ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان
سرخط خبرها

استرس پس از سانحه؛ اختلال روانی شایع پس از کرونا

  • کد خبر: ۲۴۶۴۸
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
استرس پس از سانحه؛ اختلال روانی شایع پس از کرونا
مشاور رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ایران می‌گوید: باتوجه به اینکه مردم در دوران کرونا استرس و اضطراب شدیدی را تجربه کردند و به صورت مزمن درآمده‌است مردم در دوران پساکرونا نیز دچار استرس پس از سانحه خواهند شد، این اختلالات می‌تواند موجب افزایش بیماری‌های سایکوسوماتیک (بیماری‌های روان‌تنی) شود.
به گزارش شهرآرانیوز، امین رفیعی‌پور با بیان اینکه در حال حاضر در اپیدمی کروناویروس قرار داریم و قطعا این اپیدمی به مرور زمان کاهش می‌یابد، اظهار کرد: براساس اطلاعات به دست آمده از کروناویروس، به نظر می‌رسد که این ویروس در دنیا ماندگار خواهد بود، اما از حالت اپیدمی خارج می‌شود، در هر صورت مردم باید به سبک زندگی کنونی عادت کنند؛ در حال حاضر می‌بینیم که بسیاری افراد با هم دست نمی‌دهند و روبوسی نمی‌کنند، این رفتار‌ها به مرور نهادینه می‌شود و مردم به این باور می‌رسند که باید اصول بهداشتی را رعایت کنند.
این روان‌شناس سلامت تاکید کرد: به هر صورت تغییر اساسی در روابط انسانی به وجود آمده و این تغییرات در دوران پساکرونا نیز وجود دارد و در درازمدت نیز در روابط انسانی اتفاقاتی رخ می‌دهد. سبک زندگی در دوران پساکرونا تغییر خواهد کرد و مردم بیشتر به دنیای مجازی روی می‌آورند و به نظر می‌رسد در درازمدت تردد‌ها کاهش می‌یابد.
رفیعی‌پور  ادامه داد: از سوی دیگر باتوجه به اینکه در این روز‌ها همه اعضای خانواده در طولانی‌مدت در کنار یکدیگر بوده‌اند، این روند منجر به آسیب‌ها و تنش‌ها در داخل خانواده می‌شود و حتی به جرات می‌توان گفت احتمال اینکه پس از این آسیب‌ها، آمار طلاق، اختلافات خانوادگی و مشکلات زناشویی بیشتر شود نیز وجود دارد.
مشاور رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ایران افزود: همچنین آسیب‌های به وجود آمده در دوران پس از سانحه نیز می‌تواند آسیب‌های درازمدتی را به همراه داشته باشد و آسیب‌های به وجود آمده نیز ممکن است موجب افزایش اختلالات روانی شود، درنتیجه باید برنامه‌ریزی اساسی برای سلامت جسم، روان و سلامت اجتماعی شود. در این راستا نیز لازم است دست‌اندرکاران وزارت بهداشت و درمان برنامه‌ریزی اساسی را برای اتفاقات پس از کرونا داشته باشند.
رفیعی‌پور ادامه داد: برای کاهش مسائل روانی در دوران پساکرونا مهم‌ترین کار این است که مردم بپذیرند که بحران به وجود آمده و کل دنیا را درگیر کرده است. پذیرش بحران، استرس و افسردگی را کاهش می‌دهد و مردم قبول می‌کنند که این استرس و افسردگی تنها برای خودشان نیست و همه جهان با آن درگیر هستند، همچنین مردم باید محیط شادی را برای خود ایجاد کنند. تفریحاتی مناسب با سبک زندگی جدید پیدا و آن‌ها را انجام دهند.
مشاور رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ایران با بیان اینکه باید تلاش کرد تا الگو‌ها و پروتکل‌های بهداشتی به یک باور در جامعه تبدیل و در باور مردم نهادینه شود، تصریح کرد: باور کنیم که اگر اصول بهداشتی را رعایت کنیم، احتمال ابتلا به بیماری کاهش می‌یابد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->