دارند و یک پوشش محافظ روی بخش خارجی آن قرار گرفته است. همچنین این سیستم شامل الکترودها و الکترولیت های ژلی نوین است که باتری را نسبت به آتش سوزی مقاوم می کند.

تورال خودیف محقق ارشد پژوهش می گوید: هنگامیکه موادی فعال داخل فیبر قرار داده می شوند، این بدان معنا است که اجزای حساس باتری به شیوه ای مناسب عایق بندی شده اند و به خوبی با یکدیگر یکپارچه شده اند. بنابراین موقعیت آنها تغییر نمی کند.

محققان ادعا می کنند این دستگاه نسبت به نمونه های قبلی بسیار نازک تر و انعطاف پذیرتر است. همچنین با توجه به طول ۱۴۰ متری آن، بلندترین باتری انعطاف پذیر جهان به حساب می آید. در کنار این موارد باتری مذکور ظرفیت ذخیره ۱۲۳ میلی آمپر را دارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->