استاندار خراسان رضوی: زنجیره تولید و ارزش افزوده در استان تکمیل شود دور جدید پیش فروش محصولات سایپا از دوشنبه آینده (۱۷ دی ۱۴۰۳) لزوم هم‌فکری و تصمیم‌سازی برای اجرایی‌شدن پروژه‌هایی که در مشهد متوقف شده‌اند نمایشگر جایگاه‌های سوخت تغییر کرد + جزئیات معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای امنیت و شفافیت رمزپول و پرداخت‌یاری‌ها تفاهم‌نامه امضا کردند جزئیات عرضه اولیه «نبابک» یکشنبه آینده (۱۶ دی ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین مجتمع فرآوری کائولن شرق کشور در تربت‌حیدریه با حضور رئیس مجلس افتتاح شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) قیمت مرغ کاهش یافت | قیمت امروز گوشت قرمز، مرغ و دام زنده (۱۳ دی ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | افت ۱۸ میلیونی تیگو ۷ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دنا پلاس توربو یک میلیارد و ۶۹ میلیون تومان اولویت بازرسی اصناف مشهد، نظارت بر کالا‌های اساسی و درج قیمت بر روی آن‌ها است فرصت تکمیل اطلاعات حقوق کارمندان در سامانه ثبت حقوق و مزایا تمدید شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) نفت، سال ۲۰۲۵ میلادی را با افزایش قیمت آغاز کرد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دلار ۸۱ هزار و ۷۰۰ تومان روغن ۱۵ درصد گران شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۵ شاخصه اصلی حذف یارانه‌بگیران اعلام شد | دهک‌بندی‌ها تغییر می‌کند؟ پاتک کریسمس به بازار طلا و سکه ایران | بازار طلا از سکه افتاد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۲۰۲۵؛ سال انفجار ثروت میلیاردر‌ها | برندگان و بازندگان چه کسانی هستند؟ مصرف برق ۲ هزار مگاواتی ماینرهای غیرمجاز نگرانی تازه خریداران مسکن | نوسانات ارزی بر بازار مسکن اثر دارد؟ نرخ امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۳ دی ۱۴۰۳) | فلفل دلمه از ۲۵ تا ۱۰۰ هزار تومان جای خالی رفتارشناسی در تدوین و اجرای قوانین واریز سود سهام عدالت در راه است | میزان سود جدید چقدر است؟ ثبت رکورد جدید در تحویل گاز به نیروگاه‌های حرارتی تولید برق خراسان رضوی رقیب خودروهای چینی از راه رسید | بنز و تویوتا به زودی در بازار خودرو ایران دریافت حق ترانزیت در قبوض برق صنایع؛ مانع‌زدایی یا مانع‌تراشی؟ وزیر نفت خبر داد: تولید حداکثری گاز برای عبور از زمستان بیست و پنجمین نمایشگاه لوازم خانگی مشهد | قیمت‌های نجومی و گلایه تولیدکنندگان از نوسانات ارز خانواده‌های اسرای اسرائیلی مقابل منزل نتانیاهو در قدس اشغالی تظاهرات کردند
سرخط خبرها

بازار رمزارز‌ها زیرزمینی نشود

  • کد خبر: ۶۷۷۵۳
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
بازار رمزارز‌ها زیرزمینی نشود
در چند روز گذشته انتشار اخباری درباره مسدود شدن درگاه‌های پول رسان رمزارز‌ها سبب ایجاد نگرانی دربین افرادی شده است که وارد این حوزه شده اند. نتایج یک پژوهش در اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در چند روز گذشته انتشار اخباری درباره مسدود شدن درگاه‌های پول رسان رمزارز‌ها سبب ایجاد نگرانی دربین افرادی شده است که وارد این حوزه شده اند. نتایج یک پژوهش در اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده اند. ۷۷درصد آن‌ها با هدف حفظ ارزش پول، پا به بازاری گذاشته اند که میزان معاملات روزانه آن ۵ تا ۱۰هزار میلیارد تومان است.

 

با این حال عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، در واکنش به اخبار منتشرشده درمورد بستن درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارزی توسط بانک مرکزی در روز‌های اخیر گفت: بانک مرکزی تا زمان ترسیم نقشه راه برای رمزارزها، از انجام هر اقدام شتاب زده‌ای که این روز‌ها شایعه شده است، خودداری می‌کند، با این حال درخواستم این است که مردم سرمایه‌های خود را به بازار‌های غیررسمی که هیچ مجوزی از نهاد‌های قانونی ندارند، وارد نکنند. یک کارشناس حوزه رمزارز در گفتگو با اقتصادآنلاین، درباره این اظهارنظر بانک مرکزی گفت: اگر صرافی‌ها و درگاه‌های آنلاین مبادله رمزارز مسدود شود، این فعالیت به صورت زیرزمینی ادامه می‌یابد که گستره تقلبات و تخلفات در این زمینه را افزایش می‌دهد.

 

یعنی باید انتظار داشته باشیم که در گوشه وکنار کشور و هر شهرستان، پرونده کلاهبرداری در این زمینه تشکیل شود، بنابراین تمرکز کردن بر فعالیت صرافی‌های آنلاین، بهتر از زیرزمینی شدن آن‌ها و متضرر شدن مردم است. به نظر می‌رسد اظهارنظر رئیس کل بانک مرکزی به منظور جلوگیری از زیرزمینی شدن بازار رمزارز‌ها بوده است. علیرضا شامخی درمورد سرمایه گذاری در این بازار گفت: بازار رمزارز‌ها بسیار پرریسک و پرنوسان است و مردم در سایر بازار‌ها حتی بازار سرمایه، هرگز تجربه این نوسانات را نداشته اند. خود این مسئله سبب می‌شود که افراد، سرمایه زیادی را در این بازار از دست بدهند.


وی ادامه داد: طیف گسترده‌ای از رمزارز‌ها در بازار مبادله می‌شوند که برخی از آن‌ها برای پروژه‌های تقلبی و بدون پیشتوانه فنی لازم هستند. اما آن دسته از رمزارز‌هایی را که اندازه بازارشان بزرگ است، در صرافی‌های معتبر دنیا عرضه می‌شوند و امکان تعریف قرارداد‌های هوشمند در بستر آن‌ها وجود دارد، می‌توان دارایی حساب کرد. این کارشناس تاکید کرد: ضروری است کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مقامات قضایی هرچه سریع‌تر در این زمینه چاره اندیشی کنند و برای تعریف سرفصل جدیدی برای کارشناسان رسمی رمزارز‌ها برنامه ریزی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->