قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می شود دارو‌هایی که خطر لخته شدن خون را افزایش می‌دهد زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟
سرخط خبرها

آیا تاکسیدرمی پیروز کاری قانونی است؟

  • کد خبر: ۱۵۲۷۵۶
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
  • ۴
آیا تاکسیدرمی پیروز کاری قانونی است؟
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست به تشریح سرنوشت «پیروز» پس از مرگ پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن اکبری درباره سرنوشت «پیروز» پس از مرگ اظهار کرد: لاشه «پیروز» در تهران است. ابتدا لاشه او برای کالبدشکافی انتقال داده و برخی آزمایش‌های دامپزشکی لازم روی لاشه انجام سپس برای تاکسیدرمی پوست‌کنی شد.

وی با اشاره به اندام‌های جنسی «پیروز» گفت: با مرکز ملی ذخایر ژنتیکی تفاهمنامه‌ای داریم بدین جهت با آن‌ها هماهنگ کردیم تا همزمان با کالبدشکافی اندام‌های جنسی او را بردارند و ذخیره کنند چراکه این اندام‌ها ارزشمند هستند و در آینده در صورت نیاز می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. به عبارتی ژن «پیروز» تا همیشه حفظ خواهد شد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: اگر زمان بسیاری از مرگ حیوان نگذشته باشد می‌توان اندام‌های جنسی را برداشت کرد. آن‌ها را در شرایط خاص و دمای مناسب نگهداری می‌کنند تا در آینده قابل استفاده باشد.

وی درباره گزارش‌های مربوط به «پیروز» توضیح داد: اکنون در حال دریافت گزارش‌های تکمیلی پزشکی و کالبدگشایی «پیروز» هستیم. گزارش پاتولوژی نیز کمی زمان‌بر است اما پس از آن می‌توانیم اطلاع‌رسانی کاملی را از روند انجام شده درباره او ارائه دهیم.

اکبری در پایان درباره اظهارنظرهایی متفاوت در زمینه بیماری‌های «پیروز» گفت: این مطالب مربوط به اطلاعات پزشکی حیوان است. بدین جهت وقتی از افراد مختلف که تخصص پزشکی ندارند، سوال می‌شود جز این تناقضات نتیجه دیگری ندارد. ما در حال تهیه یک گزارش کامل هستیم تا افرادی از گروه‌های مردمی و فعالان محیط زیست که واقعا به دنبال حقیقت هستند بتوانند از جریان مطلع شوند.

«پیروز» به همراه دو توله یوز دیگر ۱۱ اردیبهشت ماه به روش سزارین از «ایران» - ماده یوز در اسارت - در پارک ملی توران متولد شد و تنها او زنده ماند که در پارک پردیسان از او نگهداری می‌شد. پنجشنبه شب (۴ اسفندماه) دستگاه گوارش «پیروز» دچار مشکل شد و دفع نداشت بنابراین به بیمارستان دامپزشکی مرکزی انتقال داده شد. معاینات لازم انجام شد و با حال مساعد به پارک پردیسان برگشت اما شنبه (۶ اسفند) دوباره به علت وضعیت نامساعدی که داشت به بیمارستان منتقل شد.

دوشنبه عصر (۸ اسفند) به علت شرایط نامساعد برای او دیالیز صفاقی انجام شد اما به گفته امید مرادی - رئیس بیمارستان دامپزشکی مرکزی - با توجه به آغاز دیالیز کراتین خون او به پایین تر از ۱۱ رسید و حیوان دیشب از جایش بلند شد و به وضعیت او خیلی خوشبین بودیم اما متاسفانه حیوان در نهایت از دست رفت.

همچنین به گفته غلامرضا ابدالی - مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان محیط زیست - «پیروز» از ابتدای تولد مشکلات گوارشی و نارسایی کلیوی داشته اما با آن مدارا می‌کرده است.

قانون درباره تاکسیدرمی چه می‌گوید؟

در متن قانون آمده است:

‌ماده واحده - به سازمان محیط زیست اجازه داده می‌شود نسبت به تاکسیدرمی جانوران برای مؤسسات تحقیقاتی، علمی، موزه‌ها و نمایشگاهها اقدام نماید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
0
1
خیلی خوبه یک تعداد از مردم پیگیر محیط زیست ایران هستند و گرنه چه بلها سر محیط زیست می اومد .بعضی ها فقط به فکر شکم خودشون و بچه هاشون هستند فراموش می کنند اگه محیط زیست ایران نادیده گرفته بشه همون یک لقمه نون رو بچه هاش ندارند .یک زنجیرهواز محیط زیست کم بشه دیگه درست کردنش سخته و سررشته امور از دست خارج میشه .اگه به طبیعت میرید به بچه ها یاد بدید حتی یک سوسک بیابان و مورچه رو جابجا نکنند.خونه حیوانات و حشرات رو خراب نکنند . احترام به محیط زیست بزارن لطفا محیط زیست رو دست نخورده بزارید
حاج "مرتضی مداح
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
0
0
پیروزراکه کشتیدلاافل به جنازه اش رحم کنید.ازجنازه اش هم میخواهیدپول دربیارید.بخداخجالت خوب چیزیه.ماکه عذارپیروزیم.اماشمانه
ناشناس
Australia
۲۳:۱۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
0
0
حیوانو کشتین ،حالا تاکسیدرمی و پوست کنی مبکنین؟
baran
Japan
۰۴:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۸
0
0
به جنازشم رحم نمیکنید توروبه امام حسییین اینکارو نکنید بذارید توخاک بخوابه بیکس بود خداکجایی بیام التماست کنم بیایی ببینی جنازشم دست بردارنیستنننننننن خدااااا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->