نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است
سرخط خبرها

اکوسیستم استارت آپی نیازمند قوانین ضد انحصار

  • کد خبر: ۵۳۴۳۱
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
اکوسیستم استارت آپی نیازمند قوانین ضد انحصار
علی جاهدی - مدیر مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری
بر خلاف خیلی از کشور‌های دیگر دنیا که در آن‌ها قوانین سفت و سختی در حوزه رقابت پذیری وجود دارد و قانون گذار تلاش کرده است از ایجاد انحصار در بازار‌های مختلف جلوگیری کند، در کشور ما هنوز قوانین جامعی در این زمینه تدوین نشده است. این موضوع مشکلات مختلفی برای اکوسیستم استارت آپی و نوپا ایجاد کرده و در بعضی موارد، آن‌ها را از رقابت با مجموعه‌های بزرگ و سنتی که در بازار حضور دارند و سرمایه‌های فراوانی دارند ناتوان کرده است.
 
البته در این زمینه، گاهی پرونده‌هایی تشکیل می‌شود. همین امروز هم شکایت‌هایی از بعضی مجموعه‌ها مانند اسنپ و کافه بازار در این زمینه شده است، اما قوانین دراین باره هنوز شفاف و روشن نیست. هرچند از طرف قانون گذار، اتفاقاتی در حال وقوع است، هنوز هیچ رویه مشخص و قطعی‌ای در این زمینه تدوین نشده است.
 
امروز در حوزه قانون گذاری به نظر می‌رسد مجلس اولویت‌های دیگری دارد و وضع قوانین ضدانحصارگرایی چندان در اولویت نیست. به همین دلیل، حرکت به سمت ایجاد این قوانین شتاب مناسبی ندارد. با وجود این، اکوسیستم استارت آپی کشور از کانال‌هایی مانند کمیسیون اصل نود مجلس در حال پیگیری این موضوع است و با توجه به نیاز اقتصاد دانش بنیان کشور به وجود چنین قوانینی، امیدواریم هرچه زودتر شاهد اتفاقاتی مثبت در این زمینه باشیم.
 
امروز شرکت‌های دانش بنیانی داریم که محصولات ارزشمندی تولید کرده اند و نیاز دارند که در مقابل غول‌های دارای سرمایه که در بازار حضور دارند، حمایت شوند تا بتوانند به بقای خود ادامه دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->