گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! بررسی چالش های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا شیوع آنفلوآنزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند
سرخط خبرها

طرز تهیه مارشمالو عروسکی خانگی + عکس

  • کد خبر: ۲۱۷۹۴۸
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
طرز تهیه مارشمالو عروسکی خانگی + عکس
مارشمالو عروسکی، یک خوراکی‌ خوشمزه و بامزه، مناسب برای دورهمی‌ها و خوراکی‌ای سالم برای کودکانتان است.

شهرآرانیوز، مارشمالو عروسکی از خوراکی‌‌هایی است که کوچک و بزرگ عاشقش می‌شوند. این خوراکی پُفی و خوشمزه را می‌توانید به راحتی با دستور زیر در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد موردنیاز برای تهیه مارشمالو عروسکی:

پودر ژله آلوورا: ۱ بسته

آب: ۱/۳ لیوان

شکر: ۳ قاشق غذاخوری (می‌توانید حذف کنید.)

آرد نشاسته: به مقدار لازم

رنگ خوراکی: به مقدار لازم

مرحله ۱:

طرز تهیه مارشمالو عروسکی خانگی +عکس

ابتدا پودر ژله و آب و شکر را مخلوط می‌کنیم، سپس با استفاده از بخار کتری می‌گذاریم تا کاملا باهم مخلوط و یک‌دست شوند.

مرحله۲:

بعد از یک‌دست‌شدن مواد، با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مواد را هم می‌زنیم تا به بافتی سفید، غلیظ و خامه‌ای برسد.

طرز تهیه مارشمالو عروسکی خانگی +عکس

مرحله۳:

مقداری از مواد را برای داشتن رنگ سفید جدا می‌کنیم و داخل قیف‌های پلاستیکی می‌ریزیم. به بقیه‌ی مواد هم رنگ دلخواد خود را اضافه می‌کنیم. برای چشم‌ طرح‌ها می‌توانید یک قاشق از مواد را جدا کنید و رنگ مشکی بزنید یا از شکلات بنماری‌شده استفاده کنید. (قسمت نکات انتهای متن را حتما مطالعه کنید.)

طرز تهیه مارشمالو عروسکی خانگی +عکس

مرحله ۴:

داخل یک ظرف مقدار زیادی آرد نشاسته بریزید و با استفاده از درب بطری یا تخم مرغ یا... طرح خود را روی آرد نشاسته حک کنید.

طرز تهیه مارشمالو عروسکی خانگی +عکس

مرحله۵:

مواد را به صورت مرحله‌ای و لایه‌لایه روی سطح آرد نشاسته بریزید و هر لایه را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه داخل یخچال استراحت بدهید.

مرحله ۶:

در انتهای کار، وقتی طرحتان به انتها رسید، روی تمام مارشمالوها آرد نشاسته بریزید تا هیچ قسمت چسبناکی نماند. سپس با استفاده از الک، آرد اضافی را بگیرید و در انتها با براش یا قلمو، مابقی آردها را پاک کنید.

طرز تهیه مارشمالو عروسکی خانگی +عکس

طرز تهیه مارشمالو عروسکی خانگی +عکس

مارشمالو عروسکی شما حاضر است.

نکات تهیه‌ی مارشمالو عروسکی:

  • آرد نشاسته‌ی زیاد داخل ظرف، جهت فرم‌گیری زیباتر مواد است و می‌توان آن را کم‌تر هم ریخت؛ همچنین آرد نشاسته‌ای که استفاده می‌کنید پس‌از پایان کار، قابل استفاده است و نیازی نیست آن‌ها را دور بریزید.
  • مارشمالوها بعد از اینکه آن‌ها را داخل قیف‌ها ریختید، در زمان کوتاهی سفت می‌شوند؛ برای رفع این مشکل، روی بخار کتری صافی بگذارید و در حین کار، مواد را روی بخار کتری قرار دهید تا سفت نشوند.
  • دقت داشته باشید که مواد را طولانی مدت و یکنواخت روی بخار نگذارید تا فرم خود را از دست ندهند و آب نشوند. همچنین بعد از برداشتن مواد از روی صافی، بخار نشسته‌ روی قیف‌ها را با دستمال خشک کنید تا روی آردها نریزند.
  • ژله آلوورا طعمی ترش دارد و میزان شکری که داخل ژله می‌زنید را باتوجه به ذائقه خود می‌توانید تغییر دهید.
  • برای ریختن راحت‌تر مواد داخل قیف پلاستیکی، قیف را داخل لیوان بلند قرار دهید سپس مواد را داخل آن بریزید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->