وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد
سرخط خبرها

برای اولین‌بار در جهان محققان یک ربات را برای بازرسی رآکتور همجوشی هسته‌ای فرستادند

  • کد خبر: ۲۶۰۱۳۹
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
برای اولین‌بار در جهان محققان یک ربات را برای بازرسی رآکتور همجوشی هسته‌ای فرستادند
محققان با موفقیت برای اولین‌بار یک ربات کاملا خودمختار را برای بازرسی به داخل یک رآکتور همجوشی هسته‌ای فرستادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این آزمایش با «ربات اسپات» (Spot) طی ۳۵ روز به عنوان بخشی از آزمایش تأسیسات مشترک اروپایی توروس سازمان انرژی اتمی بریتانیا انجام شد.

JET یکی از بزرگ‌ترین و قدرتمندترین رآکتور‌های همجوشی عملیاتی جهان بود تا اینکه اخیراً تعطیل شد. رباتی که به این تأسیسات وارد شد و با موفقیت توانست اطلاعاتی را از آن‌جا دریافت کند، ربات چهارپای Spot بوستون داینامیکس بود که به راهکار‌های سفارشی و استقلال مأموریت از مؤسسه رباتیک آکسفورد (ORI) و «محموله بازرسی» از سازمان انرژی اتمی بریتانیا (UKAEA) مجهز شده بود.

ربات اسپات دو بار در روز در محیط JET پرسه می‌زد و از حسگرهایش برای نقشه‌برداری از طرح تأسیسات، نظارت بر شرایط، هدایت در اطراف موانع و پرسنل و جمع‌آوری داده‌های حیاتی استفاده می‌کرد. این وظایف بازرسی معمولاً به اپراتور‌های انسانی نیاز دارد تا ربات را از راه دور کنترل کنند.

دکتر رابرت اسکیلتون از تیم محیط‌های خطرناک UKAEA گفت:

«این آزمایش نشان می‌دهد که ربات‌های خودران می‌توانند ایمنی را افزایش داده و هزینه‌ها را کاهش دهند. این راه‌حل‌های «نسل بعدی» درحال آماده‌شدن برای استفاده در سایر تأسیسات صنعتی مانند خلع سلاح هسته‌ای، پاک‌سازی محیط‌زیست و امدادرسانی در بلایای طبیعی هستند.»

تیم سازنده ربات اسپات می‌خواست تأیید کند که فناوری رباتیک خودران به اندازه کافی برای نیاز‌های تعمیر و نگهداری طولانی‌مدت نیروگاه‌های همجوشی قابل اعتماد است. دسترسی انسان به این امکانات به دلیل شرایط خطرناک داخل رآکتور ازجمله تشعشع، شرایط خلاء و دمای بالا محدود است.

پروفسور نیک هاوز از ORI می‌گوید: «پروژه‌هایی مانند پروژه ربات اسپات، ارزش ربات‌های مستقل را نشان می‌دهند؛ ربات‌هایی که می‌توانند وظایف را بدون کنترل مستقیم انسان انجام دهند. آنها همچنین علم ما را در زمینه اختراع الگوریتم‌های جدید هوش مصنوعی و رباتیک، ارتقا می‌دهند.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->