جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دلمه گوجه‌فرنگی را با دستوری ساده تهیه کنید

  • کد خبر: ۱۰۱۸۹۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
دلمه گوجه‌فرنگی را با دستوری ساده تهیه کنید
از جمله غذا‌های مجلسی و خوشمزه و لذیذ ایرانی دلمه هاهستند که برای پیش غذا و یا وعده غذایی شام و ناهاربسیار مناسب هستند.

مقدم | شهرآرانیوز؛ دلمه از غذا‌های پرطرف‌دار ایرانی است که جز طعم ی که دارد، از تنوع بسیار زیادی هم برخوردار است مانند دلمه تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، برگ انگور، بلغور و فلفل و گوشت. دلمه گوجه‌فرنگی را باید یکی از خوشمزه‌ترین اعضای این خانواده دانست که افزون بر جذابیت و زیبایی ظاهری، خیلی هم سریع و راحت آماده می‌شود. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت این غذای خوشمزه را با هم مرور کنیم.

مناسب برای: ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی:

لپه: یک‌پیمانه
برنج: یک‌پیمانه
پیاز: یک عدد
گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
سبزی دلمه: سه‌چهارم پیمانه
گوجه‌فرنگی: ۱۰ عدد
رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب: دو پیمانه
پیازداغ: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه دلمه گوجه فرنگی:

درون تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید، داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا سبک و طلایی شوند. زردچوبه را اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را به پیازداغ اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید و قدری دیگر مواد را تفت بدهید تا طعم خامی رب گرفته شود.

برنج نیم‌پز، لپه پخته‌شده و سبزی دلمه معطر و ساطوری‌شده (شامل نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پیازچه و گشنیز) را به همراه نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد دلمه اضافه و خوب مخلوط کنید.

داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشقی خالی و با مایه دلمه پرکنید. سپس آن‌ها را داخل سس بگذارید و اجازه بدهید با شعله بسیار کم به‌خوبی بپزند تا طعم سس به خورد دلمه‌ها برود.

برای درست کردن سس نیز قابلمه‌ای بزرگ روی شعله بگذارید. مقداری روغن داخل آن بریزید. پیازداغ آماده، قدری زردچوبه و نمک داخل آن بریزید و آن‌ها را با هم کمی تفت بدهید. سپس دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی به اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا رب رنگ باز کند. حالا محتوای داخل گوجه فرنگی‌ها را که پیش از این خارج کرده بودید، به همراه دو پیمانه آب به مواد سس اضافه و با هم ترکیب کنید.

دلمه گوجه‌فرنگی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->