حریق انبار چوب و مبل در خیابان کلاهدوز مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) سرگذشت دردناک عروس دایی| پای دختران خیابانی در میان بود حکم حبس و شلاق برای جوان فریبکار روایت تلخ مردی که به آخر خط رسید| طلاق زوج جوان بخاطر باجناق‌ اتوکشیده! اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران تا پایان هفته (۱۸ تیر ۱۴۰۳) مهار آتش سوزی در منطقه حفاظت شده دربادام شهرستان قوچان + فیلم (۱۸ تیر ۱۴۰۳) ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) جیب‌بر‌های اتوبو‌س‌های مشهد به دام افتادند | اعتراف عروس و مادرشوهر به ۲۵ فقره سرقت (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد
سرخط خبرها

این نوشیدنی‌ها چربی کبد را تشدید می‌کند

  • کد خبر: ۱۷۸۲۱۷
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
این نوشیدنی‌ها چربی کبد را تشدید می‌کند
تحقیق جدیدی توسط ینگ سان و همکارانش از بانک زیستی انگلستان، ارتباط بین مصرف برخی نوشیدنی‌ها و خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را نشان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیکال دیالوگ، نتایچ تحقیق حاکی از این مورد است که مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های مصنوعی شیرین شده، خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را افزایش می‌دهد و شامل داده‌های ۱۳۶هزار و ۲۷۷ شرکت‌کننده بدون سابقه بیماری کبدی و بر تأثیر نوشیدنی‌های شیرین شده با قند، نوشیدنی‌های شیرین شده مصنوعی و آب میوه خالص بر توسعه بیماری کبد چرب غیر الکلی متمرکز بود.

در این تحقیق مقطعی، بیماری کبد چرب غیر الکلی با استفاده از شاخص کبد چرب، با نمره کوچکتر و مساوی ۶۰ که نشان‌دهنده وجود بیماری است، تعریف شد.

محققان از رگرسیون لجستیک برای تحلیل مقطعی و رگرسیون خطر متناسب کاکس برای بررسی طولی استفاده کردند. مدل آماری رگرسیون برای متغیر‌های وابسته دوسویی مانند بیماری یا سلامت، مرگ یا زندگی استفاده می‌شود.

یافته‌ها نشان داد که مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با قند، نوشیدنی‌های شیرین شده مصنوعی و آب میوه خالص همگی با خطر بیماری کبد چرب غیر الکلی مرتبط هستند.

افرادی که این نوشیدنی‌ها را مصرف نمی‌کردند در مقایسه با کسانی که یک تا دو لیتر یا بیشتر در هفته مصرف می‌کردند، به‌طور قابل توجهی احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی بیشتر بود.

مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده مصنوعی ارتباط معنادارتری با خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی نشان داد. در مقابل، مصرف آب میوه خالص ارتباط ضعیفی با این بیماری دارد.

علاوه بر این، تحقیق شرکت‌کنندگان را به‌مدت ۱۰ سال و دو ماه بررسی کرد که طی آن ۱۰۴۳ مورد ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی بستری در بیمارستان ثبت شد.

مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده مصنوعی در سطوح یک تا دو لیتر در هفته و بیش از دو لیتر در هفته به ترتیب با ۲۲ درصد و ۳۵ درصد افزایش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی بستری در بیمارستان مرتبط بود.

نتایج این تحقیق یک روند نگران‌کننده را برجسته می‌کند که نشان می‌دهد مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های مصنوعی شیرین ممکن است به پیشرفت بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->