کیانی: ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهدالرضا (ع) پایش شده‌اند منصوریان: فلسلفه نشان مشهد الرضا (ع)، مردمی بودن آن است شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد توسعه کرامت‌محور در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهر برگزاری دومین دوره مراسم «نشان مشهدالرضا(ع)» در روز ۱۰ دی | مشهد پیشتاز الگوسازی و تکریم نخبگان رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های علمی مشهد هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ دی ۱۴۰۳) پیشکسوتان عرصه‌های مختلف مشهد باید در رویداد نشان مشهد الرضا (ع) تجلیل شوند واقعه ۱۰ دیماه مشهد برای تشکیل حکومت اسلامی اتفاق افتاد مراسم بزرگداشت شهدای دهم دی ماه مشهد برگزار شد + ویدئو روز‌های یادآور حماسه‌های مردم مشهد باید در فضای اجتماعی شهر مورد توجه قرار بگیرد «مردمی بودن» موضوع اصلی نشان مشهدالرضا (ع) است | نسل جوان با خلاء الگو‌ها مواجه است
سرخط خبرها

۳۰ مورد گزارش فساد به‌دنبال مصوبه سوت‌زنی شورای شهر مشهد دریافت شد

  • کد خبر: ۶۱۴۹۲
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
۳۰ مورد گزارش فساد به‌دنبال مصوبه سوت‌زنی شورای شهر مشهد دریافت شد
رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قرارداد‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: از ابتدای تصویب و ابلاغ مصوبه سوت زنی و افشای فساد در شورای شهر مشهد تاکنون حدود ۳۰ گزارش توسط افراد مطلع ثبت و بررسی شده است.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قرارداد‌های شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به ثمر بخش بودن مصوبه سوت زنی و افشای فساد در شهرداری مشهد گفت: از ابتدای تصویب و ابلاغ مصوبه سوت زنی و افشای فساد در شورای شهر مشهد تاکنون حدود ۳۰ گزارش توسط افراد مطلع ثبت و بررسی شده است.

سیدمحسن حسینی پویا در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام این خبر افزود: در این مصوبه، سوت زنی فساد به معنای ایجاد یک مرکز نظارتی جدید نبوده و نیست، بلکه مردم یا افرادی که از جریان فساد مطلع هستند، این امکان را داشته باشند که وقتی فساد را اعلام کردند، حمایت شوند و گزارشی که از فساد می‌دهند، بررسی شود.
وی بیان کرد: نتیجه این کار کم شدن زمینه فساد است. چون وقتی احتمال داده شود که خود فرد بزه دیده از فساد اداری ممکن است افشاکننده آن باشد، امکان وقوع تخلف توسط فرد خاطی کمتر خواهد شد. درحقیقت این موضوع به عنوان عامل دفعی و بازدارنده است.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه هدف اصلی مصوبه فساد اداری کمتر و محیط اداری سالم‌تر است، گفت: این مصوبه شامل ۲ بخش است. یک بخش مربوط به گزارش افراد مطلع از فساد است، اما قسمت دیگر عاملیت این مصوبه در بازدارندگی از وقوع فساد است. درحقیقت این بخش را نمی‌توان اندازه گیری کرد. هدف ما از این مصوبه به بخش دوم، یعنی بازدارندگی از وقوع فساد، معطوف است.
وی افزود: این ۳۰ گزارش فساد از ابتدای ابلاغ مصوبه تا امروز به دست ما رسیده است.

حسینی پویا از بهره برداری مرکز خدمات دهی همه جانبه به مادران باردار و مادران معتاد متجاهر و کارتن خواب در مشهد خبر داد و افزود: کلنگ این مرکز با کمک خیران شهریار هفته گذشته به صورت مجازی به زمین خورد و قرار است در مدت یک سال آینده در منطقه ۵ شهرداری مشهد به بهره برداری برسد.

حسینی پویا مرکز آموزش فنی وحرفه‌ای ویژه خواهران در حاشیه شهر مشهد را از دیگر فعالیت‌های خیران شهریار در مشهد برشمرد و گفت: در زمینه معتادان متجاهر در کنار خیران شهریار تفاهم نامه دیگری در شورای شهر و شهرداری آغاز کردیم که بر اساس آن حدود ۲۰ دستگاه متولی با ریاست استانداری و دبیری شهرداری دور هم جمع می‌شوند تا درباره سامان دهی و حل مشکلات ۵ دسته از آسیب دیدگان اجتماعی مشارکت کنند. بر این اساس هر دستگاه باید در اجرا وظایف ذاتی و قانونی خود را به عهده بگیرد. در این تفاهم نامه خیران شهریار نیز یکی از ۲۰ دستگاه مربوط تعریف شده اند.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه خیران شهریار می‌تواند مسیر کار خیران را در شهر سامان دهد و الگویی عملی برای دیگر شهرداری‌های کشور باشد، افزود: درواقع خیران شهریار به مسیر کار خیران سازوکار مشخص و شفاف می‌دهد تا برای همه، فرایند کار خیر شهری مشخص شود، کار را تسهیل کند و اعتمادسازی و ترغیب و تشویق را فراهم سازد. خیران شهریار کمک می‌کند تا در زمینه نگهداری و صیانت از موضوع‌های خیر تجدیدنظر اساسی صورت گیرد، اعتماد عمومی جلب شود و مشارکت اجتماعی بالا رود. بخش سوم اقتصاد امور خیر و خیران هستند. اگر این افراد اعتمادشان جلب شود، سهم درخور توجهی از حل موضوعات اجتماعی را بر عهده خواهند گرفت.

او با اشاره به اتفاقات تعریف مدل‌های مالی برای حوزه خیران شهریار افزود: در تعریف مدل‌های مالی برای حوزه خیران شهریار، اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است و ایده اولین مدل مالی جمعی آغازشده و سازوکارهایش در حال پیش بینی است. این اتفاق درحقیقت کاری در بازار مالی است که مردم بتوانند به صورت نقدی برای کار خیر مشارکت داشته باشند و نتیجه کار خود را به صورت آنلاین مشاهده کنند.

حسینی پویا در تعریف مفهوم شهر ترمیمی نیز گفت: همه موضوع‌های شهر دوستدار کودک و شهر همگان ذیل منشور حقوق شهرنشینی تعریف شده است. این گفتمان در شهر مشهد راه افتاده و در سال ۱۴۰۰ چند پارک و خیابان مرتبط با موضوعات کودکان، معلولان و زنان پیش بینی شده است. برای سال آینده همه الزاماتی که مربوط به این ۳ گروه از شهروندان است، در پروژه‌های شهری مشهد دیده شده است. رویکرد ما بیشتر به سمت امنیت برای زنان و کودکان، پیاده محورشدن و روان سازی برای معلولان است. این مهم در پیاده روسازی‌های شهر هم دیده می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->