گام مهم استان تهران در راستای کاهش آلودگی هوا | ورود بیش از ۲۰۰ اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی محور حادثه‌خیز مشهد–چناران ایمن شد| تعریض محور مشهد–گلبهار با ثبت تردد ۱۱۰ هزار خودرو به مراحل پایانی رسید صحبت‌های مدیرعامل تأمین اجتماعی درباره برداشت ۱۶۰۰ میلیارد از جیب بازنشستگان +فیلم  واریز حقوق بازنشستگان لشکری (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | یک میلیون تومان به حساب پشتیبان واریز شد مرمت بناهای تاریخی - گردشگری سبزوار برای حفظ توسعه پایدار ضروری است اطلاعیه تأمین‌اجتماعی در مورد حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران ۱۵۰۰ دانش آموز سمپادی تحت حمایت کمیته امداد سیل روستایی در شمال‌غرب پاکستان را «ظرف چند ثانیه» ویران کرد اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های استان مازندران در تعطیلات پایان مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا ۷۲ ساعت آینده ۱۰۰ هزار زائر پیاده امام‌رضا (ع) وارد مشهد شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) میزان «نیترات» آب‌های بسته بندی مشخص شد موزه "زنان در دفاع مقدس" تا پایان سال در تهران رونمایی می‌شود آغاز به‌کار موکب سلامت شهدای شاهنامه در روز‌های پایانی ماه صفر (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) شاخص UV چیست و چرا باید روزانه آن را رصد کنیم؟ | سوختگی ارغوانی مهلت ثبت نام سرویس مدارس تا نیمه شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد آخرین مهلت انصراف پذیرفته‌شدگان نهایی دانشجومعلمان، امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) امضای تفاهم نامه ۳۰ روزه بیمه معلمان مدارس غیردولتی در هفته آینده (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) مخالفت شدید پلیس راهور مشهد با قطع برق در بزرگراه‌ها ۱۳ ملک بهزیستی خراسان رضوی در فهرست مولدسازی پایان شرارت‌های شبانه یک شیاد در بولوار ارشاد مشهد تدوین محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان دوزبانه لزوم افزایش اعتبارات ملی برای تحقق پروژه های کلان آبی   تأمین بدون تعطیلی نان مشهد در دهه آخر صفر کمبود شدید آموزگار در خراسان رضوی با وجود جذب ۵ هزار معلم | لطفا ۱۸ هزار معلم دیگر! دادستان اسبق مشهد: اگر در طول خدمت من رضایت مردم حاصل شده باشد، موفق بوده‌ام نشانه‌های مهم سکته مغزی چیست؟ از سرگیری فعالیت کتابخانه کاخ نیاوران از امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تکذیب حذف توقف قطارهای دارای سهمیه در ایستگاه نیشابور
سرخط خبرها

با خواص بی‌نظیر «اشکنه بنه» آشنا شوید+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۳۲۵۲
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
  • ۲
با خواص بی‌نظیر «اشکنه بنه» آشنا شوید+ طرز تهیه
اشکنه، یکی از غذا‌های اصیل، لذیذ و بدون گوشت ایرانی است که معمولا همراه با نان سرو می‌شود. از مواد اولیه این غذای سوپ مانند، می‌توان به روغن، پیاز، نمک، زردچوبه و ادویه‌های دیگر اشاره کرد. اشکنه، پیش‌غذایی است که به سرعت و به‌سادگی در آشپزخانه طبخ می‌شود و شما می‌توانید انواع آن را برای مهمانی‌های خانوادگی و دورهمی‌های دوستانه درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، بنه یا پسته کوهی گیاهی دارویی و بسیار خوشمزه است که میوه‌ای به اندازه یک نخود با پوسته بسیار سخت و دم‌بلند دارد. این گیاه در خراسان‌جنوبی بیشتر دیده می‌شود. از این رو، ساکنان این مناطق علاقه خاصی به درست‌کردن غذا با این میوه پرخاصیت دارند، مانند اشکنه بنه که بسیار هم معروف است و امروز می‌خواهیم طرز تهیه آن را آموزش بدهیم. امیدواریم آن را بپزید و از خوردنش در جمع خانواده لذت ببرید.

راستی بد نیست بدانید مصرف میوه بنه نفخ معده را کاهش می‌دهد و بر درمان سرفه، لقوه، فلج، یرقان، درد مفاصل و سردرد و تقویت اعصاب بسیار مؤثر است. برگ آن نیز خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی دارد.

مواد لازم برای تهیه اشکنه بنه

بنه: ۲۰۰ گرم
آب: ۲ لیوان
روغن حیوانی: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: متوسط ۲ عدد
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
گردوی کوبیده: دو سه قاشق غذاخوری

روش تهیه

بنه‌ها را در هاون بریزید و خوب بکوبید. برای اینکه پوست بنه‌ها به طور کامل جدا شود، آن‌ها را داخل خردکن بریزید و دوباره آسیابشان کنید.

پیاز‌ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت بدهید تا طلایی‌رنگ شوند. بعد زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت بدهید تا طعم خامی‌اش گرفته شود.

بنه‌های خردشده را داخل آبی که از قبل جوش آورده‌اید بریزد و خوب هم بزنید تا پوست سفت آن‌ها از مغزشان جدا و ته‌نشین شود.

آب حاوی میوه بنه را همراه پیازداغ و مقداری نمک درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا نیم ساعتی بجوشد و غذا جا بیفتد. پیش از سرو، گردوی کوبیده را به آن اضافه کنید.

فوت آشپزی

*در صورت تمایل، می‌توانید چهار پنج قاشق غذاخوری کشک ساییده هم در آخرین مرحله پخت، یعنی قبل از جوش‌آمدن اشکنه، به آن اضافه کنید.

*اهالی خراسان جنوبی معمولا این غذا را با رب انار و سبزی صرف می‌کنند.

*بنه را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید.

 

اشکنه بنه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۸
0
0
اگر بنه زیاد قل خورد بوی سقز گرفته خوش طعم نمی شود
یه بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۸
0
0
بزرگوار خود بنه روغن داره... و اصل بنه که اصطلاحا قاتق بنه هست مال بیرجند و اطرافشه... تو هرچیزی که روغن نمیریزن بزرگوار!... شما خوب بنه رو بمال عین همون ۴ قاشق روغن حیوانی(!) فقط روغن خود بنه میشه...
حداقل یکم درباره طرز تهیه غذاهای محلی تحقیق کنید!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->