آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی

  • کد خبر: ۵۴۵۳۱
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی
این روزا‌ها به دلیل شرایطی که داریم، امکان رفتن به رستوران همراه با خانواده نیست. برای همین، پیشنهاد ما به شما اکبرجوجه است که طعم بسیار متفاوتی از دیگر جوجه‌هایی دارد که تا حالا درون خانه پخته اید.
سمیه اخترشناس  | شهرآرانیوز؛ این روزا‌ها به دلیل شرایطی که داریم، امکان رفتن به رستوران همراه با خانواده نیست. برای همین، بهتر است رستوران را به خانه بیاوریم. منظورم این است که درکنار بچه‌ها یکی از غذا‌های رستورانی محبوب آن‌ها را درست کنیم. پیشنهاد ما به شما اکبرجوجه است که طعم بسیار متفاوتی از دیگر جوجه‌هایی دارد که تا حالا درون خانه پخته اید.

مناسب برای
٤ نفر

زمان برای پخت
۶۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۵۰۰۰ تومان

مواد لازم برای پخت اکبر جوجه اصل مازندرانی

  • مرغ ریز   یک عدد
  • کره   ۱۰۰ گرم
  • نمک و زعفران   به میزان لازم
  • روغن   به میزان لازم

 

طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی

مرغ را بعد از شستن از وسط ۲ نیم کنید. سپس ٢ ساعت درون محلول آب و نمک بخوابانید.

 
اکبر جوجه اصل مازندرانی
 
مرغ را از محلول آب و نمک خارج و صبر کنید آب آن گرفته شود. درون ظرفی روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. مرغ را از طرفی که پوست دارد، درون روغن بگذارید تا به طور کامل سرخ شود.
 
 
اکبر جوجه اصل مازندرانی
 
۲ طرف مرغ که سرخ شد، به آن کره اضافه کنید و اجازه بدهید قدری با روغن و کره هم تفت بخورد.
 
اکبر جوجه اصل مازندرانی

مقداری زعفران و یک لیوان آب به مرغ اضافه و حرارت زیر آن را کم کنید تا کامل بپزد.

اکبر جوجه اصل مازندرانی
 
 
 
چند نکته
بهتر است برنج این غذا را بدون روغن سرو کنید، چون غذا خیلی چرب می‌شود.
محلول آب و نمک برای خواباندن مرغ باید کمی شور باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->