فیلم سینمایی «جوکر ۲» در بحران فروش «طنزیم» شهرام شکیبا روی آنتن شبکه نسیم + زمان پخش صدرنشینی «پاندای کونگ‌فوکار ۴» و «سگ‌های نگهبان قدرتمند» از نگاه کودکان ایرانی برگزاری کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در هنر» در مشهد پیام وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی به جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان درخشش «آه سرد» در جشنواره ریچموند آمریکا «اسکن» در راه کانادا آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۴ مهر ۱۴۰۳) گروه قمر با کنسرت «بدرود» روی صحنه + جزئیات کلمات فارسی با مضامین عبری! یادی از آتیلا پسیانی به بهانه اولین سالگرد درگذشتش | زندگی را بلد بود انیمیشن «آتل» در راه ۲ جشنواره بین‌المللی جایزه جشنواره بین المللی «عشق» در دستان شبنم مقدمی کارگردان نمایش «برش-کات»: امیدوارم باز هم در مشهد روی صحنه برویم | امروزه مسئولان پشت تئاتر می‌ایستند غوری در فلسفه راویان رنج | درباره کتاب «داستایوفسکی و نیچه (فلسفه تراژدی)» اثر لف شستوف شباهت عجیب علی نصیریان با بازیگر ژاپنی + عکس
سرخط خبرها

یاد استاد

  • کد خبر: ۲۴۲۹۷
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳
یاد استاد
حسین ادیبیان از شاگردان استاد شریعتی
به‌دنبال نظر افرادی، چون سیدجمال‌الدین اسدآبادی، آیت‌ا... طالقانی و دیگران، موضوع بازگشت به قرآن مورد توجه بوده و یکی از افرادی که این ایده را دنبال کرده است، استاد شریعتی است. به خاطر دارم در دوران نوجوانی که به کانون نشر حقایق اسلامی می‌رفتم، استاد شریعتی شب‌های شنبه را تفسیر می‌گفتند و جلسه را با سوره‌های کوچک قرآن شروع می‌کردند و یک جزء قرآن را تفسیر می‌کردند که اکنون این تفسیر به نام «تفسیر نوین» منتشر شده است. از همان زمان، من به قرآن و تفسیر آن علاقه پیدا کردم، به‌طوری‌که پس از فوت استاد بزرگوار، دوستانی گردهم آمدیم و جلسات تفسیر قرآن را ادامه دادیم. در این جلسات، شاگردانِ استاد بنده را مأمور کردند که این مهم را دنبال کنم و اکنون بیش از ۳۰ سال است که آن را ادامه می‌دهیم و از تفاسیر مفسران قدیم و جدید از قرن چهارم، شیخ طوسی و شیخ طبرسی گرفته تا آیت‌ا... طالقانی، علامه طباطبایی و استاد شریعتی استفاده کرده‌ام. اکنون این تفاسیر را با نام «تفسیر هدی» متأثر از آیه «الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاس» آماده چاپ کرده‌ایم. ان‌شاءا... محققان این تفسیر را بررسی و اشکالات و کمبود‌های آن را برطرف کنند و سپس آن را به چاپ می‌رسانیم.
استاد شریعتی زمانی که در تهران بودند، در آپارتمان کوچکی در پشت حسینیه ارشاد سکونت داشتند. به یاد دارم زمانی که ما در تهران در محضر ایشان حاضر می‌شدیم، آقای دکتر مبشری، وزیر دادگستری دولت موقت و مترجم نهج‌البلاغه، خدمت ایشان می‌رسید، نسخه‌ها و نوشته‌هایش را برای تصحیح، تقدیم استاد می‌کرد و پس از آن به چاپ می‌رسانید. زمانی که استاد شریعتی در مشهد بودند، نیز تا آخرین لحظات خدمتشان شرفیاب می‌شدیم. آخرین خانه استاد در حوالی خیابان فرهاد بود و آنجا به حضورشان می‌رسیدیم. زمانی که از استاد سوالی می‌کردیم، به آیات قرآن استناد می‌کردند و بسیار هم به نهج‌البلاغه توجه داشتند. بیشتر بحث‌ها نیز درباره همین موضوعات بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->