مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی راهیابی دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی خراسان رضوی به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ محاسبات سریع ذهنی راه‌اندازی سامانه اعزام مترجم، حلال مشکلات ناشنوایان | تسهیلات مناسب‌سازی منازل ناشنوایان خراسان رضوی به ۴۰ میلیون تومان رسید خبری از واریز مستمری ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی نیست حضور معلولان مقابل استانداری خراسان رضوی برای پیگیری اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان | ناشنوایان: می‌خواهیم صدایمان را بشنوند گلایه توان یابان مشهدی از هزینه‌های سرسام آور خرید و تعمیر وسایل توان بخشی | ترکش گرانی بر تن توان یابان گردهمایی معلولان ضایعه نخاعی مشهد برگزار شد + فیلم فراخوان وزارت رفاه برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور با جذب ۴ هزارو ۲۰۰ نفر معلول در کشور مسیر استخدام معلولان خراسان رضوی هموارتر می‌شود افزایش ۴۰ درصدی حق پرستاری معلولان کمک‌هزینه معیشتی ویژه اردیبهشت با تأخیر پرداخت شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) مستمری تیرماه حق پرستاری معلولان شدید و خیلی شدید واریز شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) افزایش تعداد خانواده‌های مددجوی تحت پوشش بهزیستی به ۱.۵ میلیون خانواده آخرین آمارها از اقدامات سازمان بهزیستی کشور شهادت بی‌رحمانه جوان معلول فلسطینی به دست صهیونیست‌ها رعایت حقوق معلولان؛ چالش‌ها و فرصت‌ها حجم سرمایه صندوق حمایت از اشتغال معلولان پنج برابر شد کارنامه عملکرد ۳ ساله سازمان بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی؛ معلولان مغفول ماندند مستمری تیرماه معلولان واریز شد (۲۱ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مطالبات جامعه معلولین مورد توجه قرار بگیرد

  • کد خبر: ۱۴۷۴۴۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
مطالبات جامعه معلولین مورد توجه قرار بگیرد
کارشناس مددکاری و کاردرمانی ویژه معلولان به تبعات عدم تخصیص بودجه ویژه اجرای قانون حمایت از معلولان اشاره کرد.

نرگس کاریزنوئی در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: حدود ۱۰ درصد ازافراد جامعه نیازمند  دریافت خدمات مختلف از سازمان بهزیستی هستند که هرسال با توجه به شرایط موجود، این تعداد در حال افزایش است. اما آنچه تعجب برانگیز است این است که صرفا نیم درصد از بودجه کل کشور صرف تأمین اعتبار این جمعیت بزرگ می شود که اتفاقا بنا به شرایط نامساعد زندگی از اقشار آسیب پذیرند و یا به علت معلولیت نیازمند خدمات پزشکی و توانبخشی هستند.

وی ادامه داد: قوانین حمایتی کشور مطالبات و حقوق قانونی این گروهها را منظور کرده است؛ اما تعداد نمایندگان دلسوز در این زمینه که مدافع این گروه از افراد جامعه باشند اندک است. برخی نمایندگان همچون دکتر نجابت، عیسی زاده، محسنی بندپی، خانم رحمانی،خانم قاسم پور، آقای پزشکیان، دکتر نوربخش، آقای پژمانفر و... برای اقشار هدف ایودجه تلاش می کنند.

کاریزنوئی افزود: موضوع اصلی در مورد اجرای قوانینی است که پشتوانه اعتباری برایش منظور نمی شود و هیچ مرجع نظارتی شاهد تبعات این فشارهای اعتباری و تأثیر آن بر اقشار ضعیف نیستند. آسیبهای اجتماعی و عدم پرداخت اعتبار مناسب در این زمینه، متوجه فرد نیست که مسئولین گمان کنند موضوع معلولیت و کسری بودجه و حذف اعتبار یا ورود ردیفهای بودجه ای اندک وغیر شفاف آن ربطی به اجتماع ندارد بلکه نه تنها باعث تشدید آثار معلولیت در فرد، خانواده و اجتماع خواهد بود؛ بلکه معیارهای امنیت و سلامت در جامعه را مورد تهدید قرار می دهد.

وی تصریح کرد: متاسفانه علیرغم وجود کمپین و کارزارهای درخواستی اعتراضی توسط افراد دارای معلولیت و مدیران مراکز، تاکنون حمایت جدی در جهت رفع موانع بودجه ای جهت اجرای قوانین صورت نگرفته است. درخواستهایی که صرفا برای اجرای قوانینی است که در نتیجه سالها تلاش تدوین شده است، به بهانه نبود اعتبار کافی به درستی اجرا نمی گردد و آیا می توان در حوزه انسانی و معلولین ورود کرد و کار را به بهانه نواقص بودجه ای نیمه کاره انجام داد ؟

کاریزنوئی ابراز امیدواری کرد: امسال با تلاش های صورت گرفته و جلسات متعددی که سازمان بهزیستی، دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، نمایندگان یاد شده، کمپین معلولان و مدیران مراکز توانبخشی انجام داده اند امیدواریم که پیشنهاداتی که برای تأمین کسری بودجه ارائه شده است در مجلس مورد تصویب قرار بگیرد تا حمایت عملی دولت از اقشار آسیب پذیر جامعه ، تحقق یابد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->