پیش بینی قیمت دلار (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی
سرخط خبرها

چطور هر یک «تومان» معادل ۱۰۰ قِران خواهد شد؟

  • کد خبر: ۲۵۸۳۶
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶
  • ۱
چطور هر یک «تومان» معادل ۱۰۰ قِران خواهد شد؟
رئیس کل بانک مرکزی: تومان و قِران هم‌زمان با پول فعلی در کل کشور جاری و به‌تدریج جایگزین اسکناس‌ها و مسکوکات فعلی می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، با حذف چهار صفر از پول ملی، «ریال» به «تومان» تغییر می‌کند و بر اساس لایحه اصلاح ماده یک قانون پولی و بانکی کشور هر تومان معادل ۱۰,۰۰۰ ریال و اَضعاف آن «قران» خواهد بود و هر تومان معادل ۱۰۰ قران می‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی دراین‌باره گفت: تومان و قران هم‌زمان با پول فعلی در کل کشور جاری و به‌تدریج جایگزین اسکناس‌ها و مسکوکات فعلی می‌شوند.
 

عبدالناصر همتی | همتی , بانک مرکزی , اصلاح واحد پول ملی | حذف چهار صفر ,

 
رئیس کل بانک مرکزی در صحن علنی مجلس و هم‌زمان با تصویب حذف ۴ صفر از پول ملی گفته بود: ما ۸ میلیارد اسکناس در گردش داریم که ۵ میلیارد از آن کمتر از ۲۰۰۰ تومان است و با این تغییر سکه‌های یک و دو تومانی را به جریان می‌اندازیم؛ در حال حاضر سالانه یک میلیارد اسکناس امحا می‌کنیم که هزینه سالانه آن ۴۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه حذف صفر‌ها از پول ملی به احیای مسکوکات کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر سرانه اسکناس ۱۰۲ است و این سرانه درباره مسکوکات به ۲۶ می‌رسد؛ در حالی که در کشور‌های دیگر  سرانه مسکوکات حتی سه رقمی است.

رئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر اینکه این طرح اثری بر تورم ندارد و تورم در این مقوله علت است نه معلول، تصریح کرد: یک سال است در کمیسیون اقتصادی درباره این موضوع بحث و بررسی می‌شود و از آنجایی که تسهیل مبادلات بازرگانی از وظایف اصلی بانک مرکزی است، بنابراین یکی از ملزومات این تسهیلگری نظام پرداخت و یکی از مهم‌ترین آن‌ها نیز اسکناس و مسکوک است.

همتی همچنین اظهار کرد: تعویض اسکناس‌ها امری تدریجی خواهد بود و هر دو واحد پول به موازات هم در جامعه استفاده می‌شوند تا بهتر مورد پذیرش مردم قرار گیرد.

رئیس شورای پول و اعتبار همچنین درخصوص زمان لازم برای ایجاد این تحول، گفت: از ۲ تا ۵ سال بسته به شرایط آماده‌سازی آن طول می‌کشد و تلاش ما این است که در اسرع وقت صورت گیرد و کار‌های کارشناسی و سرعت، لطمه‌ای به اجرای مطلوب آن نزند.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
0
0
برداشتن صفر بستگی بموقعیت و تورم یک کشور دارد باید فکر اساسی در مورد اقتصاد کشور کرد قدرت خرید ودرامد مردم در نظر گرفته شود برداشتن صفر ک راحته ارزش پول ملی حفظ بشه در مقابل سایر ارزها خارجی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->