نگرانی وزیر خارجه ترکیه از تنش‌آفرینی‌های صهیونیست‌ها شهادت ۲۲ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه آنکارا مدعی شد: هفت تروریست در شمال عراق و سوریه از پای درآمدند رسانه‌ عبری زبان: ارتش اسرائیل برای ماه‌ها در غزه می‌ماند دیده‌بان حقوق بشر سوریه: ۴۱۰۰ نفر طی ۵ سال در سوریه به دست داعش کشته شدند گالانت: به جنگ در غزه ادامه می‌دهیم مسعود پزشکیان از حضور در مناظره‌های تلویزیون انصراف داد؟ شرکت ۴ هزار شهروند یهودی ترکیه‌ای در جنگ غزه ۹ صهیونیست بر اثر اصابت یک پهپاد انتحاری زخمی شدند موشک چینی هنگام آزمایش سقوط کرد شهادت ۳ رزمنده مقاومت اسلامی لبنان شهادت فرمانده گردان «طولکرم» در حمله هوایی رژیم اسرائیل نشست قریب الوقوع سوریه و ترکیه در عراق قاهره ورود نیرو‌های مصری به نوار غزه را رد کرد اعتراض ایران در خصوص حواشی انتخابات در انگلیس ۷۲ درصد آمریکایی‌ها بایدن را دارایی توانایی شناختی نمی‌دانند آماده باش پایگاه‌های آمریکا در اروپا (۱۰ تیر ۱۴۰۳) نتانیاهو: جنگ در نوار غزه ادامه دارد انصراف بایدن در انتخابات به تصمیم همسرش بستگی دارد ترکیه از ارائه سوخت به هواپیمای رژیم صهیونیستی خودداری کرد
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

تبلیغات انتخاباتی؛ مراقب «آبروی ملی» باشیم

  • کد خبر: ۲۳۵۱۴۰
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰
تبلیغات انتخاباتی؛ مراقب «آبروی ملی» باشیم
آبروی ملی، کلیدواژه‌ای است که رهبر فرزانه انقلاب، در این دوره وارد ادبیات سیاسی کردند تا ما را به موضوعی حیاتی به نام اخلاق در رقابت‌ها توجه دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، رهبر معظم انقلاب در سخنرانی چهاردهم خرداد در حرم امام‌خمینی(ره) آنچه شرط بلاغ بود را خطاب به نامزد‌ها و هوادارانشان ابلاغ کردند، اما دریغ که انگار برخی‌ها نه «پند» که «ملال» گرفتند. نتیجه هم اینکه فضای مجازی پر شده است از بداخلاقی‌ها. طرفداران این، برای آن تیر در کمان می‌کنند و هواداران آن، برای این تیغ از رو می‌کشند. در این تیغ و تیر گردان، آنچه هزار زخم برمی‌دارد اخلاق جامعه است؛ آنچه آسیب می‌بیند، روح و روان مردمی است که با هزار نگرانی باید این جنگ‌وجدل را تا آخر تماشا کنند. اهل خرد البته زبان به نصیحت دارند، اما تا کجا شنیده خواهد آمد؟ بمانیم و ببینیم. در این میان توئیت استاد سیدعباس صالحی، به دل می‌نشست. او برای من قبل از آنکه مدیر و وزیر باشد، یک استاد فاضل است. او را به کلاس‌های تفسیر جوامع‌الجامع در اوایل دهه هفتاد می‌شناسم.‌ نوشته بود: «رعایت اصول اخلاقی در نامزد‌های انتخاباتی یک فضیلت نیست، یک ضرورت است. فردی که برای رأی بیشتر به تهمت و افترا و سلب آبروی محترم اقدام کند، پس از مسئولیت، جسارت افزون‌تر برای زیرپاگذاشتن قوانین و اصول اخلاقی خواهد یافت. اخلاق زینت نیست، جان و روح جامعه سالم است. آن را دست‌کم نگیریم.» واقعاً نباید دست‌کم گرفت این مهم را.

دیدیم و گَزیده شدیم توسط کسانی که برای به‌دست‌آوردن رأی بیشتر، زبان به تهمت و تخریب گشودند. آثار زیان‌بارش را هم در یک قهر طولانی و افتراق ملی هنوز شاهدیم. تجربه هم گواهی می‌دهد، همین بداخلاق‌ها وقتی به قدرت رسیدند با زیرپاگذاشتن قوانین، بلایی سر نظام مدیریتی آوردند که هنوز داریم از آن می‌کشیم. اگر برخی افراد و هوادارانشان برای خود حدومرزی قائل نیستند، ما حرمت بگذاریم به خود و مرز‌های اخلاقی و مهم‌ترین مؤلفه انتخاب کسی که به او رأی می‌دهیم، همین اخلاق‌مداری باشد. کسانی که امروز حاضر نباشند برای چند رأی بیشتر، مرز‌های جوانمردی و اخلاق را رد کنند، فردا که به قدرت برسند هم به خود اجازه نخواهند داد پا بر قانون بگذارند و اصول اخلاقی و حقوق مردم را نادیده انگارند.

آری، اخلاق زینت نیست؛ یک ضرورت راهبردی است برای مملکت‌داری، یک واجب فرهنگی است برای اعتلای نام ایران، یک التزام عملی است به ولایت و یک نیاز حیاتی است برای جامعه‌ای که زیستن به قاعده حیات طیبه را آرزو می‌کند.

بکوشیم از این رهگذار یک انتخابات در تراز انقلاب اسلامی برگزار کرده و برای آینده نیز مدل‌سازی کنیم، ان‌شاءالله.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->