پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد
سرخط خبرها

آیا تعریق زیاد بدن قابل درمان است؟

  • کد خبر: ۱۸۳۰۵۰
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹
آیا تعریق زیاد بدن قابل درمان است؟
یک متخصص پوست‌ومو گفت: تعریق‌های موضعی بدن بیشتر در قسمت‌های کف دست، پا و زیر بغل است و برخی درمان‌های موضعی برای کاهش این نوع تعریق‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا امیدقائمی با بیان اینکه تعریق‌های موضعی بدن بیشتر در قسمت‌های کف دست، پا و زیر بغل اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: تعریق کف دست به‌طور معمول از سن کودکی آغاز می‌شود و این گروه از کودکان در تعامل با کودکان دیگران مشکل پیدا می‌کنند.

وی با تاکید به اینکه این گروه از کودکان به علت تعریق زیاد کف دست مرتب دست‌های خود را شست‌وشو می‌دهند، افزود: این اقدام باعث از بین رفتن چربی سطح پوست آن‌ها شده و مستعد اگزما‌های پوستی می‌شوند، باید این گروه از بیماران دست‌های خود را زیاد نشویند و از الکل استفاده نکنند و مصرف کرم‌های پوست را در اولویت قرار دهند.

این متخصص پوست‌ومو تصریح کرد: اگر تعریق کف پا زیاد باشد، وقتی پای انسان در محیط مرطوب کفش قرار می‌گیرد، میکروب‌ها در سطح پوست قرار دارند و باعث بوی نامطبوع در کف پا می‌شود، به این گروه از بیماران توصیه می‌شود از کفش‌های تابستانی و جوراب‌های نخی استفاده کنند تا کمتر دچار مشکل شوند.

وی ادامه داد: تعریق زیر بغل به طور معمول در سنین بلوغ اتفاق می‌افتد و بیماران لباس‌هایشان از شدت تعریق خیس شده و بوی نامطبوعی ایجاد می‌کند که برای خود آن‌ها و دیگران ایجاد مشکل می‌کند.

امیدقائمی با بیان اینکه در بدن سیستم عصبی خودکاری وجود دارد که بسیاری از سیستم‌های بدن را کنترل می‌کند، گفت: در این گروه از بیماران سیستم بیش فعال بود زیاد از حد عمل می‌کند و این اتفاق باعث می‌شود که این مشکل برای بیماران ایجاد شود.

وی در خصوص روند درمان‌های موضعی برای تعریق بدن، اظهار کرد: استفاده از محلول‌های موضعی آلومینیوم کلراید از درمان‌های موضعی برای این بیماران است با غلظت ۲۰ تا ۳۵ درصد تجویز می‌شود و بیماران می‌توانند برای کف دست، پا و زیر بغل استفاده کنند و شش ساعت بعد محلول را با آب شست‌وشو دهند، بیماران هفته‌ای یک بار یا دو بار این کار را انجام می‌دهند تا تعریق بدن آن‌ها کنترل شود.

این متخصص پوست‌ومو خاطرنشان کرد: روش دیگر استفاده از یک جریان بسیار ضعیف الکتریکی است که از کف دست و پای بیمار این جریان عبور داده می‌شود و باعث از کار افتادن غدد عرق می‌شود، اما برای کاهش تعریق زیر بغل از این روش استفاده نمی‌شود و بیشتر درمان لیزر بی‌ول در این قسمت کاربرد دارد و موجب کم شدن تعریق می‌شود.

سمپاتکتومی؛ روش‌نهایی درمان موضعی برای کاهش تعریق

وی ادامه داد: از زمان‌های قدیم روش‌های درمانی برای کاهش تعریق بدن وجود داشته است، به‌طور معمول آن قسمت از بدن که تعریق دارد با جراحی برداشته و بخیه زده می‌شود و اثر جراحی ممکن است باقی بماند که این اتفاق برای بیمار خوشایند نیست.

امیدقائمی با تاکید بر اینکه بوتاکس روش دیگری است که به‌تازگی برای درمان تعریق بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: از روش بوتاکس برای کاهش تعریق زیر بغل یا کف دست می‌توان استفاده کرد برای از بین بردن تعریق زیر بغل مصرف کرم بی‌حسی و برای کف دست و پا نیز استفاده از کرم بی‌حسی و بلوک عصبی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: استفاده از کرم بی‌حسی و بلوک عصبی روش بسیار مؤثری است و ۷۰ تا ۹۰ درصد تعریق بیمار را کاهش می‌دهد و شش ماه اثربخشی مثبت دارد و برای بیمار هم رضایت‌بخش است، روش نهایی درمان موضعی تعریق بدن سمپاتکتومی است که توسط همکاران فوق تخصص جراحی توراکس انجام می‌شود.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->