آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان جلال آل احمد مشهد برخورد پژو ۴۰۵ با گاردریل در بزرگراه چراغچی مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنح‌شنبه ٢٢ شهریور ١۴٠٣) | آغاز کاهش دمای روزانه از فردا ترافیک پرحجم در پل غدیر، میدان شهید فهمیده و تمامی مبادی منتهی به حرم مطهر رضوی (۲۲ شهریور ۱۴۰۳) شرایط بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج اعلام شد + جزئیات دستگیری سارقِ ۳۸ کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۲) آیا بیمه عمر و پرداخت غرامت بازنشستگان تامین اجتماعی قطع شده است؟ ویدئو | فروریختن پل درسدن در آلمان بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان در انتظار تصمیم دولت برای تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق رایگان‌شدن مترو و اتوبوس برای دانش‌آموزان تهرانی در هفته اول مهرماه ۱۴۰۳ ۲ هزار میلیارد تومان مستمری مددجویان تحت پوشش بهزیستی واریز شد جدول تاریخ واریز حقوق شهریور ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد زنان بی اختیاری ادرار را جدی بگیرند دستور ویژه پلیس اهواز برای دستگیری قاتل یک زن (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) علت حمله قلبی و راههای پیشگیری حمله به مفتی اعظم تاجیکستان با چاقو (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در بلوار هنرور مشهد (۲۱شهریور ۱۴۰۳) پرونده مرگ مشکوک خانم بلاگر معروف مختومه شد ۲۰ میلیون ملک قولنامه‌ای باید سنددار شود علت تاخیر قطار مسافربری مشهد- سرخس چه بود؟ (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی انبار علوفه در بلوار شاهنامه مشهد(۲۱ شهریور ۱۴۰۳) واژگونی دو خودرو در مشهد سه مصدوم برجای گذاشت (۲۱ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرز تهیه بادمجان شکم پر

  • کد خبر: ۳۸۹۱۵
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۶
طرز تهیه بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. امروز می‌خواهیم یکی از خوشمزه‌ترین دستور‌های پخت این غذا را با هم مرور کنیم. برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توان از قارچ و پنیرپیتزا در آن استفاده کرد.

  • مناسب برای ٣ نفر
  • زمان برای پخت: ٣٠ دقیقه
  • قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰۰ تومان

مواد لازم:

  • بادمجان ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش یک لیوان
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
 
 

روش تهیه:

بادمجان‌ها را راه راه پوست بگیرید و وسط آن‌ها را با چاقو باز، سپس داخل روغن سرخ کنید. آن‌ها را کناری بگذارید.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. ادویه را اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را هم خرد و به آن اضافه کنید. بعد هم گوشت چرخ کرده را بیفزایید. مواد را خوب تفت بدهید. در انتها اگر دوست داشتید، به خوراک نصف قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.
 
طرز تهیه بادمجان شکم پر

لای بادمجان‌ها را که بازکرده اید، با مواد خوراک پر کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. حالا ۲ قاشق رب را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و کف ظرفی بریزید که بادمجان‌ها را درون آن چیده اید. بعد هم بگذارید روی حرارت ملایم تا آب غذا کاملا بخار شود.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

نکته: اگر می‌خواهید بادمجان هایتان روغن کمتری ببرد، بعد از پوست کندن، روی آن‌ها کمی نمک بریزد و حدود نیم ساعت درون کیسه‌ای پلاستیکی بگذارید. بعد آن‌ها را خوب خشک و سرخ کنید.

نکته: این غذا را می‌توان روی اجاق گاز، درون فر یا توتستر هم تهیه کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->