زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) شناسایی و مهر و موم ١٧ پاتوق مواد مخدر در مشهد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) ترافیک نیمه روان در آزادراه مشهد-باغچه، نیشابور و سبزوار (۲۴ تیر ۱۴۰۳) حکم اعدام شکارچی زنان شکسته شد کشف ترياک جاسازی شده در بسته غذای حيوانات تصادف مرگبار در محور رشتخوار به تربت حیدریه با یک فوتی و ۲ مصدوم (۲۴ تیر ۱۴۰۳) خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم زن ۴۲ ساله + فیلم(۲۴ تیر ۱۴۰۳) سه پیشنهاد مجلس برای حل مشکل کمبود معلم در سال تحصیلی آینده تجویزهای بی حساب و کتاب سی تی اسکن‌ و آزمایش‌ ترورهای تاریخ ساز در آمریکا؛ از رونالد ریگان تا دونالد ترامپ مشهد از بحران آب خارج شد؛ اما وضعیت همچنان اضطراری است
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک هل‌ و گلاب با سس مخصوص + عکس

  • کد خبر: ۲۲۸۷۰۱
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
طرز تهیه کیک هل‌ و گلاب با سس مخصوص + عکس
کیک هل‌ و گلاب از کیک‌های خوش‌عطر و خوشمزه است که حداقل یکبار باید آن را امتحان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز - کیک هل‌وگلاب، یکی از کیک‌های ساده و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر راحتی پخت، طعم و عطر بسیار دلپذیری دارد.

مواد لازم برای تهیه‌ کیک هل و گلاب

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • آرد: ۱ونیم لیوان
  • آب یا شیر: نصف لیوان
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • هل: نصف قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ونیم قاشق چای‌خوری
  • روغن: نصف لیوان
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک هل‌وگلاب

ابتدا در ظرف مناسب، تخم‌مرغ و شکر و وانیل و هل را ۵ دقیقه با همزن‌ برقی هم‌می‌زنیم تا حجم آن چندبرابر شود.

تخم مرغ و شکر

سپس شیر و گلاب را به مواد اضافه می‌کنیم و مقداری هم‌ می‌زنیم. در ادامه، روغن را به مخلوط اضافه می‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با هم‌زن برقی، مواد را هم می‌زنیم.

آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و به مواد به‌صورت مرحله‌ای اضافه می‌کنیم و به‌صورت دورانی هم می‌زنیم تا پف مواد نخوابد.

مواد کیک

قالب را با کره چرب و بعد آرد پاشی می‌کنیم یا کاغذ روغنی کف قالب می‌گذاریم. مواد کیک را داخل قالب می‌ریزیم و سپس در فر داغ، با دمای ۱۸۰ درجه، به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه (بستگی به فرتان دارد) می‌گذاریم تا بپزد.

مواد کیک در قالب

موادلازم برای تهیه‌ سس مخصوص کیک هل‌وگلاب

  • شیر: ۱ لیوان
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: نصف قاشق غذاخوری
  • پودر هل یا اسانس: یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران: به مقدار لازم (قابل حذف)

طرزتهیه‌ سس مخصوص کیک هل‌وگلاب

ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت را روی شعله ملایم می‌گذاریم و با همزن‌ دستی سریع هم‌ می‌زنیم تا نشاسته‌ها گلوله نشوند.

در ادامه، هنگامی‌که مواد به غلظت فرنی رسید، شعله گاز را کم‌تر می‌کنیم و گلاب و پودر هل و زعفران (قابل حذف) و در آخر کره را به مواد اضافه می‌کنیم و بعداز ۲ دقیقه، مواد را از روی حرات برمی‌داریم.

پس از سرد شدن مواد، آن‌ها را روی کیک می‌ریزیم.

کیک هل‌وگلاب

نکات پخت کیک هل‌وگلاب

  • برای اینکه بدانیم کیک کاملا پخته شده است یا خیر، یک میله فلزی یا چوبی را میان کیک فرو می‌کنیم. اگر چیزی به چنگال نچسبد کیک آماده شده و پخته است.
  • هنگامی‌ که مواد را داخل قالب می‌ریزید، قالب را ۳ بار به سطح بکوبید تا حباب‌های بین مواد از بین برود و به بافت کیک آسیب نرسد.
  • هنگامی که نشاسته ذرت را به مواد سس اضافه می‌کنید، می‌توانید آن‌ها را الک کنید و کم کم اضافه کنید تا گلوله نشوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->