وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) شناسایی و مهر و موم ١٧ پاتوق مواد مخدر در مشهد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) ترافیک نیمه روان در آزادراه مشهد-باغچه، نیشابور و سبزوار (۲۴ تیر ۱۴۰۳) حکم اعدام شکارچی زنان شکسته شد کشف ترياک جاسازی شده در بسته غذای حيوانات تصادف مرگبار در محور رشتخوار به تربت حیدریه با یک فوتی و ۲ مصدوم (۲۴ تیر ۱۴۰۳) خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم زن ۴۲ ساله + فیلم(۲۴ تیر ۱۴۰۳) سه پیشنهاد مجلس برای حل مشکل کمبود معلم در سال تحصیلی آینده تجویزهای بی حساب و کتاب سی تی اسکن‌ و آزمایش‌ ترورهای تاریخ ساز در آمریکا؛ از رونالد ریگان تا دونالد ترامپ مشهد از بحران آب خارج شد؛ اما وضعیت همچنان اضطراری است کدام مناطق کشور درگیر پشه آئدس هستند؟ چگونه برای زیارت کربلا گذرنامه دریافت کنیم؟ بازارسیاهی برای پروازهای تهران-نجف ایجاد نشده است | هزینه پرواز تهران-نجف اعلام شد دپوی شیرخشک در کشور زیاد است پایان عملیات حج تمتع ۱۴۰۳
سرخط خبرها

آیا میدانید گوجه فرنگی خاصیت دارویی دارد؟

  • کد خبر: ۸۵۳۶۱
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
آیا میدانید گوجه فرنگی خاصیت دارویی دارد؟
گوجه فرنگی یکی از آن سبزیجاتی است که علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، خاصیت دارویی نیز دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، از اثرات دارویی مفیدی برای بدن برخوردار است.
 
پخت مواد غذایی به طورکلی کاهش ویتامین‌ها یا سایر مواد مغذی موجود در آن‌ها را بدنبال خواهد داشت، اما در مورد گوجه فرنگی مساله متفاوت و گوجه فرنگی پخته مفیدتر از گوجه فرنگی خام است.
 
بسیاری از رنگدانه‌های گیاهی مفید موجود در میوه‌ها و سبزیجات خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و بدن ما برای ترمیم سلول‌های تخریب شده توسط رادیکال‌های آزاد نیازمند آن‌ها هستند.

یکی از مهمترین مواد موثره گوجه فرنگی ماده‌ای به نام لیکوژن (lycopene) است که جزو کاروتنوئید‌ها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می‌شود.

پژوهش‌ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می‌شود.

منبع: کارگرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->