لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا تعریق زیاد بدن قابل درمان است؟

  • کد خبر: ۱۸۳۰۵۰
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹
آیا تعریق زیاد بدن قابل درمان است؟
یک متخصص پوست‌ومو گفت: تعریق‌های موضعی بدن بیشتر در قسمت‌های کف دست، پا و زیر بغل است و برخی درمان‌های موضعی برای کاهش این نوع تعریق‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا امیدقائمی با بیان اینکه تعریق‌های موضعی بدن بیشتر در قسمت‌های کف دست، پا و زیر بغل اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: تعریق کف دست به‌طور معمول از سن کودکی آغاز می‌شود و این گروه از کودکان در تعامل با کودکان دیگران مشکل پیدا می‌کنند.

وی با تاکید به اینکه این گروه از کودکان به علت تعریق زیاد کف دست مرتب دست‌های خود را شست‌وشو می‌دهند، افزود: این اقدام باعث از بین رفتن چربی سطح پوست آن‌ها شده و مستعد اگزما‌های پوستی می‌شوند، باید این گروه از بیماران دست‌های خود را زیاد نشویند و از الکل استفاده نکنند و مصرف کرم‌های پوست را در اولویت قرار دهند.

این متخصص پوست‌ومو تصریح کرد: اگر تعریق کف پا زیاد باشد، وقتی پای انسان در محیط مرطوب کفش قرار می‌گیرد، میکروب‌ها در سطح پوست قرار دارند و باعث بوی نامطبوع در کف پا می‌شود، به این گروه از بیماران توصیه می‌شود از کفش‌های تابستانی و جوراب‌های نخی استفاده کنند تا کمتر دچار مشکل شوند.

وی ادامه داد: تعریق زیر بغل به طور معمول در سنین بلوغ اتفاق می‌افتد و بیماران لباس‌هایشان از شدت تعریق خیس شده و بوی نامطبوعی ایجاد می‌کند که برای خود آن‌ها و دیگران ایجاد مشکل می‌کند.

امیدقائمی با بیان اینکه در بدن سیستم عصبی خودکاری وجود دارد که بسیاری از سیستم‌های بدن را کنترل می‌کند، گفت: در این گروه از بیماران سیستم بیش فعال بود زیاد از حد عمل می‌کند و این اتفاق باعث می‌شود که این مشکل برای بیماران ایجاد شود.

وی در خصوص روند درمان‌های موضعی برای تعریق بدن، اظهار کرد: استفاده از محلول‌های موضعی آلومینیوم کلراید از درمان‌های موضعی برای این بیماران است با غلظت ۲۰ تا ۳۵ درصد تجویز می‌شود و بیماران می‌توانند برای کف دست، پا و زیر بغل استفاده کنند و شش ساعت بعد محلول را با آب شست‌وشو دهند، بیماران هفته‌ای یک بار یا دو بار این کار را انجام می‌دهند تا تعریق بدن آن‌ها کنترل شود.

این متخصص پوست‌ومو خاطرنشان کرد: روش دیگر استفاده از یک جریان بسیار ضعیف الکتریکی است که از کف دست و پای بیمار این جریان عبور داده می‌شود و باعث از کار افتادن غدد عرق می‌شود، اما برای کاهش تعریق زیر بغل از این روش استفاده نمی‌شود و بیشتر درمان لیزر بی‌ول در این قسمت کاربرد دارد و موجب کم شدن تعریق می‌شود.

سمپاتکتومی؛ روش‌نهایی درمان موضعی برای کاهش تعریق

وی ادامه داد: از زمان‌های قدیم روش‌های درمانی برای کاهش تعریق بدن وجود داشته است، به‌طور معمول آن قسمت از بدن که تعریق دارد با جراحی برداشته و بخیه زده می‌شود و اثر جراحی ممکن است باقی بماند که این اتفاق برای بیمار خوشایند نیست.

امیدقائمی با تاکید بر اینکه بوتاکس روش دیگری است که به‌تازگی برای درمان تعریق بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: از روش بوتاکس برای کاهش تعریق زیر بغل یا کف دست می‌توان استفاده کرد برای از بین بردن تعریق زیر بغل مصرف کرم بی‌حسی و برای کف دست و پا نیز استفاده از کرم بی‌حسی و بلوک عصبی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: استفاده از کرم بی‌حسی و بلوک عصبی روش بسیار مؤثری است و ۷۰ تا ۹۰ درصد تعریق بیمار را کاهش می‌دهد و شش ماه اثربخشی مثبت دارد و برای بیمار هم رضایت‌بخش است، روش نهایی درمان موضعی تعریق بدن سمپاتکتومی است که توسط همکاران فوق تخصص جراحی توراکس انجام می‌شود.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->