صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

چه رابطه‌ای میان سیگار کشیدن و چربی بدن فرزند وجود دارد؟

  • کد خبر: ۹۷۹۷۰
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
چه رابطه‌ای میان سیگار کشیدن و چربی بدن فرزند وجود دارد؟
انشمندان در یک مطالعه پیشگامانه، دوران کودکی افرادی را بررسی کردند که اکنون بزرگ سال هستند. در این مطالعه مشخص شد زنان و دخترانی که پدربزرگ یا پدربزرگ هایشان از سنین پایین شروع به سیگار کشیدن - به طور کلی استفاده از دخانیات - کرده اند، چربی بیشتری در بدن دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشمندان در یک مطالعه پیشگامانه، دوران کودکی افرادی را بررسی کردند که اکنون بزرگ سال هستند. در این مطالعه مشخص شد زنان و دخترانی که پدربزرگ یا پدربزرگ هایشان از سنین پایین شروع به سیگار کشیدن - به طور کلی استفاده از دخانیات - کرده اند، چربی بیشتری در بدن دارند.
در مطالعه قبلی در همین باره، مشخص شده بود درحالتی که پدری در دوران نوجوانی خود – پیش از بلوغ – به طور منظم سیگار کشیدن را شروع کرده است، پسرانش –، اما نه دختران – میزان چربی بسیار بیشتری در بدن دارند.

اکنون محققان براین باورند که میزان چربی بدن یک زن و سنی که پدربزرگ یا پدربزرگ‌های آن شخص شروع به سیگار کشیدن کرده اند، ارتباط دارد. تحقیقات نشان داده است اگر پدربزرگی از سن سیزده سالگی سیگار کشیدن را شروع کرده باشد، نوه‌های مؤنث او چربی بیشتری در بدن دارند. با این حال، تأثیری در نوه‌های مذکر دیده نشده است.

این تحقیق نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی دود سیگار می‌تواند به تغییراتی در بدن منجر شود که به نسل‌های بعدی نیز منتقل می‌شود. با این حال، تیم تحقیقاتی عقیده دارد برای تأیید این موضوع و درک چگونگی این فرایند، به مطالعات بسیار بیشتری نیاز دارد.
دانشمندان دانشگاه «بریستول» با بررسی داده‌هایی که از چندین نسل خانواده‌های مختلف به دست آورده اند و همچنین توالی یابی میان این اطلاعات، تحقیق مذکور را انجام دادند.

اثرات مضر سیگار

پروفسور «ژان گلدینگ» بنیان گذار مؤسسه «کودکان دهه ۹۰ میلادی» و سرپرست این مطالعه، شرکت کنندگان را به طور ویژه‌ای تحسین کرد. شرکت کنندگان گروهی متشکل از ۱۴۰۰۰ زن باردار بودند که موافقت کردند فرزندانشان را نیز در این مطالعه شرکت دهند.

مطالعات دیگر انجام شده برای بررسی انتقال ویژگی‌های جسمی در اثر مصرف کردن یا نکردن ماده‌ای خاص، در دهه‌های پیش نشان داده بود زنانی که در دوران بارداری – حتی فقط هر دو هفته یک بار – ماهی‌های روغنی خورده اند، فرزندانی با بینایی بهتر دارند. در آن زمان اعتقاد بر این مسئله شکل گرفت که رژیم بارداری یا رفتار‌های نسل‌های قبل می‌تواند روی نسل‌های بعد اثر بگذارد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->